Lidia Buble are probleme grave de sănătate după Asia Express: "Am simțit că se mi rupe mijlocul"

Publicat pe

Lidia Buble s-a întors din Asia Express nu doar cu amintiri de povestit nepoților, ci și cu probleme serioase de sănătate. Cântăreața a povestit, după episodul de aseară, că proba cu vasele de 200 de kilograme i-a pus capac, catalogând-o drept cea mai grea din Asia Express de până acum. Lidia Buble a avut dureri mari de mijloc atunci, iar verdictul medicilor a fost unul îngrijorător.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Asia Express nu a fost o experiență ușoară pentru nici unul dintre concurenți, ba unii dintre ei chiar se bucurau când erau la un pas de elininare pentru că scapă, astfel, de chin. Însă, Lidia Buble s-a ales chiar cu probleme grave după cursa din Turcia. La una dintre probe, Lidia și sora ei au avut de transportat 200 de kilograme de vase din metal, iar efortul i-a provocat hernie de disc.

Lidia Buble are probleme grave de sănătate după Asia Express

„Doamneeeee, multzaaaam! Pentru mine, a fost cea mai grea zi de până acum.

Să strângi 25 de oameni care să stea după tine 2 ore ca să faci o probă? Cum a fost? Nu greu, FOOOOOARTE GREU🤦‍♀️ aproape IM-PO-SI-BIL.

Cum a fost să cărăm 200 kg de vase pe un cărucior fără margini și pe un drum în pantă? Am simțit că se rupe mijlocul meu și brațele simțeam cum se desprind ușor din umeri, iar când am ajuns în România, după un consult la medic, am aflat că m-am ales și cu o frumoasă HERNIE DE DISC.
Cum a fost să facem toate probele astea știind

că piatra este ♦️ și astăzi sigur cineva pleacă acasă?

K.O! COȘMAR! MUUULT STRES ȘI OBOSEALĂ PSIHICĂ.
AȘA CĂ DA, AM MERITAT DIN PLIN SĂ AJUNGEAM PRIMELE LA IRINA, SĂ AVEM UN BILET ASIGURAT CĂTRE GEORGIA.
@estera.buble ție vreau să-ți MULȚUMESC că m-ai suportat și că m-ai ținut strâns de mână.
TE IUBESC CUM NICI NU TE GÂNDEȘTI! ❤️', a scris Lidia Buble, pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Cum s-a angajat Ramona Olaru la Antena 1:„În primele 20 de secunde era cu fundul pe o masă

Citește și: Zarug a încălcat regulile la Asia Express:„Lasă-i pe ăștia să alerge ca proștii

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj pentru Reghe, în plin divorț:„A avut foarte multe puncte slabe de care noi n-am știut

Lidia Buble a plâns la Asia Express

Imediat cum a ajuns la finalul unei curse pentru imunitate, Lidia Buble a izbucnit în lacrimi. Pe contul său de socializare, artista a postat o fotografie alături de sora sa, în timp ce au parte de un moment extrem de emoționant.

„I MU NI TA TEEE!!!Astăzi mi-am dat și sufletul în cursa asta NEBUNĂ🥺 Oboseala și-a spus cuvântul😳 dar au fost lacrimi de BUCURIE🙏😭❤️ @estera.buble ÎMPREUNĂ PUTEM SĂ MUTĂM ȘI MUNȚII DIN LOC! ⚡', a scris Lidia Buble.

Lidia Buble a fost acuzată că „fură” mașini la autostop, în Asia Express

Lidia Buble a fost acuzată de unii dintre adversarii din Asia Express, iar mai apoi de către fani, că „fură mașini' la autostop. Cântăreața a explicat, pe Instagram, că la Asia Express nu se pune problema de furt pentru că este un concurs și fiecare trebuie să lupte cu toate armele.

Încetați o dată pentru totdeauna cu furatul de mașini, pentru că în Asia Express nu există furat de mașini. Există dacă șoferul își dorește să ia o mașină sau alta. Noi întotdeauna întrebam: ‘Ați oprit pentru noi sau pentru altă echipă?’.

Faptul că pe televizor nu se difuzează momentele în care noi întrebam, aia nu înseamnă că noi furam mașini. Am jucat foarte corect și n-aș fi făcut vreodată asta, pentru că noi prindeam mașini foarte repede’, a spus Lidia Buble, pe InstaStory.

„N-am vrut până acum să intru în discuția asta pentru că nu-mi place să mă cert și am văzut că o parte dintre voi erați foarte revoltați pentru că uneori poate părea că noi furam mașini, dar trebuie să înțelegeți că nu puteți vedea tot ce se întâmplă acolo. Nu au timp să dea tot’, a mai spus cântăreața.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter