Copilul vloggerului Mariciu s-a îmbolnăvit de COVID-19 și a ajuns la ATI: „Am crezut că-l pierdem”

Publicat pe

Mariciu a povestit coșmarul pe care l-a trăit, după ce fiul său, Noel a fost la un pas de moarte. Băiatul a făcut COVID-19 și a fost internet de urgență în spital, în secția de Terapie Intensivă. Cunoscutul vlogger din România a povestit s-a temut că îl pierde. Până la urmă, totul s-a terminat cu bine.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Potrivit lui Marian, cunoscut ca Mariciu, joi seară, fiul său ieșit pozitiv și în mai puțin de 48 ore, starea lui s-a înrăutățit.

Mariciu, despre starea lui Noel, bolnav de COVID-19

Noel a fost diagnosticat cu COVID-19 și la un moment dat a făcut febră 40. Speriați, părinții lui l-au dus la spitalul Gomoiu.

„De joi seară încoace, trecem prin cele mai grele momente. Noel cu Georgiana sunt internați în spital, la Gomoiu, asta pentru că Noel a ieșit pozitiv la testul Covid, după două zile cu febră mare și multe teste Covid care au ieșit negative', își începe povestea Marian Ionescu într-un vlog.

Citește și: Cum se simte familia Gabrielei Cristea, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19

Citește și: Nicoleta Voicu are COVID-19. De ce a refuzat să meargă la spital

Citește și: Claudiu Bleonț are COVID-19

Noel, băiatul lui, a dus o luptă cruntă cu virusul

„Joi s-au internat, iar vineri dimineață, între 4 și 6, Noel a dus cea mai cruntă luptă pentru viața lui de până acum, am crezut că-l pierdem.

Pe scurt, avea febră foarte mare, a ajuns la 40 plus, după care a scăzut la 34, a făcut hipotermie, sau subfebră.

O să vă descriu o poză pe care mi-a trimis-o. Era în pătură, cu sticle cu apă caldă, așa au decis asistentele să îl revitalizeze, și era alb și transparent în același timp', continuă povestea vloggerul.

Transferul la ATI, un coșmar

Cunoscutul vlogger mai povestește cum a fost micuțul Noel transferat la ATI. Marian Ionescu mai spune că virusul a fost luat de la o persoană nevaccinată. Din fericire, fiul său și-a revenit și este mult mai bine în prezent.

„Au fost cele mai grele momente din viața mea și cele mai cumplite momente din viața Georgianei (soția lui Marian -n.r.). A fost o luptă de la ora patru până la ora șase. De patru până la cinci s-a luptat Georgiana, până l-au trimis la ATI. La ATI l-au pus într-o pătură electrică, cu aer cald, apoi și-a revenit', mărturisește Mariciu experiența cumplită trătită de el și familia lui.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter