Cum și-a cerut Andrei Aradits soția în căsătorie: „Era miercuri, sâmbătă ne-am căsătorit”/ EXCLUSIV

Publicat pe .

În spatele zâmbetului său timid și al ochilor albaștri fermecători se ascunde un umor pe măsură, dar ăsta nu este un secret pentru fanii lui. De aceea am vrut să aflăm totul despre Andrei Aradits, băiatul rău din serialul „VLAD (PRO TV), atât pe plan profesional, cât și personal. Recunoaștem că ne-a surprins! Actorul ne-a povestit cum și-a cerut soție în căsătorie, cum au făcut nunta-fulger și care este secretul căsniciei lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Tu și Andreea sunteți împreună de 17 ani și v-ați cunoscut pe platourile de filmare. A fost dragoste la prima vedere?

Nu știu… Nu chiar… Ea mă plăcea, eu o plăceam, dar în limita decenței.

andrei-aradits-1andrei-aradits-1

Cum și-a cucerit Andrei Aradits soția: „Avem amintiri diferite în acest sens'

Cum ți-ai cucerit soția? Tu ai fost cel care a făcut primul pas?

Avem amintiri diferite în acest sens. Eu zic că ea, ea zice că eu. Eu zic că ea e cea care mi-a trimis primul sms cu apropo amoros, ea zice că eu o fredonam cu intenții dubioase prin biroul ei anterior sms-ului. Ceea ce e adevărat, dar la cum mă cunosc, aș fi putut s-o țin langa cu acest mod de curtat obscur până la un gest decisiv ani de zile, deci nu am un răspuns final. Încă se dezbate.

Citește și: Ce dietă ține Andrei Aradits din VLAD:”20 de ore nu mănânc nimic”

Citește și: Cu ce s-a ocupat Andrei Aradits din serialul Vlad, înainte să fie celebru:”N-am luat banii, dar mita la noi este…”

Citește și: Cât a slăbit Lorelei Bratu la Asia Express:„Nu m-am întors chiar o silfidă'/ EXCLUSIV

Citește și: Anca Serea se pregătește să devină mamă pentru a șaptea oară:„Am un tratament…'

Cum și-a cerut Andrei Aradits soția în căsătorie

În căsătorie cum ai cerut-o? Te întreb fiindcă lumea se așteaptă de la un actor să fie mai… inventiv.

Tocmai ce se căsătoreau niște cunoștințe. Eram în bucătărie și-i bârfeam. Ne minunam de ce fel de tămbălău sunt oamenii capabili la asemenea evenimente – restaurant, invitații, formație, rochie, flori, nași, meniu… tot haosul care preschimbă sensul profund al evenimentului dintr-o promisiune, un jurământ, într-o zdrăngăneală petrecăreață costisitoare, obositoare și vulgară. Și cred că eu am zis: „Ce tare ar fi să ne facem nunta… la Mac!. Și ea s-a uitat la mine și a zis: „Hai!. Era miercuri, sâmbătă ne-am căsătorit.

Secretul căsniciei lui Andrei Aradits: „Am promis'


Ați avut parte, așadar, de o nuntă ieșită din tipare. Ce simți acum când privești fotografiile din ziua aceea?

Nu prea avem poze… Avem de la biserică, ne-a făcut fotografii un prieten, absolut întâmplător se apucase
de acest hobby, și cred că am una de la Mac. Ce să simt? Zâmbesc. Apoi mă uit la soție, pentru că e mai important
să mă uit la ea, acum, decât la pozele de atunci.


Ce s-a schimbat în relația voastră după aproape două decenii? În orice căsnicie mai există și momente de criză, voi cum le rezolvați?


La un moment dat, am făcut un pact: uite, avem o casă. Fundația e bună. Poate în timp o să crape pereții, o să se strice acoperișul. Zugrăvim. Reparăm. Dar nu dărâmăm casa. În momentele alea de scandal nu dinamităm. Eliminăm din discuție posibilitatea asta. Eu nu-mi iau valiza și plec, tu nu te muți la taică-tău, nu divorțăm. Pur și simplu nu pronunțăm cuvinte în sensul ăsta. Atunci nu ne rămâne decât posibilitatea să ne cerem iertare și să găsim cale de funcționare. Dacă într-un cuplu cineva are în cap bagajul făcut deja, atunci în perioada de criză va face un gest definitiv. Și apoi nu mai e cale de întoarcere. Nu e o treabă religioasă această credință, pur și simplu e o chestiune de cuvânt.
Asta cred că reprezintă căsătoria. Am promis.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE OCTOMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton