Ioana Filimon de la Bravo, ai stil!, victima bullying-ului: „Mă duceam la mama plângând”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Vorbește rar despre ea, despre întâmplările care i-au marcat viața sau despre familia ei, dar acest interviu, extrem de sincer, spune cam totul despre Ioana Filimon. Cu bune și cu rele, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities (Kanal D) a devenit o femeie asumată, care-și recunoașt deopotrivă și calitățile, și defectele, și vulnerabilitățile. Concurenta ne-a împărtășit că a fost victima bullying-ului în adolescență și ne-a vorbit despre clipele grele prin care a trecut.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ioana, ce a înseamnat și ce înseamnă pentru tine titlul de Miss?

Și cât de greu atârnă pe umerii unei tinere această titulatură? Titlul de Miss mi-a schimbat viața. Eu sunt din Timișoara și câștigarea acestui titlu mi-a schimbat cu totul existența, m-am și mutat, de altfel, în București, după acest eveniment. Nu este ușor de purtat acest titlu, au fost multe critici la adresa mea, comentarii răutăcioase legate de felul în care arăt, de buzele mele.

Ioana Filimon de la Bravo, ai stil!, victima bullying-ului: „Mă duceam la mama plângând'/ EXCLUSIVIoana Filimon de la Bravo, ai stil!, victima bullying-ului: „Mă duceam la mama plângând'/ EXCLUSIV

Ioana Filimon: „În copilărie am avut un complex'

Eu nu am nicio intervenție chirurgicală la nivelul feței și a fost greu să citesc că sunt operată, mai ales că în copilărie am avut un complex, copiii îmi spuneau „Buzuca. Am simțit presiunea faptului că nu ating standardele de frumusețe ale haterilor, voiam să împacpe toată lumea. A fost greu la început, după ce am câștigat, pentru că m-a izbit faptul că lumea nu este atât de roz cum o vedeam eu de la Timișoara.

Citește și: Cine este Ioana Filimon de la Bravo, ai stil!S-a iubit cu un milionar controversat

Citește și: Ce le-a spus Ioana Filimon polițiștilor din Turcia.Familia ei era convinsă că a fost sechestrată de iubit

Citește și: Cum s-au îndrăgostit Daliana Răducan și Răzvan Simion și cum a evoluat relația lor:„Mi-am asumat un risc'/ EXCLUSIV

Citește și: Cu ce probleme s-a confruntat Diana Dumitrescu după naștere:„Dureri crunte, am cedat nervos, eram epuizată'

Ioana Filimon: „Nu ai cum să mulțumești pe toată lumea'

Te întreb direct, probabil te-ai lovit și tu de prejudecăți. Ți s-a pus vreodată eticheta „frumoasă și… proastă?

De multe ori aud acest lucru și este trist că aud chiar și din partea femeilor. Mă doare când văd astfel de comentarii din partea unor oameni care chiar nu mă cunosc. Dar nu ai cum să mulțumești pe toată lumea. Dar să nu uităm că toți suntem oameni, greșim, dar măcar eu îmi asum, nu am fost niciodată premiantă la școală. Sunt o fată modestă, din Timișoara.

Ioana Filimon: „Am avut parte de bullying'

Cine este Ioana Filimon, în spatele imaginii? Povestește-ne despre tine, despre familia ta, despre copilăria și
adolescența ta…


Sunt o femeie simplă, modestă și provin dintr-o familie modestă, dar unită. Mai am un frate. Am o relație foarte bună cu părinții și am avut o copilărie foarte frumoasă. Am fost un copil activ, nu stăteam locului deloc. Adolescența nu
a fost o perioadă foarte frumoasă, am avut parte de bullying. Chiar m-am dus odată la mama, plângând, și am întrebat-o ce să fac. Mă dureau remarcile legate de aspectul fizic, de buzele mele mai proeminente.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE OCTOMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter