Patrizia Paglieri, mesaj dur pentru Eliza și Cosmin Natanticu, după ce au sabotat-o la Asia Express: „Nu sunt oameni cu caracter”

Publicat pe

Patrizia Paglieri a avut un mesaj dur pentru Eliza și Cosmin Natanticu, după ce au sabotat-o la o probă, la Asia Express. Fosta jurată de la MasterChef și fiul ei, Francesco, sunt de părere că cei doi nu ar fi oameni cu caracter. Irina Fodor a fost cea care i-a dat de gol pe cei doi soți, în ediția difuzată aseară pe micile ecrane. Iată ce reacție au avut și „Natanticii'!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Patrizia Paglieri a transmis un mesaj dur pentru Eliza și Cosmin Natanticu, după ce au sabotat-o la o probă, la Asia Express. Cea dintâi s-a supărat foarte tare, după ce nu și-a găsit costumul în timpul unei probe, din cauză că Eliza Natanticu i-a mutat săculețul cu haine. Ea și băiatul ei, Francesco, au avut o reacție acidă la adresa lor și au susținut că nu ar avea caracter.

Patrizia Paglieri, mesaj dur pentru Eliza și Cosmin Natanticu, după ce au sabotat-o la Asia Express: „Nu sunt oameni cu caracter'Patrizia Paglieri, mesaj dur pentru Eliza și Cosmin Natanticu, după ce au sabotat-o la Asia Express: „Nu sunt oameni cu caracter'

O nouă situație tensionată a avut loc la Asia Express, în ediția difuzată aseară, 25 octombrie 2021, pe micile ecrane. După ce în ediția anterioară Irina Fodor a dezvăluit că cineva i-a mutat sacul Patriziei Paglieri și al fiului ei, în timpul unei probe, aseară au fost demascați „făptașii'. Prezentatoarea emisiunii de pe Antena 1 i-a numit direct pe „Natantici', lucru ce i-a lăsat mască pe ceilalți concurenți.

Patrizia Paglieri, mesaj dur pentru Eliza și Cosmin Natanticu, după ce au sabotat-o la Asia Express

Într-una dintre edițiile anterioare de la Asia Express, concurenții au avut sarcina de a-și găsi propriul săculeț cu haine tradiționale din Georgia. Cum piața în care erau ascunși era imensă, misiunea a fost una destul de grea. În timp ce Eliza și Cosmin Natanticu îl căutau pe-al lor, au dat de sacul echipei formate din Patrizia Paglieri și Francesco. Atunci, soția comediantului l-a așezat într-o altă poziție, acoperindu-l cu câteva haine. În plus, costumul Patriziei ar fi căzut după cutie, fapt ce i-a înregunat munca.

Inițial, Irina Fodor nu i-a numit pe Eliza și pe Cosmin Natanticu, însă aseară i-a dat de gol. Patrizia Paglieri și fiul ei s-au supărat foarte tare să afle că au fost sabotați și le-au transmis un mesaj dur celor doi. Consideră că această faptă ar fi arătat că ei nu ar avea caracter.

„Natanticii nu sunt oameni cu caracter. (…) A fost un gest imoral.', a spus Patrizia Paglieri la Asia Express, de pe Antena 1, scrie spynews.ro.

Reacția Elizei Natanticu

Potrivit aceleiași surse, inițial, echipa „Natanticilor' a susținut că gestul lor nu ar fi fost, de fapt, unul intenționat. Pe deasupra, Eliza Natanticu a declarat că ținând cont că nu a semnat nicio regulă de fair-play, fiecare ar putea să facă ce dorește în acest sens.

„Nu există regulă de fair-play. Nu am semnat nimic care să spună că există vreo regulă de fair-play.', a transmis Eliza Natanticu.

Cine e tatăl lui Franceso de la Asia Express

Patrizia Paglieri este un nume cunoscut în gastronomie. A fost jurată la MasterChef și i-a uimit pe toți cu talentul ei în bucătărie. Dacă despre cariera ei se cunosc foarte multe, vedeta a preferat să păstreze discreția în privința vieții private. Astfel, puțină lume știe că ea și tatăl fiului ei, Francesco, s-au despărțit. Ea i-a spus băiatului până la 14 ani că tatăl lui e mort, dezvăluindu-i abia apoi adevărul. A susținut că bărbatul nu s-ar fi interesat de concurentul de la Antena 1.

„Eu i-am spus iniţial că tatăl lui e mort. M-am gândit că aşa ar fi mai bine, decât să mă întrebe într-una despre el, iar eu să nu am răs­punsuri. Nu-i puteam spune adevărul, fiindcă simţeam că adevărul divorţului era unul ruşi­nos, şi atunci l-am lăsat cu ideea că e mort, până la 14 ani, când am sperat că va înţelege şi i-am explicat’, a spus Patrizia Paglieri.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter