Anamaria Prodan, mesaj pentru Reghe, în plin divorț: „A avut foarte multe puncte slabe de care noi n-am știut”

Publicat pe

Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj lui Laurențiu Reghecampf în plin divorț. La scurt timp după ce s-a aflat că el are o nouă iubită, sexy-impresara a spus că acum nu o interesează decât să muncească și să-și vadă copiii fericiți. A spus despre antrenor că-l consideră un bărbat perfect, pentru că e tatăl copilului ei, și a precizat din nou că nu va vorbi niciodată urât despre el.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan a făcut noi declarații în plin divorț de Laurențiu Reghecampf. După ce el a depus deja actele și s-a aflat despre noua lui iubită, sexy-impresara nu ezită să-și spună punctul de vedere. Susține că l-a iertat și că își dorește să-l vadă bine, ca până acum.

Anamaria Prodan, mesaj pentru Reghe, în plin divorț: „A avut foarte multe puncte slabe de care noi n-am știut'Anamaria Prodan, mesaj pentru Reghe, în plin divorț: „A avut foarte multe puncte slabe de care noi n-am știut'

Anamaria Prodan a bifat o nouă reușită pe plan profesional. Vedeta a câștigat premiul pentru excelență în impresariatul de fotbaliști de la „I Success Awards', la Monaco. Spune că nu o interesează că asta a coincis cu momentul scandalului cu Reghe, pentru că ei nu îi pasă decât de muncă și de binele copiilor.

Citește și: Ce poză a postat Anamaria Prodan în plin divorț de Reghe.Imaginea a stârnit un val de reacții

Citește și: Monica Tatoiu, despre divorțul dintre Prodanca și Reghe:”Nicio femeie nu poate admite asta”

Citește și: Iubita lui Laurențiu Reghecampf este hărțuită pe social-media:„Mi-au creat conturi fake!'

Citește și: Silviu Prigoană nu o mai lasă pe Adriana Bahmuțeanu să-și vadă copiii:„Nicio decizie a vreunei instanțe…'

Anamaria Prodan, mesaj pentru Reghe, în plin divorț

Anamaria Prodan a declarat că din punctul ei de vedere oamenii care se respectă vor fi întotdeauna sus, indiferent de context. A transmis că cei care nu știu ce înseamnă familia, mai au timp să o facă „în alte vieți'. A povestit cum tatăl ei a învățat-o că familia e sfântă și că nu se trădează.

„Nu mă interesează. Oamenii care se respectă întotdeauna vor fi sus. Fluturii nu dărâmă vulturii. Pe mine nu mă interesează decât să-mi văd copiii fericiți și să muncesc mai mult.

Oamenii care nu știu ce înseamnă familia, mai au timp să învețe și în alte vieți. Tatăl meu m-a învățat că familie e sfântă, familia nu se trădează. De familie nu-ți bați joc și nu-i trădezi. Asta face familia Prodan, a ieșit mereu în presă cu premii internaționale', a spus Anamaria Prodan pentru prosport.ro.

„Niciodată n-am să vorbesc urât despre el'

Deși se află în plin divorț de Reghe, ea a spus că-l consideră în continuare un bărbat perfect, pentru că tatăl fiului ei. A susținut că nu o să vorbească niciodată urât la adresa lui și că toată viața va pleda pentru noțiunea de familie.

„Eu îl consider un bărbat perfect pentru că e tatăl copilului meu și niciodată n-am să vorbesc urât despre el. Cum am fost exemplu pentru țara asta și pentru familia mea, am să spun că sunt mândră de ceea ce sunt, de ceea ce sunt copiii mei.

Am să pledez toată viața mea pe noțiunea de familie, pentru dragostea de părinte pentru copilul lui și pentru coloana vertebrală a familiei care întotdeauna trebuie să fie dreaptă', a adăugat ea.

Aamaria Prodann, după despărțirea de Reghe: „Bebeto e foarte afectat'

Tot despre Reghe, Anamaria Prodan a susținut că l-a apărat mereu când a venit vorba despre situații delicate. Nu-l roagă să se întoarcă acasă și spune că îi oferă libertatea de a merge pe drumul pe care el dorește. Sexy-impresara a menționat însă că tot acest context al divorțului i-ar afecta pe copii, mai ales pe fiul lor, „Bebeto'.

„Pentru mine familia e totul. Mereu l-am apărat pe Laurențiu când a venit vorba de subiecte delicate. Îmi apăr foarte tare și puii, cei care suferă și nu-și recunosc tatăl în această ipostază. Trebuie să înțeleagă că oamenii se pot schimba. Cea mai mare dovadă de iubire și respect e faptul că-i oferim libertatea pe drumul pe care el consideră că e cel mai bun.

Nu e o rugăminte de a se întoarce acasă. Dragostea de familie merge spre absolut pentru mine. Chiar și pe Laurențiu Reghecampf am să-l ajut ca cineva să nu-l batjocorească, să nu-i facă rău. Toată această batjocoră va cădea pe copiii noștri. Copilul meu când merge la fotbal nu face altceva decât să vină cu lacrimi în ochi pentru că un anume părinte sau un anume copil i-a strigat ceva.

Bebeto e foarte afectat și e normal pentru că familia Prodan-Reghecampf a fost atât de unită, dar se pare că Laurențiu a avut foarte multe puncte slabe de care noi n-am știut. L-am iertat și eu și copiii mei pentru toată mocirla în care ne-a băgat și îi doresc mult noroc', a adăugat ea.

Își va mai reface Anamaria Prodan viața, după separarea de Laurențiu Reghecampf?

Întrebată dacă se va mai îndrăgosti de vreun bărbat după separarea de Laurențiu Reghecampf, impresara a spus că nu știe. A transmis însă că va trăi „la fel de demnă, sinceră, exuberantă'. Susține că ar fi greu să stai lângă o femeie ca ea, pentru că a avut niște „targeturi înalte'.

„Asta nu pot să știu. Dumnezeu îți dă o soartă. Anamaria Prodan va trăi la fel de demnă, sinceră, exuberantă. Voi fi la fel de unică. E greu să stai lângă Anamaria Prodan pentru că am avut niște targeturi uluitori de înalte. Oamenii de lângă mine au fost obligați să urce alături de mine treptele succesului', a mai transmis cunoscuta impresară.

Sexy-impresara, despre zvonurile cum că ar fi fost dată în judecată

Întrebată dacă sunt adevărate zvonurile potrivit cărora familia noii iubite a lui Reghe ar fi dat-o în judecată pentru că ar fi dat pozele cu ei în pesă, impresara a spus că nu știe despre ce e vorba. A povestit că a fost contactată telefonic de antrenor și i-a mărturisit că ar fi primit multe mesaje de pe cartele diferite și poze pe care le-a postat la momentul respectiv pe pagina ei de socializare.

„Nu știu despre ce e vorba. Acum am văzut și eu în presă. E adevărat că soțul meu m-a sunat și m-a întrebat dacă am idee sau dacă cineva m-a înștiințat de niște fotografii noi cu cei doi pentru că el nu a dat niciun fel de fotografie. I-am explicat că nu știu despre așa ceva, eu am primit foarte multe mesaje de pe cartele diferite. Și foarte multe fotografii pe care le-am publicat la momentul respectiv pe pagina mea de socializare.

Cred că Laurențiu Reghecampf se apropie de 50 de ani și jocul de-a mama și copilul nu ni se mai potrivește. Ar trebui să fie un exemplu pentru toate soțiile și mamele felul în care l-am protejat pe Laurențiu. Cred că e un exemplu de demnitate și iubire pe care eu le-am arătat', a mai declarat aceasta.

„Vreau să-l văd pe Laurențiu Reghecampf cum urcă'

Anamaria Prodan a spus în încheierea mesajului că își dorește să-l vadă pe Laurențiu Reghecampf bine în viitor, cum urcă în carieră.

„Îmi doresc foarte mult ca Laurențiu să fi învățat în toți acești ani ceva de la mine și să înțeleagă că a avut alături de el un motor pe care l-a urcat pe culmile succesului. Problema e să știi să-ți păstrezi drumul drept și să-ți respecți familia și copiii.

Cel mai important lucru e să mulțumești omului care te urcă și să poți să rămâi acolo unde te-a pus acea familie. Îmi doresc să-l văd sus acolo unde l-am lăsat, vreau să-l văd pe Laurențiu Reghecampf cum urcă', a conchis ea.

Sursă foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter