Anamaria Prodan vorbește despre relații, după despărțirea de Reghe: "Îmi doresc să..."

Publicat pe

Laurențiu Reghecampf a anunțat divorțul de Anamaria Prodan, după o perioadă în care impresara a susținut că nu există probleme în relația lor. Acum, vedeta a vorbit despre o viitoare relație și despre ce calități trebuie să aibă viitorul partener de viață.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan nu trece printr-o perioadă prea bună, după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat că vrea să divorțeze. Astfel, impresara a fost nevoit să răspundă tuturor curiozităților, dar să le fie aproape și copiilor ei.

După ce i-a urat succes antrenorului de fotbal și a vorbit deschis despre situația actuală, impresara a făcut primele declarații despre viitorul ei.

Citește și: Anamaria Prodan, despre iubita lui Laurențiu Reghecampf:„N-am vorbit cu ea o secundă, în viața asta’

Citește și: Laurențiu Reghecampf va deveni tată.Când naște iubita lui și ce sex are bebelușul

Citește și: Cum se simte familia Gabrielei Cristea, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19:„Ne rugăm la Dumnezeu să…’

Citește și: Soțul Vlăduței Lupău are un temperament agresiv.Pe cine a bătut Adrian Rus la un meci

Anamaria Prodan vorbește despre relații, după despărțirea de Reghe

În cadrul unui interviu, Anamaria Prodan a vorbit despre viitor, dar și despre posibilitatea unui nou partener în viața ei. Deși nu știe ce se va întâmpla în perioada următoare, femeia de afaceri este sigură de faptul că viitorul iubit trebuie să urce alături de ea pe culmile succesului.

Asta înseamnă că bărbatul va trebui să fie extrem de puternic și să-și dorească tot timpul să-și depășească condiția.

„Asta nu pot să știu. Dumnezeu îți dă o soartă. Anamaria Prodan va trăi la fel de demnă, sinceră, exuberantă. Voi fi la fel de unică. E greu să stai lângă Anamaria Prodan pentru că am avut niște targeturi uluitori de înalte. Oamenii de lângă mine au fost obligați să urce alături de mine treptele succesului. Îmi doresc foarte mult ca Laurențiu să fi învățat în toți acești ani ceva de la mine și să înțeleagă că a avut alături de el un motor pe care l-a urcat pe culmile succesului.', a declarat Anamaria Prodan pentru prosport.

„Îmi doresc să-l văd sus”

De asemenea, un alt aspect extrem de important este ca partenerul să-și respecte familia. În încheiere, vedeta de televiziune a declarat că vrea să-l vadă pe Reghecampf cât mai sus, așa cum știe că poate.

„Problema e să știi să-ți păstrezi drumul drept și să-ți respecți familia și copiii. Cel mai important lucru e să mulțumești omului care te urcă și să poți să rămâi acolo unde te-a pus acea familie. Îmi doresc să-l văd sus acolo unde l-am lăsat, vreau să-l văd pe Laurențiu Reghecampf cum urcă.', a mai adăugat impresara pentru aceeași sursă.

sursă foto- Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter