De ce nu a fost Jador la botezul fiului lui Culiță Sterp: "Am văzut foarte multe bârfe că..."

Publicat pe

Pe 21 octombrie, unul dintre marii absenți de la botezul fiului lui Culiță Sterp a fost Jador, iar asta a ridicat din nou semne de întrebare, cu atât mai mult cu cât, în timpul Survivor, între cei doi artiști au existat divergențe. Iată care este motivul pentru care Jador nu a participat la fericitul eveniment.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cu patru zile în urmă, a avut loc botezul fiului lui Culița Sterp, iar celor din jur nu le-a scăpat faptul că un alt nume important în industira de gen, Jador, nu a participat. Cei mai mulți s-au întrebat dacă, după Survivor, relațiile dintre cei doi artiști nu s-au răcit și mai mult. Cel care a făcut lumină în această situație a fost chiar Jador, care a mărturisit de ce a lipsit de a botezul fiului lui Culiță Sterp.

De ce a lipsit Jador de la botezul fiului lui Culiță Sterp

La jumătatea lunii iunie, Culiță Sterp a devenit tată pentru prima oară. Partenera lui, Daniela Iliescu, a născut un băiețel superb, care a primit nota 10 la naștere. Patru luni mai târziu, micuțul Milan a fost botezat, eveniment așteptat cu sufletul la gură de toată familia. La creștinarea lui au participat atât rudele celor doi părinți, cât și foști concurenți de-ai artistului de la Survivor. Printre aceștia nu s-a numărat însă și Jador, colegul de breaslă al artistului…

Dat fiind că, pe parcursul competiției din Republica Dominicană, între cei doi au apărut divergențe, nu puțini au concluzionat că cei doi artiști nu se aflăîn relații bune. Jador a povestit însă care este adevăratul motiv pentru care nu a participat la botezul fiului lui Culiță Sterp.

Citește și: Dani și Gabriela Oțil și-au botezat fiul. Primele imagini de la eveniment

Citește și: Sissoko, fostul concurent Masterchef, a murit de COVID-19.A fost găsit decedat în casă

Citește și: De la cine a aflat Anamaria Prodan că Reghe vrea să divorțeze:„M-a oprit să mă întrebe…

Citește și: Nicole Cherry a fost cerută în căsătorie. Cum arată inelul de logodnă

'Am văzut foarte multe bârfe că de ce nu s-a dus Jador la Culiță la botez, că nu-l suportă Culiță… nu e adevărat! Culiță m-a invitat, eu m-aș fi dus cu drag, doar că eu joi am cântat. Noi suntem cântăreți, noi cu asta ne ocupăm. Tot timpul muncesc. N-am fost pentru că am avut treabă și o treabă programată, n-am cum să anulez un eveniment pentru că asta ar însemna…

Nu e vorba de bani, că i-aș fi dat înapoi dublu, doar că e omenia mea, n-am cum să nu mă duc la eveniment, când am promis că mă duc',  a spus Jador, pe Instagram.

De ce nu a cântat Culiță nu a cântat la botezul lui Milan

Culiță și Daniela au reușit să-și boteze fiul, pe micuțul Milan, pe ultima sută de metri înainte de a intra din nou în vigoare restricțiile. Artistul a avut alături familia și prietenii, dar și colegi de-ai săi de la Survivor. Irisha, Sorin Pușcașu, Andrei Ciobanu și Marilena Ciucurean și Ștefan Ciuculescu au onorat invitația, în timp ce Jador nu a putut participa. Atmosfera a fost extraordinară, iar de antren și voie bună s-au ocupat, printre alții, Theo Rose și Bogdan de la Ploiești, care au oferit un spectacol pe măsură.

Chiar dacă unii colegi de-ai săi de breaslă obișnuiesc să cânte la propriile nunți sau la botezurile copiilor, se pare că, în cele din urmă, artistul a ținut cont de o superstiție care spune că acest lucru poartă ghinion…

Nu cânt la botez, sunt o grămadă care cântă, din breaslă mea, prieteni de-ai mei. Or să fie o grămadă de cântăreți, nu mai cânt și eu. Și asta, cu cântatul, se zicea că poartă ghinion. Bine, eu nu cred că poartă ghinion neapărat, dar mai bine nu. O să mă distrez, o să mă simt bine”, spunea Culiță Sterp, la Teo Show.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter