Meghan Markle, prima apariție după ce a născut. Ce proiect a lansat chiar de ziua ei

Publicat pe

Meghan Markle a împlinit 40 de ani pe 4 august și nu a lăsat nemarcat momentul, chiar dacă nu a avut parte de o aniversare cu mulți invitați, ci de una în familie. Ducesa de Sussex a lansat însă un proiect interesant, a cărui idee a pornit chiar de la cifra 40.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

S-a speculat mult cu privire la ziua de naștere a lui Meghan Markle. În timp ce unii dintre experții regali au spus că va trece neremarcată, fiindcă pe Ducesa de Sussex nu o încântă faptul că înaintează în vârstă, alții au fost convinși că soția Prințului Harry se va folosi de acest eveniment pentru a ieși din nou în evidență. Iată însă că lucrurile nu au stat chiar așa, Meghan venind cu o idee genială de ziua ei.

Meghan Markle, prima apariție după ce a născut. Ce proiect a lansat chiar de ziua eiMeghan Markle, prima apariție după ce a născut. Ce proiect a lansat chiar de ziua ei

Meghan Markle – proiectul 40X40, chiar de ziua ei

Meghan Markle a profitat de ziua ei de naștere pentru a-și face prima apariție publică, prin intermediul internetului, ocazie cu care a lansat și un proiect inedit, menit să ajute femeile să se întoarcă la locul de muncă, în special în contextul actual al pandemiei – 40X40.

Într-o discuție pe zoom cu buna ei prietenă actrița Melissa McCarthy, Meghan Markle a vorbit despre noul ei proiect.

„Pentru că împlinesc 40 de ani, le voi cere la 40 de prieteni să doneze 40 de minute din timpul lor pentru a îndruma o femeie care dorește să se întoarcă la muncă”, a spus Meghan, adăugând că lucrurile se pot îmbunătăți dacă se vor implica toți.

În această perioadă, milioane de persoane din lumea întreagă și-au pierdut locurile de muncă, în timp ce guvernele de pretutindeni se străduiesc să stopeze pandemia de COVID-19.

Citește și: Meghan Markle a împlinit 40 de ani. Ce planuri are Harry, pentru ziua ei

Citește și: Archie seamănă perfect cu mama lui! Meghan Markle a arătat dovada

Citește și: De ce i-a interzis Familia regală lui Meghan Markle să socializeze cu prietenii și chiar să iasă cu mama ei în oraș

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry, interviu șocant la Oprah! „Nu mai voiam să fiu în viață'

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, confesiuni dureroase în interviul cu Oprah Winfrey. Ce au spus despre Prințesa Diana

Pe de altă parte, întâlnirea online cu Melissa a avut și părțile ei amuzante, Prințul Harry, aflat în curte, în spatele geamurilor, reușind să le facă pe cele două prietene să râdă în hohote cu jongleriile sale cu mingi. De altfel, în timpul discuției cu actrița, Meghan a primit și un tort aniversar, cu o lumânărică, în care a și suflat. Cu această ocazie, fanii au putut vedea și primele imagini din interiorul superbei lor case din Montecito.

Adulată de unii, criticată de alții

În timp ce unii au felicitat-o pe Meghan Markle pentru inițiativă, alții sunt convinși că Ducesa se folosește de fiecare apariție în alte scopuri. Nu este un secret pentru nimeni că, de când nu mai fac parte din familia regală britanică, Meghan și Harry au primit oferte de afaceri de milioane de dolari, de la companii precum Spotify și Netflix.

Pe de altă parte, Jonathan Shalit, un cunoscut manager de talente, a declarat pentru revista Closer că Meghan Markle are un viitor strălucit în afaceri.

„A 40-a aniversare a lui Meghan va fi începutul unui deceniu imens pentru ea – va fi începutul construirii imperiului ei de afaceri. În termen de cinci ani, o văd pe Meghan ca fiind una dintre cele mai importante și mai solicitate persoane de la Hollywood. Va avea o serie de premii internaționale pentru film, munca umanitară și poate chiar un Emmy sau Oscar.

Amintiți-vă, britanicii nu îi văd la fel ca americanii. Sunt doi dintre cei mai solicitați oameni din comunitatea de la Hollywood. Au construit un cerc strâns de prieteni și o echipă substanțială cu care vor lucra să-i ajute să realizeze ceea ce și-au propus. Nu există nicio limită!', a spus acesta.

Foto: Hepta, Profimedia

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter