Laurențiu Reghecampf a ales deja naș de botez pentru fiica lui. Bărbatul este prieten și cu Anamaria Prodan: "E sora mea"

Publicat pe

Laurențiu Reghecampf a ales deja naș de botez pentru fiica lui nenăscută. El va deveni tată pentru a treia oară peste șase luni. Antrenorul, care a anunțat astăzi că divorțează de Anamaria Prodan, va avea o fată. Bebelușul nenăscut are deja și un naș de botez. Tehnicianul și iubita lui locuiesc deja împreună, în apartamentul acestuia din Craiova și sunt fericiți ca niciodată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Laurențiu Reghecampf a ales deja naș de botez pentru fiica lui nenăscută. Iubita lui este însărcinată în trei luni și va aduce pe lume prima fiica a antrenorului. Antrenorul l-a ales naș de botez pe Adrian Thiess, cunoscutul om de afaceri, care îi este și bun prieten, ar urma să creștineze copilul.

Laurențiu Reghecampf a ales deja naș de botez. Adrian Thiess a confirmat informația

Contactat de cancan.ro, Adrian Thiess a confirmat informația. De asemenea, a vorbit și despre relația pe care o are cu antrenorul, dar și cu Anamaria Prodan.

„Reghe e fratele meu și e normal, dacă m-ai întrebat, trebuie să spun că da. Și Ana e sora mea, nu aleg între ei. Îi iubesc la fel. El e fratele meu, el mi-a prezentat-o pe iubita lui. Viața e complexă. Îi iubesc pe amândoi. Asta e capacitatea mea. Una e una, alta e alta', a declarat omul de afaceri pentru sursa amintită mai sus.

Citește și: Laurențiu Reghecampf va deveni tată

Citește și: Ce avere au de împărțit Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf la divorț

Citește și: Lidia Buble mai are o soră cântăreață, care muncește la Primărie!

Citește și: Florin Salam și Roxana Dobre s-au căsătorit

Antrenorul a depus deja actele de divorț

După trei luni de zvonuri, Laurențiu Reghecampf a confimat, astăzi, că a depus actele de divorț de soția lui, Anamaria Prodan.

„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale, atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!', a spus, în exclusivitate pentru cancan, Laurențiu Reghecampf, soțul impresarei.

Reacția lui Laurențiu Reghecampf jr, după anunțarea divorțului

Fiul celor doi a postat un mesaj dureros pe rețelele de socializare, după ce a auzit că tatăl său a depus actele de divorț. „Ai murit pentru mine pentru totdeauna’, a scris Laurențiu Jr. Anamaria Prodan a reacționat imediat și i-a lăsat fiului său un mesaj emoționant.

„Mami, tati este într-un moment greu al vieții. Trebuie să-l iubim. Familia, loialitatea, respect, onoare. Apară-l. Tu ești el. Noi suntem el. Fii puternic, băiatul meu superb și deștept. Cum sunt și surorile tale. Și iubește-l. Tu ești el. Nu uita niciodată! Cândva va înțelege.

Du-te și caută în el numai lucrurile bune. El este și va rămâne Eroul vieții tale. Pentru noi el va rămâne soarele nostru. Dumnezeu îl va ajuta să vadă greșelile. El este minunea familiei noastre. Mami, câinii latră, ursul trece. Declarațiile acestea nu-l reprezintă. Undeva tati s-a pierdut, într-o lume urâtă tare care nu-l reprezintă.

Dar tu luptă pentru tată și nu îți încărca sufletul cu ură, căci tatăl tău nu știe ce face. Puterea și dragostea ta îl vor ajuta. Mama o să fie în spatele lui și în spatele vostru mereu. Vă iubește mami fără mărginire. Înconjurați-l pe tati cu dragoste‘, a fost mesajul vedetei.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter