Fiica lui Ion Dichiseanu, mesaj sfâșietor în ziua în care marele actor ar fi împlinit 88 de ani: „Am rămas cu...”

Publicat pe

Fiica lui Ion Dichiseanu a postat un mesaj sfâșietor în ziua în care actorul ar fi împlinit 88 de ani. Ioana Dichiseanu este și acum îndurerată de pierderea uriașă suferită, la fel ca restul apropiaților săi. Ieri, marele artist și-ar fi aniversat ziua de naștere, însă în loc de petrecerile cu fast, rudele și fanii lui îl plâng acum. Iată ce anunț a făcut fata lui, în direct!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ioana, fiica lui Ion Dichiseanu, a scris un mesaj sfâșietor în ziua în care el ar fi împlinit 88 de ani. La aproximativ șase luni de la moartea actorului, familia și fanii îi duc și acum lipsa. Așadar, cei care l-au iubit pe maestru, nu l-au uitat nici acum. Și-au amintit cu durere în suflet de ziua lui de naștere, pe care obișnuia să și-o sărbătorească în fiecare an.

Ion Dichiseanu s-a născut pe data de 20 octombrie 1933. A avut o viață frumoasă, înconjurat în permanență de oameni dragi sufletului său. Cu fiica lui, Ioana, actorul a avut o relație cu totul și cu totul specială. Se înțelegeau de minune, iar dispariția lui a afectat-o profund pe fata lui. În semn de omagiu, ea a postat un mesaj emoționant în mediul online, în ziua în care el ar fi împlinit 88 de ani.

Citește și: Ce semne primește Simona Florescu de la Ion Dichiseanu, în vis:„Cere tot felul de lucruri'

Citește și: Fiica lui Ion Dichiseanu, îndurerată la 6 luni de la moartea actorului:„Nu mă pot despărți de hainele lui'

Citește și: Anamaria Prodan, după ce fosta nevastă a lui Reghe a acuzat-o că minte:„Îl târăște în mizerie'

Citește și: Lidia Buble are probleme grave de sănătate după Asia Express:„Am simțit că se mi rupe mijlocul'

Fiica lui Ion Dichiseanu, mesaj sfâșietor în ziua în care el ar fi împlinit 88 de ani

Ioana Dichiseanu și-a emoționat toți urmăritorii de pe rețelele de socializare. Aseară, fiica lui Ion Dichiseanu, a scris un mesaj de suflet, în memoria lui. A povestit cum în fiecare an, actorul își sărbătorea ziua de naștere alături de rude, prieteni și colegi de breaslă. Acum, au rămas doar cu amintirile, pe care le păstrează veșnic în suflet.

„În această seară ar fi trebuit să fim într-o mare petrecere, așa cum îi plăcea tăticului meu. Din păcate, am rămas cu amintirile în suflete. Iar noi, familia și cei care îl iubesc, vom duce mai departe tot ceea ce înseamnă Ion Dichiseanu', a scris Ioana Dichiseanu pe Facebook.

Deși nu se mai află printre noi, fiica lui Ion Dichiseanu a mărturiist că pentru ea și oamenii care l-au iubit este viu întotdeauna. Nu-i vor uita niciodată farmecul și omenia de care dădea dovadă. În încheierea textului, Ioana a spus că ea îi urează astfel „la mulți ani'.

„El este viu pentru totdeauna prin noi, prin toata cariera sa, prin farmecul sau și omenia de care dădea dovadă. Le mulțumesc tuturor celor care și-au amintit de această zi si da, eu îi spun „La mulți ani”!', a conchis fiica lui Ion Dichiseanu.

Ioana Dichiseanu: „E o perioadă urâtă'

Ziua de naștere a fiicei lui Ion Dichiseanu e la distanță de două zile de a lui. Astfel, în familia lor era mereu dublă sărbătoare în această perioadă. În semn de omagiu, Ioana a anunțat că a început o melodie de-a lui, pe care o reface, și că parțial e gata.

„E o perioadă urâtă și niciodată nu ești pregătit emoțional. Știi că se va întâmpla la un moment dat, dar încercăm să ne revenim și să facem lucruri frumoase în amintirea lui. Am început o melodie pe care o cânta tata, dar o voi reface, deja e parțial gata.', a declarat Ioana Dichiseanu la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Sursă foto: Facebook, Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter