Cine e tatăl fiului Nicoletei Dragne de la Bravo, ai stil! A fost căsătorit cu Mădălina Pamfile

Publicat pe

S-a aflat cine este tatăl fiului Nicoletei Dragne de la Bravo, ai stil! Cei doi s-au văzut pentru prima dată la Insula Iubirii, însă relația lor a început mult mai târziu. S-au despărțit recent, după ce au format un cuplu aproximativ doi ani. În trecut, înainte de a o cunoaște pe blondină, bărbatul a fost însurat chiar cu Mădălina Pamfile, colega ei de emisiune, de la Kanal D.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe Nicoleta Dragne o cunoaște toată lumea, însă puțini știu cine este tătăl fiului ei. S-au iubit nebunește, iar din dragostea lor a rezultat băiețelul lor, Vladimir. Concurenta de la Bravo, ai stil, și fostul ei partener, s-au despărțit însă după o relație de aproximativ doi ani. El se numește Bruno Vlad și au fost colegi la Insula iubirii, însă pentru o scurtă perioadă de timp.

Nicoleta Dragne este noua concurentă de la Bravo, ai stil! La scurt timp după debutul ei în emisiune, au apărut informații și despre tatăl fiului ei. Blondina și fostul ei partener, Bruno Vlad, au fost împreună aproape doi ani și au împreună un băiețel pe nume Vladimir. Recent, cei doi au decis să se despartă și să meargă fiecare pe drumuri separate în viață.

Citește și: Mesajul lui Florin Dumitrescu, după moartea lui Sissoko de la Masterchef:„Cel mai cald om…'

Citește și: Războiul declarațiilor între prima soție a lui Reghe și Anamaria Prodan:„A avut o relație pasageră cu Laurențiu încă de la începutul căsniciei mele'

Citește și: Lorelei Bratu și Zarug au fost eliminați de la Asia Express:„N-aș da nimic înapoi'

Citește și: Francesco de la Asia Express, nervos când a văzut ce i-a făcut Zarug:„L-aș fi omorât'

Cine e tatăl fiului Nicoletei Dragne de la Bravo, ai stil!

Tatăl fiului Nicoletei Dragne de la Bravo, ai stil! nu este străin de lumea mondenă. În urmă cu câțiva ani, el a fost căsătorit cu o colegă de-a blondinei din cadrul emisiunii de pe Kanal D. Bruno Vlad a fost însurat cu nimeni alta decât Mădălin Pamfile, în 2015. Evenimentul a avut loc atunci într-o ceremonie restrânsă și au păstrat discreția în privința divorțului. Acum, ea e măritată cu om de afaceri albanez și au împreună doi copii.

Și tatăl fiului Nicoletei Dragne de la Bravo, ai stil! este tot om de afaceri, dar în Timișoara. Acum trei ani, Bruno Vlad a participat la Insula Iubirii, emisiune în care s-a intersectat pentru prima dată cu blondina. Nu au legat o conexiune atunci, mai ales că el a stat doar câteva zile în cadrul show-ului.

Relația dintre Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil! și tatăl copilului ei s-a închegat după ce au participat împreună la diverse evenimente, alături de prietenii lor comuni. La un moment dat, au decis să iasă separat, doar ei doi, iar după ce au servit masa împreună, lucrurile au început să se lege.

A fost căsătorit cu Mădălina Pamfile

În urmă cu ceva vreme, Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil! povestea că ea, de fapt, a râs de tatăl fiului ei atunci când l-a văzut prima oară la Insula Iubirii. A spus de pe atunci că e „frumușel', însă considera că e cam „slăbuț'.

„Toată lumea crede că ne-am apropiat acolo, dar eu atunci râdeam de el. El a venit în sezonul patru, iar Radu l-a adus să-l prezinte băieţilor şi chiar mă uitam şi ziceam că e frumuşel, dar că era cam slăbuţ.

Comentam şi eu, ca o ţaţă. Noi n-am interacţionat deloc acolo. El mă ştia pe mine din sezonul anterior. Apoi el mi-a mai scris pe Instagram, iar eu îi răspundeam prieteneşte, nu dădeam mare atenţie', povestea mai demult Nicoleta Dragne, conform wowbiz.ro.

Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil! și tatăl fiului ei s-au despărțit

Ulterior, Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil! și tatăl băiețelului ei s-au cunoscut mai bine, prin niște prieteni comuni. S-au întâlnit în cadrul mai multor petreceri, iar sentimentele au evoluat rapid. După aproximativ doi ani de relație însă, ei și-au spus „adio'.

„Apoi ne-am dat seama că aveam nişte prieteni comuni şi ne-am întâlnit pe la petreceri, pe la mare, în decurs de trei ani, timp în care nu am avut nicio treabă.

Nu ştiu ce gânduri avea el atunci, dar eu nu aveam niciun gând. Eu mă bucur că ne-am cunoscut acum mai bine, pentru că probabil atunci nu era perioada propice pentru niciunul', mai spunea ea.

Sursă foto: Facebook, Instagram, Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter