Cristina Șișcanu și-a retras fetița de la grădiniță din cauza cazurilor de COVID-19: "Am fost foarte inspirați"

Publicat pe

Cristina Șișcanu și-a retras fetița de la grădiniță de două săptămâni. Soția lui Mădălin Ionescu a explicat că motivul care a stat la baza deciziei sale are legătură cu pandemia COVID-19. Cristina Șișcanu nu regretă nici o secundă decizia luată, ba chiar este fericită că a fost inspirată să-și țină fetița acasă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au luat decizia de a o retrage momentan pe fetița lor de la grădiniță de teama că aceasta ar putea contracta COVID-19. Vedeta a mărturisit că în grupa din care face parte și fiica ei a existat un caz de îmbolnăvire cu acest virus. Micuța Petra nu mai merge la grădiniță de aproape două săptămâni, iar Cristina Șișcanu este mulțumită de alegerea făcută, astfel considerând că așa își poate proteja copilul.

Cristina a mărturisit că foarte mulți prieteni de familie de-ai lor au fost infectați cu coronavirus, după ce copiii lor au luat virusul de la școală, ori grădiniță.

„Mă bucur că am fost foarte inspirați și nu am mai trimis-o pe Petra la grădi, nu mai știu… Cred că de aproape două săptămâni nu mai merge. Recent la ea în grupă a apărut un caz de COVID, evident, iar în felul acesta am ferit-o. Mulți dintre apropiații noștri s-au infectat cu virus adus de copii, fie de la grădiniță, fie de la școală', a mărturisit Cristina Șișcanu pe Instagram.

Acesta ar fi fost primul an în care fetița mergea la grădiniță, însă acum învață online. Petra, în vârstă de 4 ani, a fost filmată de mama ei în timp ce încerca să învețe poezia „Furnica', de Otilia Cazimir.

Cristina Șișcanu este foarte atentă la educația fiicei sale și împreună fac multe activități, chiar dacă Petra nu mai e prezentă fizic la grădiniță.

Cristina Șișcanu îi dă fiicei sale toată libertatea din lume

Cristina Șișcanu este o mamă permisivă și nu de puține ori i s-a reproșat că o lasă pe fiica ei să facă tot ce vrea. Chiar și soțul ei i-a atras atenția că o răsfață prea mult pe Petra.

„Mie mi-au reproșat și mama, și Mădălin că prea o las pe Petra să facă ce vrea. Am vrut să se manifeste. Să nu aibă rețineri în a se manifesta. Am vrut să își asume ceea ce face.

Are o personalitate puternică, deci cumva e firesc să fie așa. Probabil și din educația pe care i-am dat-o până acum. Dacă nu îi argumentez ceva, nu există să accepte', spunea acum ceva timp Cristina Șișcanu în emisiunea „Showbiz report', de la Antena Stars.

Citește și: Cătălin Botezatu intervine în divorțul Prodan-Reghecampf:„Anamaria nu duce lipsă de un alt bărbat’

Citește și: Fiica lui Liviu Dragnea s-a căsătorit în secret cu Alex Mațaev!Fostul politician se afla în închisoare

Citește și: Anamaria Prodan a spus că nu e cale de împăcare cu Reghe, dar… Vedeta încă poartă verigheta

Cristina Șișcanu i-a făcut fiicei sale un loc de joacă acasă

Mulți părinți au în perioada aceasta bătăi de cap în a gestiona energia celor mici și a o canalize spre acțiuni constructive. Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au găsit câteva soluții pentru copiii lor, Petra, în vârstă de trei ani și Filip, un adolescent de 16 ani.

Norocul nostru e că stăm la curte și atunci Filip și Petra pot să iasă la aer.

În ideea de a-i diversifica petrecerea timpului Petrei, i-am luat un loc de joacă, cu tobogan, cu căsuțe din lemn.

Când e timpul urât stăm în casă și facem engleză, jocuri, puzzle-uri, Filip mai face teme online cu profesoara‘, ne-a descris Cristina Șișcanu rutina copiilor din această perioadă.
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter