Andrei, fiul lui Anghel Iordănescu, a devenit tată. A dezvăluit numele bebelușului

Publicat pe

Andrei, fiul lui Anghel Iordănescu, a devenit tată pentru prima dată! Bebelușul a venit pe lume într-un moment extrem de special, chiar de ziua tatălui său. Oana, partenera lui Andrei Iordănescu, a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, ce le-a topit pe loc inimile. Iată ce nume va purta fiica lor! Este foarte special!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andrei, fiul lui Anghel Iordănescu, a venit tată chiar de ziua lui de naștere. Extrem de fericit, tânărul i-a mulțumit soției sale Oana pentru cel mai frumos și special cadou. Fire deschisă, el nu a ezitat să le dezvăluie fanilor și numele ales pentru cea mică. Ei bine, vă spune de pe acum că fetița lor va purta un nume desosebit, întâlnit destul de rar în România!

Andrei, fiul lui Anghel Iordănescu, a devenit tată. A dezvăluit numele bebelușuluiAndrei, fiul lui Anghel Iordănescu, a devenit tată. A dezvăluit numele bebelușului

Andrei Iordănescu nu-și mai încape în piele de fericirie! Fiul lui Amghel Iordănescu a devenit tată pentru prima oară chiar de ziua lui de naștere. Ieri, pe 13 octombrie 2021, superba lui soție, Oana, a adus pe lume o fetiță superbă, sănătoasă, ce a primit nota 10 la naștere! La scurt timp, a fost anunțat și numele pe care-l va purta, tot pe rețelele de socializare.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum Octavia Selena Alexandru, românca din „Game of Thrones'.La 19 ani, e superbă!

Citește și: Unde au ales Meghan Markle și Prințul Harry să o boteze pe Lilibet Diana.Nu va fi botezată în fața Reginei Elisabeta

Citește și: Tibi Clenci de la Bravo, ai stil! a dezvăluit secretul mariajului de 23 de ani:„Am locuit din prima zi împreună, mă lasă să…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțeleg Paula Herlo și Cristian Leonte acasă și la locul de muncă:„Există căsnicii cu bune și cu rele'/ EXCLUSIV

Andrei, fiul lui Anghel Iordănescu, a devenit tată

Andrei Iordănescu și soția lui, Oana, sunt acum părinți! Vestea a fost făcută publică de fericitul tătic. Fiul lui Andrei Iordănescu a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, adresat atât fanilor, cât și partenerei lui. I-a mulțumit întâi lui Dumnezeu pentru că l-a binecuvântat cu un asemenea dar de ziua lui, iar apoi soției sale pentru „cadoul de 10'.

Nu în ultimul rând, Andrei, fiul lui Anghel Iordănescu, a dezvăluit și cum o va chema pe fiica lor. Se pare că el și soția lui, Oana, s-au gândit la unul foarte special și anume Xenia.

„Azi este zi de sărbătoare… Mulțumesc Bunului Dumnezeu pentru darul pe care mi l-a oferit și m-a binecuvantat chiar în această zi de 13.10.2021, de ziua mea, și soției mele minunate pentru cadoul de 10 perfect. Pentru sufletul minunat pe care l-a adus pe lume…. fetița noastre Xenia', a scris Anghel Iordănescu pe rețelele de socializare, notează cancan.ro.

Andrei, fiul lui Anghel Iordănescu, a mărturisit că venirea pe lume a fiicei lui reprezintă cel mai emoționant moment din viața lui. În încheierea mesajului, el a ținut să le muțumească fanilor și apropiaților pentru urările și gândurile lor bune.

„Acum suntem 3. Cel mai frumos și emoționant moment din viața mea. Vă mulțumesc și vouă pentru gândurile și mesajele frumoase pe care mi le-ați transmis! Dumnezeu să ne ocrotească pe toți! Numai gânduri bune', a conchis Andrei, fiul lui Anghel Iordănescu.

Și-a cerut partenera în căsătorie în noaptea dintre Ani

Andrei Iordănescu și-a cerut partenera în căsătorie într-un moment deosebit, în noaptea dintre Ani. Atunci, cei doi purtau straie populare și aveau alături doar câțiva apropiați. Tânărul și-a făcut curaj și i-a adresat soției lui celebra întrebare, la care ea a răspuns bineînțeles „DA'.

„Oana Lavinia, vrei să fii soția mea pentru toată viața? Oana Lavinia Iordănescu?', a întrebat-o atunci Anghel Iordănescu pe soția lui.

Ulterior, cei doi și-au unit destinele în fața Domnului. La fericitul eveniment au fost invitați apropiați ai celor doi și a avut loc într-un cadrul destul de restrâns, în contextul pandemiei, mai menționează sursa citată.

Sursă foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter