Anamaria Prodan, reacție dură în plin divorț de Reghe: „Îmi pare rău că am muncit 15 ani alături de el”

Publicat pe

Anamaria Prodan a avut o reacție dură în plin divorț de Reghe. Sexy-impresara a revenit cu noi declarații uluitoare, adresându-i un mesaj direct antrenorului de la Universitatea Craiova. A transmis că regretă că a muncit 15 ani alături de el cu scopul clădirii unui „imperiu', acuzându-l că el l-ar fi „dărâmat' ulterior. Iată ce sfat i-a dat soțului ei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan a avut o nouă reacție dură în plin divorț de Reghe. Sexy-impresara a declarat că acum îi pare rău că a muncit 15 ani alături de el, pentru că ulterior, el ar fi „dărâmat imperiul' construit împreună. În plus, vedeta susține că o doare că soțul ei s-ar fi lăsat tras într-un „vârtej'. Ea spune că acesta, la un moment dat, l-ar „înghiți definitiv'.

Anamaria Prodan, reacție dură în plin divorț de Reghe: „Îmi pare rău că am muncit 15 ani alături de el'Anamaria Prodan, reacție dură în plin divorț de Reghe: „Îmi pare rău că am muncit 15 ani alături de el'

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin divorț. Chiar antrenorul a confirmat că a depus actele, în urmă cu câteva zile. Tot atunci s-a aflat că el are o nouă iubită, iar ea ar fi însărcinată cu copilul lor. Cei doi ar aștepta o fetiță și s-ar fi găsit deja nașii.

Citește și: Ce a răspuns Măruță când Anamaria Prodan l-a întrebat dacă el și Andra au contract prenupțial

Citește și: Ce avere aveau Anamaria Prodan și Reghe la începutul relației:„Trăiau destul de modest'

Citește și: Cum s-a schimbat viața Ancăi Țurcașiu, după divorț:„Am sufletul liniștit…'

Citește și: Cum s-a înțeles Zarug cu ceilalți concurenți de la Asia Express:„Frica mea de judecăţile celorlalţi m-a făcut să fiu eu cel cu prejudecăţi'/ EXCLUSIV

Anamaria Prodan, reacție dură în plin divorț de Reghe

Recent, Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj soțului ei. A susținut că singura ei durere e că Reghe s-ar fi lăsat tras într-un „vârtej', despre care spune că îl va „înghiți definitiv'. În plus, sexy-impresara a spus că regretă că a muncit alături de el timp de 15 ani pentru clădirea unui „imperiu', pe care el l-ar fi „dărâmat' acum.

Ba mai mult, Anamaria Prodan susține că Reghe ar fi distrus „imperiul' construit împreună fără ca măcar să realizeze. Spune despre Laurențiu Reghecampf că ar trăi un coșmar care îi va dăuna.

„Singura mea durere este faptul ca soțul meu s-a lăsat tras în aces vârtej care, din ceea ce se vede, îl va înghiți definitiv. Îmi pare rău pentru că am muncit 15 ani alături de el ca să clădim un imperiu, pe care singur-singurel l-a dărâmat, fără să realizeze măcar. Trăiește un coșmar care până la final se va dovedi a fi letal.

Este vorba de cariera lui, de demnitatea lui de bărbat, de exemplul pe care el, ca pedagog, trebuie să-l dea generațiilor de fotbaliști care s-au uitat până acum la el ca la un exemplu demn de urmat.

În fața unei echipe trebuie să te impui, trebuie să-i înveți ca pe copiii tăi că lucrurile primordiale în viață sunt familia, respectul, demnitatea, mândria de a fi părinte și de a-ți educa copiii în spiritul și în valorile Divinității', a spus Anamaria Prodan pentru click.ro.

Ce mesaj i-a transmis impresara lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan i-a transmis lui Reghecampf să-și „revizuiască atituduinea'. Ea a dat de înțeles că e de părere că antrenorul ar fi uitat de principiile de viață pe care familia Reghecampf-Prodan le-a urmat.

„Este păcat că Laurențiu Reghecampf a luat-o pe un asememea drum de câțiva ani. (…)Laurențiu Reghecampf nu are cum să-și dorească un asemenea noroi.

Le urez încă o dată baftă și îl sfătuiesc, în calitate de manger, să-și revizuiască atitudinea, să-și aducă aminte de principiile de viață pe care familia Reghecampf-Prodan le-a urmat cu sfințenie, ajungând una dintre cele mai mediatizate familii din România și afirmându-se zi de zi numai cu lucruri pozitive, fiind model pentru o țară întreagă!', a continuat ea.

„Tot ceea ce se întâmplă e jenant'

În încheierea declarațiilor, Anamaria Prodan a declarat că i se pare o situație jenantă cea prin care trece acum. Susține că ea și copiii ei vor lupta pentru familie, denumită de ea „esența vieții'.

„Tot ceea ce se întâmplă este jenant pentru mine și copiii mei și, repet, noi preferăm să apărem în presă tot în aceeași ipostază de modele și vă promit că eu și copiii mei vom lupta în continuare pentru această instituție, care este esența vieții, numită familie!', a conchis impresara.

Sursă foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter