Cum se înțeleg Paula Herlo și Cristian Leonte acasă și la locul de muncă: „Există căsnicii cu bune și cu rele”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Jurnalist de 23 de ani, Paula Herlo (PRO TV) nu mai are nevoie de nicio prezentare… Campaniile ei de la „România te iubesc! și premiile care le-au încununat vorbesc de la sine. La fel și interviul pe care ni l-a acordat, unul cu destăinuiri extrem de emoționante, în care a vorbit deschis atât despre viața profesională, cât și despre cea personală.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Tu și Cristian Leonte formați un cuplu cu vechime, așadar, dat fiind că faptele s-au „prescris, aș vrea să ne povestești cum a decurs prima întâlnire și mai ales cine a avut primul inițiativa.

Nu mai știu cum a decurs prima întâlnire. Eram colegi în redacție și au existat multe prime întâlniri. (zâmbește)

Paula Herlo: „Nu sunt genul romantic'

Ce te-a atras cel mai mult la partenerul tău de viață… în afară de ochi, că asta știm! Care au fost calitățile care te-au convins că el este The One?


Mie îmi este greu să răspund la genul acesta de întrebări, pentru că pur și simplu simt că nu am răspunsuri. Cred că ne găsim perechea care e cea mai aproape de valorile noastre și de ce suntem noi.

Știu că cererea în căsătorie a fost una ieșită din tipare, chiar dacă s-a petrecut în preajma Zilei îndrăgostiților… De aici, dezvoltă tu, te rog!


Nu a fost o cerere în căsătorie, ci mai degrabă o glumă la care am râs amândoi. (zâmbește) Eu nu sunt genul romantic,
iar el știa, așa că am luat acest moment foarte în glumă.

Citește și: Cum s-au cunoscut Paula Herlo și Cristian Leonte și ce semnificație are data nunții lor:”A fost un mod de a râde de ce e siropos”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum reușește Paula Herlo să-și țină copiii „ocupați” în casă, pentru a-i feri de coronavirus.”Amândoi au înțeles exact de ce…” / INTERVIU

Citește și: Cum și-a cerut Andrei Aradits soția în căsătorie:„Era miercuri, sâmbătă ne-am căsătorit'/ EXCLUSIV

Citește și: Anamaria Prodan, după ce Reghe a depus actele de divorț:„El știe, eu nu suport minciuna, mitocănia și dezmățul'

Paula Herlo: „Lucrăm în aceeași redacție, dar ne întâlnim rar'

Care este secretul unui mariaj echilibrat, de lungă durată? Și cât de important este să existe chimie într-un cuplu din toate punctele de vedere?


Nu cunosc secretele! Dacă le-aș ști, le-aș scoate la vânzare. Aș face bani spunându-le oamenilor cum să își ducă viețile
împreună. Nu cred că există rețete sau secrete. Există căsnicii cu bune și cu rele.

Tu și Cristian sunteți colegi de serviciu de 16 ani. Cum e să lucrezi cu soțul tău? Mai ies scântei între voi pe teme
profesionale?

Noi lucrăm în aceeași redacție, dar ne întâlnim rar, așa că relația noastră profesională e perfectă. Scântei nu ies pentru că, profesional, vorbim aceeași limbă.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE OCTOMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter