Culiță Sterp a împlinit 29 de ani. Cine l-a făcut să plângă de ziua lui: "Exact ca un tată"

Publicat pe

Culiță Sterp a împlinit, ieri, 25 octombrie, frumoasa vârstă de 29 de ani. Cu această ocazie specială, încă din prima parte a zilei, cântărețul a fost asaltat cu sute de urări, atât din partea fanilor, cât și a apropiaților. Dar, de departe, cel mai emoționant mesaj primit de Culiță a fost de la sora lui, Ileana.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fostul concurent de la Survivor România provine dintr-o familie simplă și are trei frați. Iancu, Geta și Ileana. Aceasta din urmă a reușit să își emoționeze până la lacrimi pe Culiță, care a început să plângă atunci când a văzut cuvintele pe care tânăra, care de curând a devenit mamă pentru prima dată. Mesajul i-a impresionat, așa cum ea de așteptat și pe fanii cântărețului de manele.

Culiță Sterp a împlinit 29 de ani. Cine l-a făcut să plângă de ziua lui: "Exact ca un tată"Culiță Sterp a împlinit 29 de ani. Cine l-a făcut să plângă de ziua lui: "Exact ca un tată"

Culiță Sterp a împlinit 29 de ani. Mesajul transmis de sora lui, Ileana

Ileana i-a scris lui Culiță un text impresionant, prin care îi spune cât de mult ține la el și dezvăluie public câte lucruri a făcut pentru frații lui mai mici.

E minunat să ai frați, dar e și mai minunat să-l ai pe @culita.sterp ca frate. Te iubește atâta lume și știi de ce? Pentru bunătatea și simplitatea ta pe care nu le-am mai întâlnit la nimeni.

Nu e o laudă, însă vreau să spun comunității mele că noi cei trei frați ai lui Culiță, eu, @getasterp și @sterp_iancu_98 am avut multe nevoi ca frați mai mici, iar el mereu când pleca la cântat ne spunea orice aveți nevoie, să-mi spuneți'.

Ne transfera bani pe card, nu conta suma de care aveam nevoie, iar când ajungea acasă, mereu ne băga în buzunar câteva sute de lei sau euro.

Știți cum a fost Culiță pentru noi? Exact ca un TATĂ. Și este în continuare. Mulțumesc pentru protecția si grija ta față de noi. Să-ți țină Dumnezeu sufletul mereu așa cum îl știu eu. Știu că vei fii cel mai fericit alături de @daniela.iliescuși de Milan 🤍 LA MULȚI ANI fratele meu bun! Te iubesc! ', este mesajul transmis de Ileana Sterp pentru Culiță.

Citește și: De ce nu a fost Jador la botezul fiului lui Culiță Sterp:'Am văzut foarte multe bârfe că…'

Citește și: Cum și-a dat Culiță Sterp seama că fosta iubită îl înșela:„Eu nu sunt genul care sa dea intr-o femeie, dar…’

Citește și: Cine a fost și cu ce s-a ocupat tatăl Anamariei Prodan

Citește și: Ioana Simion, soția lui Ilie Năstase, a depus actele de divorț

Daniel Pavel: „Fratele Culiță…'

Nici Daniel Pavel, prezentatorul de la Survivor, nu a lăsat acest eveniment să treacă neobservat. El s-a filmat pe stradă în timp ce-i transmitea artistului cele mai frumoase gânduri. L-a numit „frate’, semn că după competiția de pe Kanal D îi leagă o relație de prietenie apropiată.

„Salutăm acolo la Culiță. Fratele Culiță face și el o mare sărbătoare! Culiță, unul dintre autorii morali ai „domnului Dan’. Această expresie ne aduce aminte de Dominicană, de nisipul fierbinte, acolo unde s-au forjat eroii Survivor România sezonul al doilea. Unul dintre ei ești și tu, Culi’, i-a spus Daniel Pavel lui Culiță Sterp pe Instagram.

În continuare, Daniel Pavel i-a urat lui Culiță Sterp să fie sănătos și să se bucure toată viața de cei dragi sufletului. Printre altele, prezentatorul TV a susținut că artistul are un vibe aparte, prin care-i încântă mereu pe ceilalți.

„La mulți ani, să fii sănătos, tot ce îți dorești tu. Să te bucuri de odorul tău de acasă, de toți cei dragi ai tăi, de mama ta, de fratele, sora, toată familia ta și de cei pe cei care îi încânți cu muzica ta și cu vibe-ul pe care îl ai întotdeauna. La muți ani, să fii sănătos!’, a continuat el.

Ce cadou a primit Culiță Sterp de ziua lui de naștere

În diminața zilei sale de naștere, Culiță Sterp se afla la un eveniment la Vicovu de Sus. Chiar dacă a fost departe de familie, colegii lui l-au făcut fericit, oferindu-i un cadou scump, la care mulți visează.

„I-am spus băieților din formație că am văzut papuci șmecheri pe Internet. Dacă mi-au luat fake-uri, îi omor! N-am văzut de ăștia în viața mea’, a spus Culiță Sterp când desfăcea cadoul.

În dreptul imaginilor cu darul primit, Culiță Sterp a scris și un mesaj. „Ziua mea m-a prins la cântat, este o zi ca oricare alta, pentru mine, am și uitat sincer că după 12 noaptea e 25 octombrie. Important e să fiu sănătos și fericit, că așa simt că e ziua mea în fiecare zi’, a scris Culiță Sterp pe Instagram.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter