Nașa Adriana Bahmuțeanu, despre divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan: "Mi-aș dori să nu sufere..."

Publicat pe

Vestea că Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan divorțează a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales pe apropiații acestora. Ei bine, una dintre persoanele care au decis să vorbească despre subiectul momentului a fost chiar Adriana Bahmuțeanu, care este nașa lui Bebeto.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vedeta de televiziune a recunoscut faptul că a întristat-o destul de tare în momentul în care a aflat că finul ei, Laurențiu Reghecampf, vrea să divorțeze.

În cadrul unui interviu, a făcut primele declarații despre acest subiect și a spus ce crede despre căsnicia celor doi.

Citește și: Laurențiu Reghecampf a ales deja naș de botez pentru fiica lui. Bărbatul este prieten și cu Anamaria Prodan:„E sora mea

Citește și: Ce avere au de împărțit Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf la divorț:„Dacă aș renunța la meseria mea, aș trăi încă 20 de vieți

Citește și: Drama cântăreței Elena Unc. O căsnicie toxică aproape a distrus-o:„Ajunsesem să consum 1 litru de vodcă pe zi

Citește și: Cât de implicat e Victor Slav în creșterea fiicei lui. Bianca Drăgușanu:„Se putea mai bine de atât

Nașa Adriana Bahmuțeanu, declarații despre divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

Adriana Bahmuțeanu, nașa lui Bebeto, a decis să vorbească despre divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Vedeta susține că nu știe exact ce s-a întâmplat în casa acestora, însă recunoaște că ține la amândoi.

Însă, aceasta a mai adăugat faptul că cel mai mult o să sufere copiii din cauza aceasta.

'Eu nu știu ce s-a întâmplat la ei în casă, n-am stat cu ei în pat, nu pot să-mi dau cu părerea.Dacă aș fi stat cu ei în pat, probabil că aș fi putut să vă spun cine e de vină pentru divorț. Așa, prefer să nu mă bag deloc! Eu îi iubesc pe amândoi și aș vrea să-i văd fericiți. Din păcate, în ziua de azi, căsniciile nu mai sunt pe viață, sunt episoade. Pentru Anamaria și Laurențiu nu trebuie să fie un capăt de țară, sunt tineri, sunt frumoși, au bani, cariere. Viața trebuie să meargă mai departe.  Mi-aș dori să nu sufere Bebeto, copiii suferă cel mai mult la o despărțire', a dezvăluit Adriana Bahmuțeanu pentru WOWbiz.ro.

În continuare, Adriana Bahmuțeanu a mai adăugat faptul că știe ceea ce înseamnă un divorț, întrucât ea a mai trecut prin 4 până la momentul actual, și cât de mult te macină. Cu părere de rău despre situația actuală, prezentatoarea și-a încheiat declarația.

'Eu știu foarte bine cât de mult te macină un divorț. Este o senzație foarte neplăcută. Cred că a fost o decizie grea de ambele părți. Probabil că așa a vrut universul, a fost ceva scris în destinul lor. E păcat, pentru că amândoi sunt oameni frumoși', a mai spus Adriana Bahmuțeanu pentru sursa citată.

sursă foto- Faceebok

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter