Anamaria Prodan, după ce Reghe a depus actele de divorț: „El știe, eu nu suport minciuna, mitocănia și dezmățul”

Publicat pe

Anamaria Prodan a făcut noi declarații surprinzătoare, după ce Reghe a depus actele de divorț. Sexy-impresara a transmis că Laurențiu Reghecampf știe prea bine că ea nu suportă trei lucruri și anume minciuna, mitocănia și dezmățul. Totodată, vedeta a avut ceva de spus și despre presupusa iubită a celebrului antrenor!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan face noi dezvăluiri, după ce Reghe a depus actele de divorț. Zvonurile cum că Laurențiu Reghecampf ar avea o nouă iubită au ajuns și la urechile ei, iar impresara a rupt acum tăcerea. A ținut să transmită că ea nu suportă minciuna, mitocănia și dezmățul, lucruri pe care și antrenorul le-ar știe foarte bine despre ea.

Citește și: Anamaria Prodan, acuzații grave pentru Reghe, în plin proces de divorț:„În 8 luni și-a văzut fiul 10 minute…'

Citește și: Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Reghe divorțează de Anamaria Prodan:„Îmi este în continuare prieten'

Citește și: Iulian Vrabete de la Holograf a avut COVID-19 și a fost internat 9 zile:„Am sunat la 112, am fost preluat și dus la…'

Citește și: Cum și-a dat Culiță Sterp seama că fosta iubită îl înșela:„Eu nu sunt genul care sa dea intr-o femeie, dar…'

Anamaria Prodan a revenit cu noi declarații în plin divorț cu Laurențiu Reghecampf. La scurt timp după ce soțul impresarei a mărturisit că a depus deja actele de divorț, au apărut și informații în presă potrivit cărora el ar avea o nouă iubită. Ba mai mult, noua femeie din viața lui, ar fi deja însărcinată.

Anamaria Prodan, după ce Reghe a depus actele de divorț

Sexy-impresara susține că Laurențiu Reghecampf e prea mândru să umble cu o „domnișoară de genul arhicunoscută în oraș'. Așadar, ea nu crede că Reghe ar urma să aibă un copil cu noua presupusă iubită. A subliniat în repetate rânduri că nu crede că antrenorul ar ieși cu „genul ăsta de femei'.

„Soțul meu este mult prea mândru ca să umble cu o domnișoară sau să iasă sau să se afișeze sau să aibă copil cu o domnișoară de genul arhicunoscută în oraș. Eu cred că soțul meu, când a intrat undeva cu mine, s-a făcut liniște, sau singur, la fel, și cred că niciodată nu ar putea să iasă cu genul ăsta de femei', a declarat Anamaria Prodan, pentru Antena Stars.

Aflați în plin divorț, după Reghe a depus deja actele, Anamaria Prodan a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui. L-a descris ca fiind un om nemaimpomenit și consideră că e definiția bărbatului perfect. De altfel, i-a lăudat și rezultatele de pe plan profesional, spunând că e un „antrenor fabulos'.

Totodată, Anamaria Prodan a declarat că soțul ei ar avea în jur niște oameni care ar profita de bunătatea lui. Sexy-impresara a transmis că și ea a greșit că i-a ținut aproape pe aceștia, fără însă să dea vreun nume.

„Este un om nemaipomenit. Este un antrenor fabulos, este definiția bărbatului perfect și este unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am întâlnit pe pământ. Are alături niște oameni pe care și eu am greșit, i-am ținut lângă noi, niște zero barați, niște gunoaie de oameni, care profită de bunătatea lui', a mai transmis ea.

„Nu suport minciuna, mitocănia și dezmățul'

Întrebată dacă divorțează de Laurențiu Reghecampf, ea a răspuns simplu: „Să divorțez?!'. În același timp, impresara Anamaria Prodan a transmis că Reghe știe că ea nu suportă minciuna, mitocănia și dezmățul.

„Noi ne distrăm și eu, în orice situație, și peste 20 de ani, bătrână în baston, tot o să mă distrez pe situația asta. N-ai văzut cât duc eu?! La câte din astea s-au scris despre mine și despre soțul meu și despre copiii… Să divorțez?! El știe, eu nu suport minciuna, mitocănia și dezmățul', a conchis vedeta.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter