Unde au ales Meghan Markle și Prințul Harry să o boteze pe Lilibet Diana. Nu va fi botezată în fața Reginei Elisabeta

Publicat pe

Lilibet Diana nu va fi botezată în fața Reginei Elisabeta! Prințul Harry și Meghan Markle au adus o fetiță absolut superbă pe data de 4 iunie. Toată lumea se aștepta ca slujba de creștinare să fie amânată din cauza pregătirilor intense pentru ca micuța să fie adusă în fața reginei. Adevărul este că părinții acesteia au decis ca micuța Lilibet Diana să nu aibă parte de un botez regal.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Toată lumea se aștepta ca fiica cea mică a familiei Ducilor de Sussex să fie botezată într-un stil tradițional. Aceasta ar fi trebuit adusă în Anglia, la Palatul Windsor, pentru a fi creștinată în fața reginei. Se pare că părinții acesteia au renunțat complet la această idee și își doresc cu totul altceva pentru cel mai proaspăt membru al familiei.

Fiica celor doi nu va fi creștinată în fața reginei, așa cum s-a procedat în cazul fratelui său mai mare. Se pare că Prințul Harry și Meghan Markle au în plan botezarea acesteia în Statele Unite ale Americii.

Citește și: Meghan Markle a purtat bijuterii de 384.000 de dolari pentru o poză de copertă. Ce i-a deranjat pe fani

Citește și: Meghan Markle, prima apariție după ce a născut.Ce proiect a lansat chiar de ziua ei

Citește și: Cristina Ciobănașu și-a vizitat mama pentru prima dată, în Italia:„Nu știam ce să ne povestim mai repede'

Citește și: Iulia Albu a apărut nemachiată pe Instagram.Cum au reacționat fanii

Unde au ales Meghan Markle și Prințul Harry să o boteze pe Lilibet Diana

Deși toată lumea se aștepta ca Prințul Harry și Meghan Markle să o boteze pe micuța Lilibet Diana la Palatul Windsor, aceasta se pare că va avea parte de o slujbă diferită de creștinare. Părinții ei au decis să nu fie dusă în Anglia pentru botez, așa cum s-a întâmplat în cazul fratelui său, Archie.

„Nu va exista un botez în Marea Britanie. Nu se va întâmpla asta', spun surse apropiate palatului britanic.

Fratele lui Lilibet a fost botezat în 2019 la Capela St. George din Windsor, acesta venind pe lume în perioada în care Ducii de Sussex era încă membri activi ai familiei regale.

Unde va fi botezată micuța

Potrivit surselor familiei regale, Lilibet Diana va avea parte de un botez normal, fără a se ține cont de tradițiile regale. Harry și Meghan tind să opteze pentru creștinarea acesteia într-o biserică episcopală din Statele Unite. Ba mai mult, Biserica Episcopală a Statelor Unite, membră a comuniunii Anglicane, este condusă de Episcopul Michael Curry. Acesta este cel care a ţinut o ceremonie de 14 minute la nunta Ducilor de Sussex din 2018.

Regina încă nu a oferit niciun răspuns pentru dorința pe care fiul și nora sa o au. Ba mai mult, aceasta ar putea să nu își cunoască niciodată nepoata, care îi poartă numele de alint.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter