Alec Baldwin a împușcat accidental două persoane pe platoul de filmare. Una dintre ele a murit

Publicat pe

Alec Baldwin a împușcat accidental două persoane pe platoul de filmare. Actorul a tras cu o armă de recuzită pe platourile de filmare din New Mexico, unde vedeta de la Hollywood lucra la westernul Rust, a cărui acțiune se petrece în secolul al XIX-lea şi a provocat moartea directorului de imagine Halyna Hutchins şi rănirea regizorului Joel Souza.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alec Baldwin a împușcat accidental două persoane pe platoul de filmare. Potrivit jurnaliștilor de la TMZ, Arma ar fi trebuit să fie încărcat cu gloanțe oarbe, dar atunci când Alec Baldwin a tras cu arma, aceasta s-a descărcat, rănindu-i pe cei doi colegi ai actorului. Femeia a fost transportată la spital, dar a murit din cauza rănilor. Bărbatul, regizorul filmului, a fost transportat și el de urgență la spital, unde primește îngrijiri medicale. El se pare că a fost rănit la gât, dar, din fericire a scăpat cu viață.

Alec Baldwin a împușcat accidental două persoane pe platoul de filmare. Una dintre ele a muritAlec Baldwin a împușcat accidental două persoane pe platoul de filmare. Una dintre ele a murit

Alec Baldwin a împușcat accidental două persoane pe platoul de filmare. A fost deschisă o anchetă

Detectivii investighează incidentul care a avut loc la Bonanza Creek Ranch, o locație populară de filmare. Poliția a declarat că ancheta este în desfășurare și că încă nu au fost depuse acuzații în legătură cu incidentul.

Halyna Hutchins lucra ca director de imagine și era absolventă a Institutului American de Film și fusese numită „stea în devenire' de revista American Cinematographer în 2019. Bărbatul care este tratat este Joel Souza, 48 de ani, regizorul filmului.

Citește și: Cristina Ciobănașu, fotografie alături de Vlad Gherman la 7 luni de la despărțire

Citește și: Primele fotografii de la botezul lui Milan, fiul lui Culiță Sterp și al Danielei Iliescu

Citește și: Ce operații estetice are Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil

Arma s-a descărcat din greșeală

Poliția a spus că anchetatorii au fost trimiși la Bonanza Creek Ranch în jurul orei locale 13:50, după ce au primit un apel de urgență care anunța împușcături pe platoul de filmare.

Un purtător de cuvânt al lui Baldwin a spus că a avut loc un accident pe platourile de filmare din cauza unei arme de recuzită cu gloanţe oarbe care s-a declanşat din greşeală.

Alec Baldwin a împușcat accidental două persoane pe platoul de filmare. Una dintre ele a muritAlec Baldwin a împușcat accidental două persoane pe platoul de filmare. Una dintre ele a murit

Actorul este devastat de durere

Santa Fe New Mexican a scris că actorul în vârstă de 68 de ani a fost văzut joi plângând în faţa biroului şerifului, însă încercările de a-i lua declaraţii nu au avut succes.

Alec Baldwin, în vârstă de 68 de ani, este co-producător al filmului. „Rust' este un western scris şi regizat de Joel Souza, cu Alec Baldwin în calitate de coproducător şi în rolul unui rebel, Harland Rust, care vine în ajutorul nepotului său de 13 ani, condamnat la spânzurătoare pentru crimă.

Sursa foto Twitter / Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter