Cine a fost și cu ce s-a ocupat tatăl Anamariei Prodan: „A rămas orfan la cinci ani”

Publicat pe

Deși ea este cunoscută în toată țara, puțini știu cine a fost și cu ce se ocupa tatăl Anamariei Prodan. Traian Tănase a avut o poveste de viață cum rar s-a auzit. A rămas orfani de ambii părinți la numai cinci ani și a fost nevoit să muncească de unul singur, încă de la o vârstă fragedă, pentru a-și câștiga banii. A ajuns apoi un avocat de succes și s-a căsătorit cu regretata Ionela Prodan. Iată ce au învățat fiicele lui de la el!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

De-a lungul timpului, multă lume s-a întrebat cine a fost și cu ce se ocupa tatăl Anamariei Prodan. El și regretata Ionela Prodan au fost un exemplu de părinți pentru impresară, înconjurând-o mereu cu iubire. Traian Tănase și-a iubit copiii și soția până în ultima clipă, până la 54 de ani, atunci când s-a stins din viață.

Cine a fost și cu ce s-a ocupat tatăl Anamariei Prodan: „A rămas orfan la cinci ani'Cine a fost și cu ce s-a ocupat tatăl Anamariei Prodan: „A rămas orfan la cinci ani'

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin divorț, după ce el a depus actele. Recent, ea a fost invitată la emisiunea „La Măruță', de pe Pro TV, în care a vorbit despre partaj. A susținut că antrenorul ar pleca din căsnicie doar cu salariul lui și o casă în America, pentru că toată averea ar fi de la mama ei. Potrivit wowbiz.ro, o mare parte din banii Ionelei Prodan ar fi fost moștenită de la primul ei soț, Traian Tănase. El ar fi făcut primul milion în vremea comunismului.

Citește și: Semn divin primit de Anamaria Prodan de la mama ei:”Mi-a apărut în vis și mi-a spus…”

Citește și: Anamaria Prodan, reacție dură în plin divorț de Reghe:„Îmi pare rău că am muncit 15 ani alături de el'

Citește și: De ce nu a fost Jador la botezul fiului lui Culiță Sterp:„Am văzut foarte multe bârfe că…'

Citește și: Dani și Gabriela Oțil și-au botezat fiul.Primele imagini de la eveniment

Cine a fost și cu ce s-a ocupat tatăl Anamariei Prodan

Anamaria Prodan și sora ei, Anca Savelio, au doar cuvinte de laudă la adresa părinților. I-au iubit enorm pe Ionela Prodan și pe Traian Tănase, crescându-le și educându-le ca la carte. Recent, sora impresarei a dezvăluit ce poveste impresionantă de viață a avut tatăl ei. Deși a rămas orfan la numai cinci ani, a luptat mereu pentru visul lui, astfel că ajunsese un mare avocat.

Sora Anamariei Prodan a povestit că ea și impresara au avut o copilărie foarte frumoasă. Susține că a fost influențată de pasiunea pe care tatăl lor, Traian Tănase, a avut pentru arte și imobiliare. Anca Savelio a dezvăluit că părintele său a avut o viață plină de grele încercări, cea mai mare dintre ele fiind atunci când a rămas orfan la numai cinci ani.

„M-am născut în București, România și am avut o copilărie fericită, influențată de pasiunea tatălui meu pentru arte și imobiliare. Tatăl meu a trecut peste multe încercări în viață. El și-a pierdut ambii părinți și a rămas orfan la 5 ani', a povestit Anca Savelio pentru publicația San Diego Voyager, citată de wowbiz.ro.

„Când avea 14 ani, a început să lucreze într-o sticlărie'

Potrivit spuselor Ancăi Savelio, tatăl ei și al Anamariei Prodan a început să lucreze de la 14 ani. A muncit într-o sticlărie pentru a-și câștiga banii necesari să meargă la școală. La vârta de 30 de ani, eforturile lui au dat roade și devenise un celebru avocat. Anca a povestit cum a învățat de la el familiei, a muncii și a proprietății. Mergea cu el la la teatru, galerii de artă sau magazine de antichități.

„Când avea 14 ani, a început să lucreze într-o sticlărie pentru a avea bani să meargă la școală. A devenit un avocat de succes la 30 de ani și mi-a transmis importanța familiei, a muncii și a proprietății. Aveam doar câțiva ani când a început să mă ducă la galerii de artă, la teatru sau la magazine de antichități', a continuat sora Anamariei Prodan.

Traian Tănase a avut o influență majoră asupra fiicelor sale. Anca Savelio, sora Anamariei Prodan, a povestit cum învățăturile lui despre investițiile imobiliare i-au stârnit interesul pentru acest domeniu. Când avea 20 de ani, ea s-a mutat în Statele Unite ale Americii și a devenit agent imobiliar.

„Învățăturile lui despre investiții imobiliare ca bază financiară solidă pentru viitor au dat tonul intereselor mele viitoare. La 20 de ani m-am mutat în Statele Unite și am devenit agent imobiliar', a conchis ea.

Tatăl Anamariei Prodan a mai fost însurat înainte de căsătoria cu Ionela Prodan

Traian Tănase s-a însurat cu Ionela Prodan la câțiva ani după ce a rămas văduv. El a mai fost căsătorit tot cu o artistă de muzică populară, Marioara Tănase. Aceasta s-a stins din viață la numai 30 de ani, într-un accident de circulație.

Tatăl Anamariei Prodan a murit la 54 de ani, în anul 1992. El a fost înmormântat la Cimitirul Bellu, lângă prima soție, Marioara Tănase. Regretata Ionela Prodan a mai fost și ea măritată o dată, cu Toni Antohi, un cunoscut inginer.

După moartea primului soț, Ionela Prodan a trebuit să se descurce singură. Pentru a-și putea crește fiicele cum trebuie, ea a renunțat o vreme la carieră. În urmă cu câțiva ani, ea povestea că atunci când s-a căsătorit cu Traian Tănase nici nu știa câți ani are el. S-au căsătorit în trei zile și a povestit că a divinizat-o toată viața.

„Eu când m-am măritat nici nu ştiam câţi ani are bărbatul meu. M-am măritat în trei zile. Eu, la început, îi spuneam „Domnule', pentru că nici nu îndrăzneam să-i spun pe nume. El m-a divinizat, mi-a făcut casă, copii', spunea Ionela Prodan despre Traian Tănase, potrivit wowbiz.ro.

Sursă foto: Captură ecran, Instagram

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă