Nicoleta Voicu are COVID-19. De ce a refuzat să meargă la spital: „Mi-a fost frică să nu plec de acolo într-un sac”

Publicat pe

Nicoleta Voicu are COVID-19. Cântăreața nu a crezut inițial în existența virusului, până ce nu s-a confruntat cu simptomele specifice bolii. Interpreta de muzică populară a povestit că deși se simțea rău la început, a refuzat să meargă la spital. I-a fost frică să se interneze, iar starea ei de sănătate să nu se înrăutățească. Artista spune că o duce greu acum și că prietenii ar fi uitat-o în această perioadă delicată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nicoleta Voicu are COVID-19. După ce timp de mai bine de un an nu a crezut în existența bolii, cântăreața a aflat cumplita veste. Fosta iubită a lui Gheorghe Turda a fost testată pozitiv și se află în aceste momente în izolare, timp de 14 zile. Pe lângă starea de rău resimțită fizic, artistei i-a fost și din punct de vedere psihic, pentru că, spune ea, prietenii au uitat-o.

Nicoleta Voicu are COVID-19. De ce a refuzat să meargă la spital: „Mi-a fost frică să nu plec de acolo într-un sac'Nicoleta Voicu are COVID-19. De ce a refuzat să meargă la spital: „Mi-a fost frică să nu plec de acolo într-un sac'

Nicoleta Voicu nu a conștientizat din prima clipă că are COVID-19. Credea că este vorba doar despre o răceală de sezon. La câteva zile distanță, și-a dat seama că ceva nu este în regulă, pentru că tratamentul clasic pentru viroze nu și-a făcut efectul.

Citește și: Scandalul dintre Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda continuă cu acuzații grave:”Scopul lui e să mă umilească”

Citește și: Designerul Mihai Albu și Nicoleta Voicu, fosta iubită a lui Gheorge Turda, au avut o relație:”Dacă nu eram amândoi după niște eșecuri….”

Citește și: Bianca Drăgușanu susține că mama lui Gabi Bădălău crede că se droghează:„Nu mă vrea…'

Citește și: Ce nume are Anamaria Prodan în buletin:„După primul soț, am schimbat actele'

Nicoleta Voicu are COVID-19, dar a refuzat spitalizarea

Solista de muzică populară se simțea din ce în ce mai rău. Nicoleta Voicu s-a confruntat cu frisoane severe, respirație greoaie, iar mirosul și gustul i-au dispărut. În plus, un alt simptom resimțit a fost oboseala. Urca cu greu scările, doar dacă făcea pauze.

„A început ca o simplă răceală de sezon. Care, de obicei, la mine nu ține mai mult de trei zile. Dar mi-am dat seama că ceva nu este în regulă. După tratamentul clasic pentru viroze, starea mea de sănătate se agrava, în loc să simt măcar o ameliorare.

Aveam frisoane, tremuram ca Nilă din Moromeții, un tremurat de nu-l puteam stăpâni. A doua zi, stări febrile groaznice. Respirație greoaie, tuse, lipsa mirosului și gustului. Par banale, am zis că-i precum la răceală… De la o zi la alta se amplifica și starea de rău generală. Urcam două etaje cu pauză între ele', a spus Nicoleta Voicu pentru cancan.ro.

Artista nu a crezut în COVID-19

Nicoleta Voicu nu a crezut în COVID-19. Chiar și așa, i-a ascultat până la urmă sfatul unei persoane apropiate, de a se vaccina. Vedeta susține că inițial testul rapid a ieșit negativ, lucru care a pus-o și mai tare pe gânduri.

„Cineva mi-a spus să-mi fac un test, că s-ar putea să am Covid. Am refuzat să cred. Asta pentru că eu nu am crezut în existența acestui virus. Chiar spuneam cu cine vorbeam, dacă ar fi existat acest Covid, la cât am umblat eu, îl luam într-un an jumate de când a apărut.

Dar uite că organismul nu a cedat la niciun medicament, am făcut un test rapid, l-am făcut corect, dar mi-a ieșit negativ. A doua zi am început să vorbesc cu unul, cu altul, oamenii mi-au spus că testele mai dau erori. Mi-era rău, rău, rău…', a continuat ea.

Elena Merișoreanu i-a oferit ajutorul

Elena Merișoreanu i-a fost de mare ajutor Nicoletei Voicu. Ea a fost cea care i-a spu să meargă la spital. Artistei îi era frică să se interneze, crezând că ar exista posibilitatea să nu se mai însănătoșească.

„Am mai intrat în direct pe la televiziuni și îi mulțumesc Elenei Merișoreanu pentru că a fost atât de convingătoare și mi-a spus «Mergi, draga mea, la spital!» Mie mi-a fost frică de spital, să sun la salvare, să ajung internată.. Și să plec de acolo într-un sac, ca mulți alții.

Asta mi-a fost groaza. Dumneaei punctând, așa, gravitatea situației, atunci a fost pentru mine un semnal de alarmă, să mă luminez cumva, plus starea de rău cu care mă confruntam', a adăugat solista.

„Salvarea a venit după 78 de ore'

Următoarea zi, ascultându-i sfatul colegei sale de breaslă, Nicoleta Voicu a sunat la Ambulanță. Salvarea a venit după 78 de ore, spune ea, iar atunci și-a făcut din nou testul. De această dată, rezultatul ieșise pozitiv, astfel că vedeta s-a alarmat și s-a consultat imediat cu medicul de familie.

„Am sunat a doua zi la salvare. A venit după 78 de ore. Îți dai seama ce se întâmplă în 78 de ore cu cineva care este infectat, nu știe și merge pe afară. Eu în toată perioada asta în care am crezut că e o banală răceală am umblat cu mască, iar singurele ieșiri au fost cu câinele afară. E un semnal de alarmă, testarea e foarte importantă.

A venit salvarea, mi-a făcut testul, a doua zi am fost confirmată pozitiv la testul PCR. Am luat legătura cu medicul de familie, am întrebat în dreapta și-n stânga ce-i de făcut', a continuat artista.

Nicoleta Voicu îi e recunoscătoare doctoriței Monica Pop

Pe lângă medicul ei de familie, Nicoleta Voicu îi e recunoscătoarei și doctoriței Monica Pop. I-a scris ce trebuie să facă, să-și verifice mereu saturația și a liniștit-o cu câteva sfaturi prețioase.

„Am un medic de familie extraordinar, dar îi mulțumesc și doamnei doctor Monica Pop, care mi-a scris. Este un om minunat. A aflat de pe Facebook că eu am postat rezultatul, iar dumneaei, ca medic, ca om minunat, m-a întrebat cum stau lucrurile…

Mi-a spus că verific mereu saturația. Dacă este sub 95 atunci să mă îngrijorez. M-a ajutat foarte mult, mi-a spus aceleași lucruri pe care mi le-a zis și medicul de familie. M-am liniștit', a mai declarat cântăreața de muzică populară.

Vestea că a fost confirmată cu COVID-19 a tulburat-o pe Nicoleta Voicu. Dacă inițial nu credea în existența bolii, acum se gândea ce i s-ar putea întâmpla. Vedeta susține că a dus COVID-19 „pe picioare' pentru că „a avut zile'.

„În momentul când citești diagnosticul și vezi că ai Covid, într-o fracțiune de secundă te gândești dacă ești la cei care vor rămâne în viață sau la cei care părăsesc lumea asta. Te gândești la moarte și la viață în același timp, într-o fracțiune de secundă!

După o perioadă, am observat o stare de ameliorare generală, dar nu luasem nimic pentru Covid, eu am luat pentru răceală. Eu am dus Covidul pe picioare pentru că am avut zile. Că puteam să ajung ca mulți alții care confundă răceala de sezon cu Covidul', a mai trasnmis artista.

Solista, uitată de prieteni

În prezent, Nicoleta Voicu, aflată în continuare în izolare, își studiază cu atenție reacțiile organismului. Aflată în carantină, ea spune că a fost uitată de prieteni, lucru ce a afectat-o profund. Din fericire, o amică „de suflet' a ajutat-o, lucru ce a făcut-o să treacă mai ușor prin această perioadă.

„Acum studiez fiecare reacție a organismului. Acum sunt în carantină. În izolare e mai greu. S-au ales oamenii… Prietenii care pe rețelele de socializare își fac simțită prezența și își oferă ajutorul, doar cât să vadă lumea că ei mă cunosc, dar nu am primit un telefon de la oamenii care-și ofereau ajutorul.

Și a trebuit să găsesc soluții în Univers. A dat Dumnezeu să găsesc și oameni buni, mă ajută o prietenă de suflet. Nu trebuie să rămâi blocat într-o astfel de situație, ci să găsești soluții. Iar când se epuizează soluțiile, trebuie să găsești altă soluție. Pentru că sunt atâtea zile în care cineva trebuie să-mi scoată câinele de două ori pe zi. Am noroc cu această prietenă', povestește cântăreața', a povestit ea.

„Trăiesc din 2.000 de lei'

Nicoleta Voicu spune că o duce rău pe plan financiar. Solista de muzică populară susține că a ajuns să trăiască din 2.000 de lei și că trebuie să-și drămuiască fiecare ban.

„Mulțumesc lui Dumnezeu, sunt bine, trăiesc din 2.000 de lei pe care statul ni-i oferă în perioada asta critică. Uite că acum ar trebui schimbate și încadrările astea de ajutor pentru artiști, să fie ca înainte, de 4.000 de lei. A fost înjumătățită, dar atât timp cât nunțile sunt interzise din nou… Am avut foarte multe probleme, acest dosar mi-a fost respins de atâtea ori…

Foarte greu pentru artiști. Trăim din 2.000 de lei. Am drămuit fiecare leuț și poate de multe ori am refuzat să chem oameni să mă ajute… deci cât mi-a fost rău m-am descurcat singură pentru că trebuie să drămuiesc 2.000 de lei, cu rată la bancă 700 de lei. Și uite, în condițiile astea, dosarul meu a fost întors și refuzat și întors pe toate părțile încât să cedăm și psihic. Deci dacă vor fi restricții, să se modifice și încadrarea noastră, a artiștilor', s-a confesat artista.

„Merg cu cizmele de anul trecut'

Cât despre ceea ce mănâncă acum, Nicoleta Voicu e fericită că a primit recent un pachet de la părinții ei. Spune că nu face excese și că totul e bine cântărit. Cântăreața a povestit că din cauza lipsurilor merge și acum cu cizmele de anul trecut și că poartă aceleași haine din 2020.

„Sinceră să fiu, am primit pachet de la părinții mei, chiar acum o oră, am avut bănuți, că ți-am zis, eu nu știu ce-i acela concediu, vacanță, ieșiri la restaurant de trei ani, doar strictul necesar. Mănânc, nu pot să spun că nu, dar totul este foarte bine cântărit.

Fără alte plăceri de zi cu zi, fără excese, fără nimic altceva. Merg cu cizmele de anul trecut, cu hăinuțele de anul trecut. Foarte greu. Uite, există perioada aceasta de izolare, eu nu pot ieși, să am evenimente. Statul nu acordă nimic.

Prin ce trec eu acum… E foarte greu, nu știu să descriu în cuvinte. Izolarea e foarte grea. Când ai un animăluț, dacă ești o mamă singură care ai un copil, doi, e foarte greu să găsești un om care să te ajute', a conchis solista.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă