Ce relație este între Sorana Darclee și Burlacul Andi Constantin: "Te fac un portret?"

Publicat pe

S-a vehiculat intens că între Sorana Darclee și Andi Constantin de la Burlacul s-a înfiripat o idilă, trăită în secret momentan. Adevărul, însă, doar cei doi îl știu pentru că ei susțin că sunt prieteni, dar replicile pe care și le dau reciproc în mediul online duc cu gândul la alt fel de relație.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Andi Constantin a recunoscut că are o relație de prietenie cu Sorana. Cei doi s-au cunoscut în urma filmărilor de la un Revelion organizat de Dan Negru, iar de atunci Andi și Sorana Darclee au rămas foarte buni prieteni, cei doi păstrează legătura apropiată, chiar și pe rețelele de socializare.

Ce relație este între Sorana Darclee și Burlacul Andi Constantin: "Te fac un portret?"Ce relație este între Sorana Darclee și Burlacul Andi Constantin: "Te fac un portret?"

Fanii, însă, s-au dus cu gândul la altceva pentru că sunt mult prea îndrăznețe și uneori chiar indecente, în viziunea unora dintre fani, replicile și propunerile pe care și le fac în online.

Un fan a rugat-o pe Sorana, cunoscut fiind talentul său la pictură, să-l deseneze pe chipeșul Burlac, Andi Constantin.

Vedeta a postat mesajul pe pagina sa personală de socializare ”Andi Constantin, te fac un portet?’‘, a scris Sorana pe Instagram.

Citește și: Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit?Gestul care i-a dat de gol

Citește și: Unde a făcut Alexandra Stan cununia civilă și ce primar-vedetă i-a cununat

Citește și: Gestul surprinzător făcut George Burcea, după ce Viviana Sposub a șters toate pozele cu el de pe Instagram

Ce relație este, de fapt, între Andi Constantin și Sorana Darclee

Sorana este una dintre cele mai bune prietene ale lui Andi Constantin. La un moment dat, Burlacul Andi Constantin a recunoscut că Sorana nu ezită să-l critice tot timpul, dar în sensul bun, deoarece acesta a menționat că atunci când este criticat din partea ei, acest lucru îl ajută.

'Niciun prieten nu știe deznodământul poveștii, așa că, după fiecare emisiune ei mă sună și stau ore cu ei la telefon, pentru că, practic, luăm pulsul la cald, cum s-ar spune. M-am gândit să le văd reacția în persoană și să îi invit pe rând, unul câte unul, să comentăm emisiunea. Invitata mea de astăzi este Sorana, o bună prietenă și un critic, de asemenea. Sorana este foarte verbală și întotdeauna mă critică, dar în sensul bun, pentru că mă ajută', a spus Andi Constantin, acum ceva timp, potrivit Spynews.ro.

Cum s-au cunoscut Sorana Darclee și Andi Constantin

Totul s-a întâmplat în urma filmărilor de la un Revelion organizat de Dan Negru. Sorana a fost cea care a făcut primul pas spre prietenia lor, sărind în apărarea lui Andi Constantin, atunci când cineva a încercat să-l critice.

'Ne-am împrietenit la Revelionul lui Dan Negru, când tu ai venit invitat în acel Revelion pe care îl filmam și cineva a vrut să te critice, să te scuture puțin și nu știu de ce am sărit așa, mi s-a părut că ai fața aia de pisicuță, ochii ăia de copil. Atunci am simțit nevoia să sar în apărarea ta', a dezvăluit Sorana Darclee.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter