Ioana Filimon, criticată aspru de jurații Bravo, ai stil!: „Nu-i nicio bogăție stilistică!”

Publicat pe

Ioana Filimon, criticată aspru de jurații Bravo, ai stil! Prima concurentă care a defilat miercuri seară în fața juraților a fost Ioana Filimon. Aceasta a primit o serie de critici în momentul în care a ajuns în fața juraților Bravo, ai stil. Tibi și Maurice au desființat ținuta purtată de concurentă, în timp ce Raluca a considerat că, deși nu este cea mai bună, îi vine bine. Mai mult, aceasta a atras simpatia juriului, dar și a colegelor datorită energiei sale extrem de pozitive.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ioana Filimon este una dintre cele mai iubite concurente de la Bravo, ai stil!. Aceasta a atras simpatia publicului, a juriului și a colegelor de platou datorită energiei sale pozitive. Deși ținutele ei nu sunt cele mai bune și nu se numără printre fetele din vârful clasamentului, Ioana reușește să își păstreze zâmbetul pe buze. În ediția de miercuri, ținuta divei a fost complet desființată de doi dintre cei trei jurați.

Ioana Filimon a pășit plină de încredere în platou, sperând că ținuta aleasă de ea va primi trei steluțe. Din păcate, lucrurile nu au stat așa, iar Ioana a fost taxată grav pentru stilul ei.

Citește și: Câte operații estetice are Ioana Filimon de la Bravo, ai stil!:„Oamenii sunt convinși că buzele mele nu sunt naturale'/ EXCLUSIV

Citește și: Ioana Filimon de la Bravo, ai stil!, victima bullying-ului:„Mă duceam la mama plângând'/ EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Botezatu intervine în divorțul Prodan-Reghecampf:„Anamaria nu duce lipsă de un alt bărbat'

Citește și: Fiica lui Liviu Dragnea s-a căsătorit în secret cu Alex Mațaev!Fostul politician se afla în închisoare

Ioana Filimon, criticată aspru de jurații Bravo, ai stil!

Ținuta purtată de Ioana Filimon nu a atras deloc aprecierile juraților. În ceea ce îl privește pe Maurice, acesta nu a înțeles de ce concurenta a ales acele sandale. Mai mult, nici accesorizarea ținutei nu l-a impresionat pe jurat.

„De ce alegi tu, Filimon, niște sandale urâte? De ce, măi Filimon, ți-ai pus tu alea la gât, lănțăurile alea aurii, care nu au niciun Dumnezeu? Adică nu-i nicio bogăție stilistică, sunt doar niște intenții de accesorizare. Compleul ăla urâțel, dar o flatează. Sandalele sunt de aruncat.”, a comentat Maurice Munteanu, în platoul „Bravo, ai stil!”.

Raluca Bădulescu i-a oferit steluță

Deși ținuta nu a fost cea mai fericită nici din punctul de vederei al Ralucăi Bădulescu, jurata i-a oferit calificativ pozitiv. Aceasta a fost de aceeași părere precum Maurice în ceea ce privește încălțămintea, dar per total stilul Ioanei i-a atras admirația.

„Continuând lista aspectelor din ținuta ta, găsim mai multe aspecte pozitive decât negative.Sunt urâte sandalele, nu le mai purta! Însă aspectul per total al ținutei este bun. Îți vine bine culoarea, îți vin bine ochelarii.”, a spus Raluca Bădulescu.

Dialog savuros între Tibi Clenci și Ioana Filimon

Tibi a fost de altă părere! Pentru el, ținuta propusă de Ioana era potrivită pentru a merge la birou. Ioana a contestat această afirmație, motiv pentru care între cei doi a avut loc un dialog savuros.

Tibi Clenci: Îmi place foarte mult energia ta, îmi place acel compleu, dar aceeași greșeală, ceva foarte des întâlnit, e ca și cum te-ai duce la birou.

Ioana Filimon: La birou? Așa?

Tibi Clenci: Da, de ce nu? Spune-mi tu, de ce nu?

Ioana Filimon: Dacă ai un șef tânăr. Dacă te duci și ai un șef nu scapi…. de acolo.”, a fost discuția celor doi, în platoul „Bravo, ai stil!”.

Sursă foto: Instagram și Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter