De la cine a aflat Anamaria Prodan că Reghe vrea să divorțeze: „M-a oprit să mă întrebe...”

Publicat pe

De la cine a aflat Anamaria Prodan că Reghe a depus actele de divorț. Considerați unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz-ul românesc, impresara și fostul sportiv vrea să încheie căsnicia fericite care a durat 13 ani. Invitată în emisiunea lui Măruță, impresara a povestit circumstanțele în care a aflat că soțul ei își dorește separarea definitivă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Concret, Anamaria Prodan a povestit, în direct la TV, că cel care i-a spus prima dată că Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț a fost un polițist. Vedeta a fost oprită în trafic de către acesta, care a atunci când a realizat cine este i-a cerut detalii despre separarea de antrenorul Universității Craiova. Mai mult, ea mărturisește că înainte ca informația să fie făcută publică, nu comunicase cu soțul ei.

De la cine a aflat Anamaria Prodan că Reghe vrea să divorțeze

Totodată, vedeta spune că în prezent nu mai există nicio șansă ca relația ei cu antrenorul de fotbal să fie salvată, cel puțin din punctul ei de vedere.

„Eu am aflat prima dată despre divorț de la un polițist. M-a oprit să mă întrebe de divorț. Eu aflu totul din presă. (…) L-am sunat atunci și în 10 minute a dat că nu este adevărat. Nu am primit actele de divorț, probabil le voi primi. Foarte rar vorbim, acum în ultimele săptămâni, de când a început nebunia.

Eu consider că ce am avut de spus am spus frumos și elegant, așa o să spun toată viața. (…) Noi am fost ceva unic. Cu siguranță pentru mine nu mai este loc de întoarcere, de împăcare. Un om poate să-mi facă orice, dar nu să mă mintă și să mă trădeze', a mărturisit Anamaria Prodan, referindu-se la divorț.

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj pentru Reghe, în plin divorț:„A avut foarte multe puncte slabe de care noi n-am știut’

Citește și: Iubita lui Laurențiu Reghecampf este hărțuită pe social-media:„Mi-au creat conturi fake!’

Citește și: Cum a răspuns Zarug de la Asia Express când a fost întrebat dacă e băiat sau fată

Citește și: Cătălin Cazacu, despre relația cu Ramona Olaru, după ce s-au sărutat

Anamaria Prodan: „Nu îl cunosc pe bărbatul de astăzi’

Anamaria Prodan susține că a fost târâtă în acest scandal. Mai mult, impresara a subliniat că nu îl mai recunoaște pe Laurențiu Reghecampf de astăzi și că nu vrea să aibă astfel de cunoștințe.

„Ceea ce vedeți astăzi îmi este străin și mie. Nu știu dacă familia mea a mai fost târâtă în așa ceva. Repet, nu îl cunosc pe bărbatul de astăzi, nu vreau să am cunoștințe de așa ceva. Noi am avut o relație copii-familie extraordinară. Copiii mei au știut în orice secundă ce se întâmplă. (…) Numai în România se întâmplă asta, să facem odă pentru un soț. Eu cred că până în ziua în care acest divorț trebuia încheiat, trebuia să fie avem o prezență extraordinară ca bărbat. Eu am avut o discuție cu soțul meu în care îmi spunea că cineva a deschis niște conturi fake de Instagram, că domnișoara aceasta nu și-a dorit niciodată în presă, ceva cumplit pentru ea, și nu se știe de unde au apărut aceste poze’

„Pentru mine este o trădare fabuloasă’

Anamaria Prodan a subliniat faptul că familia lui este cea mai importantă pentru ea și că nu ar accepta niciodată un om care își trădează familia. Ea susține că inclusiv copiii ei gândesc la fel precum ea.

„Pentru mine este o trădare fabuloasă. Și pentru copiii mei. Noi așa gândim toți. Numai că sunt suflete firave, suflete puternice în viață. Noi venim pe lume de fiecare dată să reparăm ceea ce n-am reușit în alte vieți. Și alții nu reușesc niciodată. Atât.’.

„Toată dragostea mea pt el, munca mea de 16 ani pt a-l ridica pe Reghecampf s-au dus. L-am ajutat și pe partea financiara, tot, el ar fi trebuit să fie și mai puternic atașat de familie. Cum sa îmi închipui vreodată că el s-ar combina cu o astfel de fata?! Mă simt trădată, copiii se simt trădați… Nu vreau să cred că m-a trădat și de fata cu Gigi Becali. Sper sa nu fi făcut asta!’, a mai spus impresara.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter