Cum s-a înțeles Zarug cu ceilalți concurenți de la Asia Express: „Frica mea de judecăţile celorlalţi m-a făcut să fiu eu cel cu prejudecăţi”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Zarug ne-a vorbit deschis despre experiența Asia Express și cu ce anume a venit la pachet toată această experiență. Concurentul care abia a părăsit show-ul ne-a spus care au fost cele mai grele momente pentru el, cu ce concurenți s-a înțeles cel mai bine în competiție, ce l-a impresionat cel mai mult, pe scurt ce a însemnat Drumul Împăraților.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Care sunt cele mai grele momente prin care ai trecut la „Asia Express? Lipsa mâncării, dormitul în condiții vitrege, traseele pe care le-ai parcurs, poate disensiunile dintre tine și partener?

Cel mai greu de dus în Asia a fost să accept ajutorul necunoscuţilor, pentru că de cele mai multe ori se arătau generoși oameni care în mod clar aveau nevoi mai mari decât mine. Indiferent cât de greu îmi era, eu cel puţin eram foarte conștient că nevoia mea era una conventională şi temporară și a trebuit să lupt mult cu sentimentul de vinovăţie.

Zarug: „Rugăciunile de la minaret au fost xanax-ul meu'

A fost vreun moment în care ai vrut să renunți? Și, dacă da, cum ți-ai adunat puterile ca să continui? Te-a impulsionat partenerul sau propria ambiție?


În fiecare zi, de multe ori, de mai multe ori pe zi, pe oră, la minut chiar. Ca să nu mă duc „la vale, m-am agăţat de tot ce mi-a fost omenesc posibil. Rugăciunile de la minaret au fost xanax-ul meu, oamenii care mi-au ieşit în cale –
îngeri, când simţeam că nu mai pot, cineva îmi trimitea un reminder uman că „ba da, fă, poţi, duci, hai odată! –, locurile pe care le-am văzut şi de care nici nu ştiam că există. Ajungeam noaptea la câte o cazare rupţi de oboseală şi la limita colapsului, şi totuşi a doua zi dimineaţa abia aşteptam să văd ce mai urmează.

Citește și: De ce s-au certat Zarug și Cosmin Natanticu la Asia Express:”Du-te dracu de nebun”

Citește și: Lorelei Bratu și Zarug au fost eliminați de la Asia Express:„N-aș da nimic înapoi'

Citește și: Cine e tatăl fiului Nicoletei Dragne de la Bravo, ai stil!A fost căsătorit cu Mădălina Pamfile

Citește și: Cătălin Botezatu intervine în divorțul Prodan-Reghecampf:„Anamaria nu duce lipsă de un alt bărbat'

Cum s-a înțeles Zarug cu ceilalți concurenți de la Asia Express

Cu ce echipă v-ați înțeles cel mai bine și cel mai puțin bine?


În primul rând, pentru mine, „Asia Express a fost despre oameni şi lecţii de viaţă de la ei. Când am acceptat challenge-ul să intru în competiție, una dintre fricile mele cele mai mari erau legate de potenţialul de neacceptare din partea celorlalţi concurenţi. În calitate de outsider, eu nu aveam despre celelalte echipe decât percepţia unor personaje publice şi un soi de proiecţie despre cum s-ar desfăşura „ostilităţile. Şi trebuie să recunosc faptul că frica mea de judecăţile celorlalţi m-a făcut să fiu eu cel cu prejudecăţi despre ei.

Şi ca să şi răspund întrebării fără să o mai lălăi, mă declar îndrăgostit sufleteşte pe viață de „Iisus şi fra-su aka Connect-R şi Shift, şi de înțeles bine, m-am înțeles foarte bine cu toate echipele, şi nu la modul formal de #missfatadelatara. Eu sunt de părere că, dacă ne concentrăm pe ceea ce ne uneşte ca oameni, în loc să ne înverşunăm pe diferenţele dintre noi, nu ai cum să nu vezi în ceilalţi lucruri din tine cu care să rezonezi şi să ajungi să îi înţelegi şi chiar să îi îndrăgeşti. Evident că au existat şi momente tensionate, dar alea pentru mine sunt legate de evenimente şi de context, şi nu de om în sine, și atunci pentru mine nu au nicio valoare.

Ai slăbit la „Asia Express?


Ei am slăbit pe dracu’! Chiar speram să slăbesc, dar nu a fost cazul. Am constatat că, cel puţin în Turcia, şi dacă nu ne puteau ajuta altfel, oamenii ne ofereau măcar un colţ de pâine.

Ce l-a marcat pe Zarug la Asia Express

Povestește-ne întâmplarea care te-a marcat cel mai tare la „Asia Express. Ceva care te-a impresionat cu adevărat, ceva care ți-a schimbat percepția, care poate te-a făcut să plângi și să privești viața altfel…


Sunt atât de multe! Am să amintesc unul din prima etapă, despre care nu cred că am vorbit până acum, ca să nu mă
creadă lumea nebun (cam târziu oricum pentru asta). Am ajuns în Istanbul foarte târziu, după ce am ratat vaporul, era
aproape sigur că urma să intrăm şi în Run for your life, am găsit cazare la un demisol care nu era tocmai reconfortantă
psihic, am adormit lemn pe la 1 noaptea într-un pat umed şi în jur de 4 a început prima rugăciune a zilei la minaret. M-am trezit într-un soi de extaz, pentru că fiecare sunet din boxele alea care răsuna peste tot îmi vibra în creier și îmi traversa corpul ca un val. Primul gând când am deschis ochii a fost că totul ţine de mine şi că, dacă îmi setez mintea să primească, ceea ce mi se întâmplă ca experienţe şi renunț la a deţine „controlul, atunci mă pot apropia de fericire.

Zarug: „Am plâns 2 zile după ce am ajuns acasă'

Care sunt primele lucruri pe care le-ai făcut când ai ajuns acasă?


Mi-am tăbârcit bagajele în casă, am umplut o cadă de apă caldă, mi-am comandat mâncare, am mâncat, m-am spălat
(în ordinea asta), m-am băgat în pat şi am plâns două zile.

CITEȘTE MAI MULTE INTERVIURI CU TOȚI CEILALȚI CONCURENȚI DE LA ASIA EXPRESS ÎN NUMĂRUL DE OCTOMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter