Silviu Prigoană nu o mai lasă pe Adriana Bahmuțeanu să-și vadă copiii: "Nicio decizie a vreunei instanțe..."

Publicat pe

În 2015, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au divorțat pentru a treia oară. Ei bine, se pare că există o nouă situație tensionată între aceștia, după ce omul de afaceri nu o mai lasă pe vedetă să-și vadă băieții. Iată care este motivul pentru care refuză vizitele.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Silviu Prigoană a decis să nu-i mai dea voie Adrianei Bahmuțeanu să-și vadă cei doi băieți. Motivul ar fi legat de faptul că jurnalista nu este vaccinată și nici nu se protejează împotriva noului coronavirus.

Silviu Prigoană nu o mai lasă pe Adriana Bahmuțeanu să-și vadă copiii: "Nicio decizie a vreunei instanțe..."Silviu Prigoană nu o mai lasă pe Adriana Bahmuțeanu să-și vadă copiii: "Nicio decizie a vreunei instanțe..."

'Nicio decizie a vreunei instanțe din această țară nu mă poate obliga să-i dau copii unei persoane care în plină pandemie își permite să nu poarte mască și nici să se vaccineze.

De câteva luni îl am la mine acasă și pe tata, o persoană de 90 de ani, care nu iese fără mască nici măcar în curtea interioară, că așa a auzit el că este bine.

Ori, dacă le dau voie copiilor în casa unei asemenea persoane, risc ca cei mici să-mi aducă  în casă! Și dacă vine , gata, am scăpat de tata! Numai că eu nu vreau acest lucru!', a declarat Silviu Prigoană pentru impact.ro.

Citește și: Nașa Adriana Bahmuțeanu, despre divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan:'Mi-aș dori să nu sufere…'

Citește și: Cum arată Adriana Bahmuțeanu în costum de baie, după ce a slăbit.A sărit de la 5 metri la Splash, vedete la apă!

Citește și: Prima soție a lui Reghecampf, despre divorțul antrenorului de Anamaria Prodan:„Karma funcționează’

Citește și: Ce relație are acum Denisa Nechifor cu Adrian Cristea:„Nu i-am cerut pensie alimentară’

Silviu Prigoană, interdicție pentru Adriana Bahmuțeanu

Speriat de ceea ce se întâmplă la momentul actual în România, Silviu Prigoană a decis să-i protejeze pe Eduard și Maximus cât poate de bine. Astfel, nu i-a mai dat voie fostei sale soții să-i vadă pe cei doi.

Ei bine, Adriana Bahmuțeanu nu s-a lăsat și a decis să ceară o decizie a instanței în acest caz. Se pare că jurnalista a obținut președințială, care îi permite faptul că să-și vadă cei doi copii de două ori pe lună. Cu toate acestea, omul de afaceri nu este deloc mulțumit de această situație.

„Ani buni nu am avut nevoie de nicio decizie a instanței pentru a-i da copiii. Mai bine zis, a-i împinge să-și vadă rudele dinspre familia maternă, fiindcă copiii au trecut și pe la mama Adrianei Bahmuțeanu, dar și pe la alte rude ale acesteia.Numai că de data asta, datele problemei sunt complet schimbate. Și nu am de gând să fac nimic care să fie contra sănătății tatălui meu, ca să fie clar!', mai spune Silviu Prigoană.

În continuare, fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu a mai adăugat faptul că, la ultima întâlnire pe care au avut-o, vedeta de televiziune a venit însoțită de un reprezentant al Protecției Copilului.

„Doamna a venit la poarta casei mele, însoțită de un reprezentant al Protecției Copilului. Am ieșit cu copiii în poartă și am întrebat-o dacă și-a făcut vaccinul. Sau dacă are ceva împotriva portului măștii, căci cum ajung copiii la ea, cum le smulge măștile de pe față.

Ea a scăldat-o. Eu, nu! Am cerut să se consemneze în raportul celui de la Protecția Copilului despre acest amănunt, deloc de neglijat. Și nu i-am dat niciun copil. Anunț public că nici nu o voi face până când doamna nu se va vaccina!', a mai spus acesta.

sursă foto- Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter