Anca Serea se pregătește să devină mamă pentru a șaptea oară: „Am un tratament...”

Publicat pe

Anca Serea se pregătește să devină mamă pentru a șaptea oară. Nu mai este un secret faptul că Anca Serea iubește copiii. Aceasta are deja șase, însă nu vrea să se oprească aici. Chiar dacă în acest moment se confruntă cu probleme de sănătate, vedeta apelează la medici pentru ca în următoarea sarcină să nu existe niciun fel de risc.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anca Serea și Adi Sînă formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc. Relația lor se bazează pe respect, comunicare, înțelegere și multă iubire. Chiar dacă cei doi cresc deja șase copii, Anca Serea nu spune nu la o viitoare sarcină. În acest moment, diva se confruntă cu câteva probleme de sănătate, însă speră să le trateze cât mai curând posibil. A început deja un tratament prescris de medicul său.

Diva a dezvăluit faptul că se confruntă cu probleme reale de sănătate, însă nu se lasă descurajată. Știe că totul va fi bine și crede că Dumnezeu o va ajuta să facă față tuturor obstacolelor care apar în calea ei.

Citește și: Anca Serea, secrete din viața de cuplu:„Nu este suficient să îi spui unui om că îl iubești'

Citește și: Anca Serea și fiica ei de 14 ani s-au tatuat împreună.Desenele au o semnificație aparte

Citește și: Dragoș Pătraru are COVID-19. Cum se simte:„Dacă nu eram vaccinat…'

Citește și: Anamaria Prodan, prima reacție după ce Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț:„Nimic nu ne face…'

Anca Serea se pregătește să devină mamă pentru a șaptea oară

Soția lui Adi Sînă iubește foarte mult copiii și își dorește enorm să devină mamă pentru a șaptea oară. Deși se confruntă cu o anemie severă, Anca Serea apelează la medici pentru a fi sigură că poate aduce pe lume un copil. În acest moment, ea a dezvăluit că se simte bine și că totul depinde de voia lui Dumnezeu.

'Întotdeauna am zis că-mi plac copiii, cred că e mai mult decât evident lucrul acesta. Îmi doresc să mai facem copii, dar acum cum o vrea Dumnezeu. Nu e nimic senzațional, am o anemie, o problemă de sănătate, dar sunt convinsă că totul se va rezolva. Am un tratament prescris de medic, este un tratament susținut. Deocamdată mă simt bine', a declarat Anca Serea, pentru Click.ro.

Speculații referitoare la religia sa

Anca Serea s-a arătat absolut deranjată de speculațiile referitoare la religia sa. Aceasta a fost acuzată că ar face parte dintr-o sectă din cauza faptului că a devenit mamă pentru șase ori. Ea a explicat clar care este situația și consideră că religia nu este un subiect care ar trebui discutat.

 'Am primit nu o dată întrebarea dacă sunt sectantă, pentru că am ales să fiu mamă nu a unui singur copil, ci a șase. Sunt o persoană normală, ca și voi, căreia pur și simplu îi plac copiii și adoră să fie mamă. Dar religia nu este un subiect de discuție.', a spus ea.

Cu toate acestea, Anca a subliniat faptul că se simte deranjată de acuzațiile și reproșurile pe care le primește.

Mi s-a întâmplat în decursul carierei mele să primesc o mulțime de întrebări pe această temă, uneori formulate sub formă de reproșuri sau acuzații. Deși, am ajuns să nu mă mai las afectată de ele, nu neg faptul că mă deranjează că atât de mulți oameni se gândesc la aceste lucruri și sunt atât de interesați de religia mea', a adăugat ea.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter