Francesco de la Asia Express, nervos când a văzut ce i-a făcut Zarug: "L-aș fi omorât"

Publicat pe

Francesco s-a enervat extrem de tare și a reacționat nervos după gestul pe care Zarug l-a făcut la autostop. Concurentul nu s-a putut abține și a spus imediat ce l-a deranjat la atitudinea colegului său de competiție. Fiul Patriciei Paglieri a fost atât de supărat că a aruncat cuvinte grele la adresa lui Zarug.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Prima probă din etapa 20 a sezonului 4 din Asia Express s-a dovedit a fi una foarte dificilă pentru cele șase echipe rămase în cursa pentru Imunitate. Deși au întâmpinat probleme în timpul misiunii, concurenții au început, rând pe rând, să plece spre următoarea probă de pe Drumul Împăraților.

După ce Zarug a încălcat regulile jocului și nu a ascultat sfaturile pe care Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii Asia Express i le-a dat, concurentul a avut parte de o nouă situație cât se poate de controversată, de data aceasta cu Francesco.

La un moment dat, pe aceeași șosea se aflau Zarug și Lorelei Bratu, Adriana și Maria Speranța Trandafir, dar și Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco. Adriana și Maria Speranța au fost primele care au fost luate la ocazie, în cursa contra-cronometru.

Ulterior, Francesco și Patrizia Paglieri au reușit să oprească o mașină, însă șoferul a oprit mai aproape de echipa formată din Lorelei Bratu și Zarug. Fără să stea prea mult pe gânduri, cei doi coechipieri s-au urcat în autoturism și au pornit la drum. Pentru că este o persoană foarte competitivă, Francesco s-a enervat extrem de tare pe gestul făcut de Zarug.

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj pentru Reghe, în plin divorț:„A avut foarte multe puncte slabe de care noi n-am știut’

Citește și: Silviu Prigoană nu o mai lasă pe Adriana Bahmuțeanu să-și vadă copiii:„Nicio decizie a vreunei instanțe…’

Citește și: Catherine Zeta-Jones filmează în România. În serial joacă și George Burcea:„Priviți afară, frumosul București!’

Francesco nu s-a putut abține și a reacționat nervos după ce Zarug a luat o mașină pe care a încercat el să o oprească. Gestul colegului său l-a supărat foarte tare, fapt care a dus la câteva cuvinte dure.

„Deci dacă ei iau mașina aia, eu mă așez acolo și nu mai fac nimic. Jur că eu nu mai fac nimic”, i-a spus Francesco mamei sale, vizibil deranjat de ce i-a făcut Zarug.

„Chiar nu era fairplay. Era logic că el s-a pus prea lângă noi. Dacă era fairplay s-ar fi îndepărtat de noi. În momentul ăla îmi venea să mănânc asfaltul. Gândul meu era în momentul ăla numai la răzbunare. Asta ar fi singurul lucru care m-ar face să mă simt mai bine. Am țipat la destin, l-aș fi omorât dacă era lângă mine. Mi s-a părut incredibil, nu cred că i s-a întâmplat nimănui ce mi s-a întâmplat mie', a mai adăugat el.

„Ăia sunt câini, ăia sunt niște animale!”, a mărturisit concurentul.

„Eu dacă eram în locul lui Zarug, nu m-aș fi urcat în mașina aia. Dacă aș fi făcut și eu o criză de nervi și m-aș fi așezat pe asfalt lângă el, ce aș fi rezolvat? Un coșmar. (…) Am mai luat palme, dar nu așa! Nu i s-a întâmplat la nimeni ce ni s-a întâmplat nouă!”, l-a completat Patrizia Paglieri.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter