Cătălin Cazacu, despre relația cu Ramona Olaru, după ce s-au sărutat: „Sunt burlac și...”

Publicat pe

Ce spune Cătălin Cazacu despre relația cu Ramona Olaru. După ce a fost surprins de paparazzi într-un moment foarte intim cu vedeta de la Antena 1, fostul prezentator TV a vorbit despre presupusa relație cu de la Neatza cu Răzvan și Dani. El a ținut să precizeze că nu este cazul să se discute despre o relație între ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au fost fotografiați în tandrețuri și sărutări pătimașe, dar acum Cătălin Cazacu a ales să vorbească despre relația cu asistenta de la Antena 1, anunță spynews. În urmă cu ceva timp, asistenta TV recunoștea că iubește din nou. Vedeta nu a dezvăluit însă cine i-a furat inima, după despărțirea de Cuza de la Asia Express, preferând să păstreze discreția în privința vieții amoroase. Se pare totuși că noul ei iubit carismaticul fost prezentator TV.

Cătălin Cazacu, despre relația cu Ramona Olaru, după ce s-au sărutat: „Sunt burlac și...'Cătălin Cazacu, despre relația cu Ramona Olaru, după ce s-au sărutat: „Sunt burlac și...'

Cum descrie Cătălin Cazacu relația cu Ramona Olaru

Cătălin Cazacu explică că între el și asistenta matinalului de la Antena 1 există o relație de prietenie veche, dar a ținut să se aprecieze că o apreciază foarte mult.

Despre Ramona pot să spun doar că este o fată extraordinară. Noi suntem prieteni vechi, dacă cineva urmărea să vadă putea să observe că noi eram, adeseori, în aceleași locuri, ieșim împreună de multă vreme', a spus Cătălin Cazacu pentru Fanatik.ro.

Citește și: Ramona Olaru și Cătălin Cazacu formează un cuplu

Citește și: Cum s-a angajat Ramona Olaru la Antena 1:„În primele 20 de secunde era cu fundul pe o masă’

Citește și: Cât încasează Cleopatra Stratan la un concert.Mai mult decât tatăl și soțul împreună

Totuși, atunci când a venit vorba despre confirmarea relații cu Ramona Olaru, Cătălin Cazacu nu a confirmat, nici nu a infirmat informația.

Suntem, în primul rând, amici. Ca bărbat, și așa voi face totdeauna, nu voi vorbi despre relațiile mele. Nu am ce să spun prea multe despre situația noastră, noi, indiferent de ce se va întâmpla, vom rămâne amici, prieteni', a mai declarat el.

Cătălin Cazacu spune că va rămâne burlac

Totuși, Cătălin Cazacu susține că e burlac și că vrea să rămână burlac, neîntărind ideea că are o relație serioasă cu asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani.

„Credeam că subiectele interesante sunt legate de Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, de divorțul lor, nu de relațiile mele. Nu mă așteptam să apară imagini cu mine și cu Ramona (…) 'Sunt burlac și intenționez să rămân burlac', a mai spus el pentru sursa citată.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter