Ce avere aveau Anamaria Prodan și Reghe la începutul relației: „Trăiau destul de modest”

Publicat pe

Ramona Lăzuran, fina cuplului Anamaria Prodan și Reghe, a dezvăluit ce avere ar fi avut, de fapt, cei doi la începutul relației. După ce sexy-impresara a declarat că lui i s-ar cuveni doar salariul de antrenor și o casă în America, ruda lor a susținut că, de fapt, cei doi ar fi muncit împreună și ar fi plecat de la un stadiu modest, nu de la milioanele despre care se spune ar fi acum de împărțit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ramona Lăzuran, fina cuplului Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, a susținut că cei doi aveau, de fapt, o altă avere la începutul relației. Aceasta a susținut că-n ciuda statutului pe care l-a avut regretata Ionela Prodan, antrenorul și sexy-impresara ar fi trăit modest în urmă cu mai mulți ani. Totodată, ea a declarat că nu crede că nașa ei s-ar fi căsătorit cu un „nimeni'.

În urmă cu câteva zile, Anamaria Prodan a făcut declarațiile controversate despre averea ei și a lui Laurențiu Reghecampf, în plin divorț. Invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, de pe Pro TV, ea a susținut că Reghe ar pleca din căsnicia lor doar cu salariul lui și o casă în America.

Citește și: Războiul declarațiilor între prima soție a lui Reghe și Anamaria Prodan:”A avut o relație pasageră cu Laurențiu încă de la începutul căsniciei mele”

Citește și: Ce a făcut Laurențiu Reghecampf după ce Anamaria Prodan a vorbit la TV despre divorțul lor

Citește și: De ce s-au certat Zarug și Cosmin Natanticu la Asia Express:„Du-te dracu de nebun'

Citește și: Zarug i-a aruncat cuvinte grele lui Mihai Petre, la Asia Express:'Eu nu sunt dansator, eu chiar am făcut școală'

Ce avere aveau Anamaria Prodan și Reghe la începutul relației

Ramona Lăzuran, fina cuplului, a făcut acum dezvăluiri la fel de controversate despre acest subiect. Încă de la început, ea a precizat că îi este greu să privească situația delicată în care se află acum nașii ei, Anamaria Prodan și Reghe. A declarat că nici nu știe ce să spună sau cum să pună problema, deoarece nu înțelege ce se întâmplă.

„Îmi este atât de greu să privesc la episoadele astea care rulează de ceva vreme pe anumite posturi. Nici nu știu ce să spun, cum să pun problema, pentru că nu înțeleg, nu înțeleg ce se întâmplă. Trăiesc despărțirea lor pentru că sunt familia mea și o trăiesc poate mai greu ca despărțirea mea.

Pentru mine am știut să mă pregătesc, am știut ce se întâmplă, am cunoscut amănunte și factori distructivi.', a spus Ramona Lăzuran în cadrul emisiunii Exclusiv VIP de pe Prima TV, conform Wowbiz.ro.

„Ei trăiau destul de modest'

Ramona Lăzuran a susținut că Anamaria Prodan și Reghe ar fi avut altă avere când s-au cunoscut. Susține că la începutul relației, cei doi ar fi trăit destul de modest, în ciuda statutului pe care-l avea atunci mama impresarei, Ionela Prodan. A spus că ar fi pornit e la un salariu la FC Snagov, iar Anamaria Prodan de la un salariu de la un post de televiziune.

„Eu îi cunosc pe acești oameni foarte bine, vorbesc cu ei, am vorbit cu ei, sunt parte din mine și familia mea, parte din copilul meu pentru că sunt părinți spirituali pentru Maya, fiica mea. Ei trăiau destul de modest, în ciuda faptului că doamna Ionela Prodan avea un statut și o avere impresionantă și atunci.

Ei au plecat amândoi, însă nu de la aceste milioane de care vorbim acum că sunt de împărțit. Au pornit de la un salariu la FC Snagov, iar Anamaria de la un salariu de la o televiziune, care nu era atât de mare cum crede lumea', a continuat ea.

„Au muncit împreună'

Așadar, Ramona Lăzuran, fina celor doi, susține că aceștia ar fi muncit și crescut împreună. A transmis că nu crede că Anamaria Prodan s-ar fi căsătorit cu un „nimeni' și a spus despre Reghe că a muncit enorm.

„Ei au muncit împreună și au crescut împreună. Însă, hai să nu mai aruncăm cu piatră pentru că Laurențiu Reghecampf nu este crescut de nimeni. Eu nu cred că nașa mea, Anamaria Prodan, și-ar fi luat vreodată lângă ea un nimeni.

Omul acesta s-a născut cineva, a muncit enorm. A plătit cu prețul copilăriei tot ce are și cine este. Pentru că el nu a avut copilăria pe care au avut-o toți copiii, el a muncit enorm pentru a ajunge unde a ajuns, ca jucător în primul rând', a mai transmis ea.

Ramona Lăzuran a vorbit recent nașii ei

Fina Anamariei Prodan și a lui Laurențiu Reghecampf a vorbit de curând cu cei doi. Ramona Lăzuran a descris situația ca pe o „traumă' și susține că cea mai mare greșeală pe care au făcut-o în relație e că ar fi acceptat să aibă alături persoane nepotrivite, care ar fi profitat de ei.

„Am vorbit de multe ori. Există o suferință foarte mare, e o traumă ce se întâmplă. Orice mamă care se vede peste noapte fără aripi, rămâne cu singura alinare copilașul ală de lângă ea. Automat intervine disperarea, intervin niste trăiri pe care nu mai poți fi stăpână.

Încerci să atragi lângă tine persoane care ai impresia că te pot ajuta, nu te poate ajuta nimeni. Greșeala lor cea mai mare, în toată această perioadă de viață de familie, a fost că au acceptat în jurul lor persoane nepotrivite. Care au profitat de ei, de bunurile lor, de notorietatea lor, a explicat vedeta', a adăugat Ramona Lăzuran.

Ramona Lăzuran: „Laurențiu îl vizitează și vorbește periodic cu Laurențiu Junior'

Printre altele, Ramona Lăzuran a spus că Reghe ar fi un om cu suflet bun și a infirmat zvonurile potrivit cărora el nu l-ar mai vizita pe fiul lui. A susținut că antrenorul îl iubește foarte mult pe „Bebeto', așa cum îi spun apropiații, și că vorbește periodic cu el.

„Laurențiu este un om cu un suflet poate cât noi toți de aici. Câți suntem? Zece persoane! Deci nu există suflet mai mare și mai bun decât al lui Laurențiu Reghecampf. Este un familist convins, însă are o slăbiciune/

Greșit! Laurențiu îl vizitează și vorbește periodic cu Laurențiu Junior, cu copilul, îl iubește foarte mult. Nu cred că ar putea cineva vreodată să-i schimbe sentimentul pentru copilul lui. Niciodată, nu există așa ceva. Este total eronat. Mi-e greu să cred că cineva ar putea să-l influențe pe Laurențiu în privința copiilor lui', a conchis aceasta.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter