Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Reghe divorțează de Anamaria Prodan: „Îmi este în continuare prieten”

Publicat pe

Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Laurențiu Reghecampf divorțează de Anamaria Prodan. Unul dintre apropiații cuplului a vorbit, de curând, despre divorțul dintre cele două vedete. Finanțatorul FCSB a preferat să fie foarte sărac în declarații cu privire la acest subiect care este pe buzele tuturor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Laurențiu Reghecampf a fost cel care a anunțat că a depus actele de divorț, fără să dea prea multe amănunte despre ce urmează să se întâmple, acum după 15 de căsătorie cu Anamaria Prodan.

Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Laurențiu Reghecampf divorțează. Finanțatorul FCSB nu a vrut să se bage

În acest moment, Gigi Becali are o relație bună cu Laurențiu Reghecampf, dar nu mai are nicio relație cu Anamria Prodan, în momentul transferului lui Dennis Man la Parma, atunci când mutarea a fost intermediată de Giovanni Becali.

„Nu vreau să se interpreteze nimic și nu vreau să mă bag eu în familia omului. Chiar dacă i-am fost patron lui Reghe, iar el îmi este în continuare prieten, totuși nu vreau să vorbesc eu acum despre ce este în familia omului. Dacă Reghe a depus actele de divorț, vă spun foarte sincer că nu mă interesează.

E treaba lui ce face și e treaba lui ceea ce a declarat oficial. Uite, ca să nu se interpreteze nimic din ceea ce vă zic eu, vă spun acum că nici nu îl cunosc pe Laurențiu Reghecampf. E bine? Eu îmi văd de treaba mea și nu doresc să vorbesc eu despre el. Așa este cel mai bine', a declarat Gigi Becali, pentru ProSport.

Citește și: Laurențiu Reghecampf a ales deja naș de botez pentru fiica lui. Bărbatul este prieten și cu Anamaria Prodan:„E sora mea’

Citește și: Ce avere au de împărțit Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf la divorț:„Dacă aș renunța la meseria mea, aș trăi încă 20 de vieți’

Citește și: Maria Ilioiu de la Insula Iubirii, în stare gravă la spital cu COVID-19, după ce s-a vaccinat

Citește și: Ce pedeapsă a primit criminala din Suceava, care și-a omorât trei dintre copiii nou-născuţi

Laurențiu Reghecampf junior, mesaj fără milă pentru tatăl său: „Ai murit pentru mine!’

Laurențiu Reghecampf junior a avut un mesaj dur pentru tatăl său pe rețelele sociale: „Ai murit pentru mine!’. Antrenorul Universității Craiova divorțează de Anamaria Prodan, iar unicul lor fiu, născut în vara lui 2008, își acuză părintele!

Există unele suspiciuni că asupra respectivului cont, controlat de puștiul de 13 de ani, ar avea acces și Anamaria Prodan fiindcă au existat anumite mesaje extrem de dure și e greu de crezut că ar aparține în totalitate unui minor.

„Mami…tati este într-un moment greu al vieții. Trebuie să-l iubim! Familia, loialitatea, respect, onoare! Apără-l! TU ești EL! NOI suntem EL! FII Puternic BĂIATUL MEU SUPERB ȘI DEȘTEPT! Cum sunt și surorile tale! Și, iubește-l!! Tu ești EL! Nu uita niciodată! CÂNDVA VA ÎNȚELEGE!!!
Du-te și 
caută în el numai lucrurile bune! El este și va rămâne Eroul vieții tale!

Pentru noi el va rămâne SOARELE NOSTRU! DUMNEZEU ÎL VA AJUTA SĂ-ȘI VADĂ GREȘELILE! EL ESTE MINUNEA FAMILIEI NOASTRE! Mami!!! CÂINII LATRĂ, URSUL TRECE! Declarațiile acestea nu îl reprezintă!!

Undeva TATI S-A PIERDUT…ÎNTR-O LUME URÂTĂ TARE! Care nu îl reprezintă! Dar tu luptă pentru tati și nu îți încărca sufletul cu ură, căci tatăl tău nu știe ce îți face. Puterea și dragostea ta îl vor ajuta! Mama o să fie în spatele lui și în spatele vostru mereu! Vă iubește mami fără Margini! Înconjurați-l pe tati cu dragoste!‘ e comentariul făcut de Anamaria Prodan la postarea lui Laurențiu Reghecampf junior.

Anamaria Prodan: „Nu divorțez, nu se întâmplă nimic'

În cel mai recent interviu acordat, sexy-impresara este senină și deloc afectată de cele ce se scriu în presă despre căsnicia ei.

„Nu divorțez, nu se întâmplă nimic. Ce să fac eu? Dacă e fată de oraș, spune altcuiva, spune-i soțului sau cuiva, dar soțul nu cred că are legături cu fete de oraș.

Întrebați-l pe Reghecampf, dacă știe. Dacă știe de trecutul ei tumultuos. Eu nici măcar nu știu cine este fata aia, că toată lumea mă întreabă dacă știu. Nu știu cine este această fată, nu am vorbit cu ea o secundă în viața mea. Nu am văzut femei lângă soțul meu.

Probabil este o chestie de asta… si soțul meu este într-o nebuloasă și nu mai știe nici ce declară, nici ce face. Nu știu ce să zic. Soțul meu a dat o declarație, nu? Că este cu Dumnezeu, că își iubește familia. Dacă el a dat declarația aia, luați-o ca atare.

Înseamnă că nu are cum să se întâlnească în timpul căsniciei cu alte femei. Eu am fost lângă soțul meu. Uită-te la mine, draga mea. Ți se pare că arăt rău, că sufăr și mă tăvălesc?

Soțul meu știe ce nevastă are, știe exact despre ce este vorba. Noi familia nu știm, nici măcar că această domnișoară stă la Craiova.

Întrebați-l pe soțul meu dacă are o amantă, dacă are un copil sau dacă va avea, că văd că el nu spune niciun cuvânt, dar toată presa comentează.

Ați auzit din gura soțului meu că are amantă, că a iubit-o sau a cunoscut-o prin Dubai, că l-a pândit prin Dubai? Ați auzit că are copil? Să vă spună el și atunci aflăm și noi probabil', a declarat Anamaria Prodan pentru Kanal D.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter