Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu au făcut pace: "Nu avem nimic de împărțit"

Publicat pe

Bianca Drăgușanu i-a sugerat Claudiei Pătrășcanu că ar fi momentul să ajungă la o înțelegere și să nu se mai jignească. În cadrul unui interviu, frumoasa blondină a mai adăugat că acest scandal trebuie să înceteze, întrucât nu au nimic de împărțit.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu au ajuns la cuțite. Cele două și-au aruncat tot felul de vorbe și chiar începuseră să-și aducă tot felul de acuzații grave. La un moment dat, actuala iubită a lui Gabi Bădălău ar fi spus despre cântăreață că ar fi amanta unui om important din Constanța, dar și că urmează să vină cu dovezi.

Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu au făcut pace: "Nu avem nimic de împărțit"Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu au făcut pace: "Nu avem nimic de împărțit"

După aceste acuzații extrem de grave, fosta asistentă de televiziune a decis să treacă peste acest scandal și să ajungă la o înțelegere cu fosta soție a lui Gabi Bădălău.

Citește și: Bianca Drăgușanu susține că mama lui Gabi Bădălău crede că se droghează:„Nu mă vrea…’

Citește și: Claudia Pătrășcanu, noi declarații despre divorțul de Gabi Bădălău:'Partajul nu mă interesează'

Citește și: Copilul vloggerului Mariciu s-a îmbolnăvit de COVID-19 și a ajuns la ATI:„Am crezut că-l pierdem’

Citește și: Cum se simte familia Gabrielei Cristea, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19:„Ne rugăm la Dumnezeu să…’

Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu fac pace

Bianca Drăgușanu s-a prezentat la o emisiune, în urmă cu doar o zi, și a vorbit despre scandalul în care este implicată. Printre altele, femeia de afaceri a declarat că vrea să facă pace cu fosta parteneră de viață a lui Gabi Bădălău, întrucât ele nu au nimic de împărțit.

'Noi nu avem nimic de împărțit, dar totuși ne certăm. Normal că arunc cu noroi dacă sunt atacată. Bravo ei că are succes, cântă, știu ce înseamnă. Suntem două leoaice care sare una pe alta, însă fără un motiv. Până să intre în conflict cu mine, empatizam foarte bine. Eu îi propun să ștergem tot, să dăm uitării și să nu ne mai certăm. Frate, nu avem nimic de împărțit', a spus Bianca.

Totodată, și Claudia Pătrășcanu a fost de acord să pună punct acestei situații. Astfe, contactată de jurnaliști, cântăreața nu a mai atacat-o pe Bianca Drăgușanu.

'Nu am nimic de declarat', a spus Claudia pentru Playtech.

Nu vrea să renunțe la proces

Totodată, o sursă apropiată din anturajul vedetei de televiziune susține cu tărie că Bianca Drăgușanu nu va renunța la procesul întemiat împotriva Claudiei. Ba chiar mai mult, se pare că din cauza acesteia ar f pierdut un contract extrem de important.

'Bianca nu dă înapoi niciodată. Nu va renunța la vreun proces. Mai mult, vara asta a amenințat-o și a jignit-o și mama Claudiei, nu doar aceasta. Nu cred că va trece așa ușor peste astfel de incidente', a mai spus o persoană din anturajul acestora pentru sursa citată anterior.

sursă foto- Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter