Zarug a încălcat regulile la Asia Express: „Lasă-i pe ăștia să alerge ca proștii”

Publicat pe

Zarug a încălcat regulile competiției Asia Express. Concursul de la Antena 1 este din ce în ce mai dificil pentru echipa formată din Zarug și Lorelei Bratu. Cei doi concurenți au fost atenționați de mai multe ori de către prezentatoarea Irina Fodor că nu respectă regulile impuse de formatul emisiunii. Aceștia nu au luat în considerare avertismentele primite și au continuat să nu participe corect la jocurile de pe Drumul Împăraților.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Zarug și Lorelei Bratu formează una dintre cele mai apreciate echipe de la Asia Express. Aceștia au atras simpatia publicului datorită carismei de care au dat dovadă de-a lungul episoadelor, dar și a modului amuzant în care tratează situațiile. Deși sunt plăcuți de cei de acasă, asta nu înseamnă că au dreptul de a încălca regulile impuse de emisiune. În ediția de duminică, Irina Fodor a fost nevoită să tragă un semnal de alarmă din cauza comportamentului neadecvat pe care Zarug și Lorelei l-au arătat.

Se pare că Zarug și Lorelei de la Asia Express nu își doresc să plece acasă cu premiul cel mare. Nu este prima dată când prezentatoarea Irina Fodor le-a făcut observații celor doi din cauza comportamentului lor.

Citește și: Cearta dintre Zarug și Adriana Trandafir de la Asia Express escaladează:„E o formă de manipulare'

Citește și: Ce meserie a avut Zarug de la Asia Express.A absolvit Facultatea de Drept

Citește și: Ramona Olaru și Cătălin Cazacu formează un cuplu.Au fost surprinși în timp ce se sărutau

Citește și: Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu au făcut pace:„Nu avem nimic de împărțit'

Zarug a încălcat regulile competiției Asia Express

După ce Irina Fodor i-a mai atras atenția de-a lungul timpului, Zarug nu s-a oprit! În ediția difuzată duminică, acesta a ignorat complet regulile competiției și le-a urmat pe ale sale. La una dintre probe, toți concurenții s-au întâlnit într-o pădure. Prezentatoarea a explicat regulile jocului pentru toate echipele. Fiecare echipă a avut mai multe obiecte de recuzită: trei pahare cu ceai, patru pahare cu cafea, o pâine, nuci de pădure, o sticlă cu apă, steag, dar și două cutii cu lapte și șase mere. Toate acestea trebuiau duse pe o masă la semnalul unui judecător.

Tot în cadrul acestei probe, concurenții au fost supuși mai multor comenzi precum să se descalțe, să aducă telefonul sau să meargă în față. În momentul în care Irina Fodor a dat startul competiției, Zarug și Lorelei nu s-au mișcat deloc. Aceștia au refuzat să participe la joc și au deranjat celelalte echipe care voiau să se concentreze.

„Lasă-i pe ăștia să alerge ca proștii'

Mai mult decât atât, Zarug și Lorelei Bratu au preferat să mănânce din obiectele alimentare primite pentru desfășurarea probei decât să participe activ la competiție. Ceilalți concurenți au fost surprinși de comportamentul celor doi.

'Să mai stăm, zic. Am zis ok, fă, hai să râdem, dă-i dracu, lasă-i pe ăștia să alerge ca proștii, deși am reținut câteva, și eu, și tu', a povestit Zarug.

Sursă foto: Instagram și Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter