Cum arată vila din Las Vegas pe care Prodanca și Reghe o împart la divorț. Casa valorează 1 milion de euro

Publicat pe

Cum arată vila din Las Vegas pe care Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf o vor împărți după divorț. Unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc s-a destrămat, după 15 ani de căsătorie. Acum, cele două vedete de împărțit multe bunuri la partaj, printre care și o vila luxoasă în celebrul oraș american.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În prezent, este greu de estimat ce vor face cele două staruri cu averea despre care se spune că depășește 20 de milioane de euro, printre care se află și celebra vilă din Las Vegas.

Cum arată vila din Las Vegas pe care Prodanca și Reghe o împart la divorț

Casa din America și-a dublat valoarea în ultima vreme și a ajuns acum, dacă este să fie scoasă la vânzare, să coste 1 milion de euro.

Vila Las Vegas pe care Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf o vor împărți după divorț are 3 dormitoare, 2 băi, un garaj și este dispusă pe două nivele. Terenul pe care este ridicat imobilul are aproximativ 1.200mp iar impozitul anual plătit de proprietari statului Nevada depășește 11.000 de dolari.

Imobilul este situat în nordul cartierului Summerlin, situat la periferia orașului Las Vegas, o zonă preferată de milionari și vedete de la Hollywood pentru că este destul de aerisită și liniștită, scrie wowbiz.

Citește și: Cum s-a afișat Anamaria Prodan, după ce Reghe a depus actele de divorț.I-a lăsat mască pe toți!

Citește și: Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț, după 15 ani de relație cu Anamaria Prodan:„Dumnezeu va decide drumul fiecăruia’

Citește și: Victor Rebengiuc, confesiuni emoționante la 88 de ani

Cine este proprietarul luxoasei proprietăți din Las Vegas

Conform site-urilor americane de tranzacții imobiliare, Anamaria Prodan este unic proprietar al vilei din Nevada. Ea a cumpărat proprietarea în 2015 cu 810.000 dolari însă în 6 ani prețul acesteia a crescut până la 1,24 milioane dolari (aproximativ un milion de euro).

Celebrul cuplu și copiii lor au locuit aici în urmă cu câțiva ani, având în jurul lor vecini celebri precum: Nicholas Cage, Carlos Santana, iluzionistul Jilliette Penn sau afaceristul Steve Wynn (propietarul celebrelor cazinouri: 'The Mirage', 'Treure Island', 'Bellagio' sau 'Wynn Las Vegas').

De asemenea, David Cooperfield locuiește și el în Summerlin. La un moment dat, Reghe își deschisese și o academie de fotbal care a funcționat timp de 4 ani în Las Vegas.

Antrenorul a depus deja actele de divorț

După trei luni de zvonuri, Laurențiu Reghecampf a confimat, astăzi, că a depus actele de divorț de soția lui, Anamaria Prodan.

„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte.

Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media.

Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale, atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!’, a spus, în exclusivitate pentru cancan, Laurențiu Reghecampf, soțul impresarei.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter