Lidia Buble mai are o soră cântăreață, care muncește la Primărie! Ce salariu are Diana Buble

Publicat pe

Lidia Buble mai are o soră cântăreață, dar care muncește la Primăria Deva! De fapt, cei mai mulți dintre frații Buble au voci frumoase și cântă la biserică, iar pe conturile lor de YouTube sunt foarte apreciate piesele postate. Însă, o voce deosebită are Diana Buble, funcționar public în Deva, chiar dacă salariul ei nu este unul de invidiat!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Diana Buble, care după căsătorie se numește Diana Pup, este funcționar public la Primăria Deva și are o voce superbă, ca și sora ei celebră. Conform declarației de avere pentru 2019, Diana Buble a câștigat 6.921 de lei în urma postului său de la primărie. Prin urmare, salariul Dianei nu este unul de invidiat.

Cel mai probabil, sora Lidiei Buble este ajutată financiar și de soțul ei sau de familie, având în vedere că salariul ei de funcționar public este unul modest. La rândul său, Lidia a recunoscut în multe rânduri că familia este extrem de importantă pentru ea și cu siguranță îi ajută și financiar pe părinții și frații ei care au probleme.

Citește și: Cine e Dragoș Săvulescu. Are o avere colosală și s-a iubit cu Mădălina Ghenea

Citește și: R Kelly a fost găsit vinovat de multiple infracțiuni sexuale! Riscă închisoare pe viață

Citește și: Irinel Columbeanu a fost externat, după ce s-a infectat cu COVID-19: „Probabil că da, acum mă voi vaccina’

Lidia Buble are 10 frați

Lidia Buble provine dintr-o familie foarte numeroasă, tatăl ei, pastor penticostal, dorindu-și cât mai mulți copii. Din acest motiv, Lidia Buble se poate lăuda cu 10 frați, ea fiind cea de-a patra născută.

„Sunt al patrulea copil al familiei Buble. Asta e ordinea: Lorena (11 ani), Diana (16 ani), Elisei (18 ani), eu, Estera (23 de ani), Daniel (27 de ani), Corneliu (29 de ani), Daniela (31de ani), Simion (33 de ani), Beniamin (35 de ani), Iosif (37 de ani). Suntem 11 cu toţii, plus 22 de nepoţi şi 354 de verişori.

Mama mi-a spus că i-a fost greu cu primii trei copii, pentru că apoi ne-am crescut unul pe celălalt. Ea nu a lucrat, s-a ocupat de noi, iar tata este preot.

Am locuit într-un apartament cu patru camere, din Deva, cu paturi suprapuse şi am avut cea mai frumoasă copilărie. De Crăciun şi de Paşte era ceva de vis. Ne costumam în Iosif şi Maria, în magi, ne aduceam cadouri, iar noi, fetele, făceam prăjituri cu mama', spunea Lidia Buble pentru Click.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter