Scandalul dintre Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda continuă cu acuzații grave: "Scopul lui e să mă umilească"

Publicat pe

Chiar dacă s-au despărțit cu mult timp în urmă, Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda încă nu pot face pace. Totul a început după ce interpretul a declarat că fosta lui iubită a stat cu el pentru faimă… După ce artistul s-a decis să-și ajute fosta iubită cu bani în pandemie, scandalul a reizbucnit. Iată ce a deranjat-o pe artistă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Povestea de dragoste dintre Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu s-a terminat de multă vreme, însă ecourile scandalului pornit aparent din senin între cei doi nu s-au încheiat nici acum. După ce și-au adus reciproc diferite acuzații, interpreții încă au multe să-și reproșeze. Recent, artista s-a arătat jignită de oferta pe care i-a făcut-o fostul ei iubit, considerând că Gheorghe Turda are, de fapt, alte interese.

Scandalul dintre Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda continuă cu acuzații grave: "Scopul lui e să mă umilească"Scandalul dintre Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda continuă cu acuzații grave: "Scopul lui e să mă umilească"

Nicoleta Voicu, foc și pară pe Gheorghe Turda

De data aceasta, scandalul între Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda s-a iscat de la intențiile aparent altruiste ale interpretului, care s-ar fi oferit să-și sprijine financiar fosta iubită, în perioada pandemiei. Artista a interpretat însă cu totul altfel gestul lui și i-a dat o replică usturătoare.

„Scopul lui e să mă umilească, să mă aducă într-o lumină proastă, în fața publicului. Eu nu am ieșit niciodată în spațiul public să cer bani. Motiv pentru care, dacă nu e cerere, de ce vine oferta lui? Nu înțeleg. Îl rog pe toate căile posibile, să-și vadă de viața lui, să se desprindă de trecut, de trecutul cu mine, fiindcă prin toate acțiunile lui bag seama că nu se poate desprinde de mine și de trecutul cu mine. Și să-și vadă de viața lui!

Citește și: Scandal între Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda: „Nu ți-e rușine să-mi umilești familia?”

Citește și: Calvarul prin care trece Nicoleta Voicu de 2 ani! A ajuns la Poliție și dă vina pe Gheorghe Turda: „Apelurile de la 12 noaptea…”

Citește și: Cu ce se ocupă Mircea Radu, după ce a renunțat la televiziune: „Nu cred că va fi o carieră, dar…'

Citește și: A murit Joseph Siravo.Actorul din The Sopranos suferea de o boală gravă

Citește și: Laurențiu Duță, primele declarații după ce s-a vindecat de COVID-19:„Mă vaccinasem cu AstraZeneca’

Nu am ce alte declarații să mai fac despre acest om. Sunt fără cuvinte. Începând din clipa de față, avocatul meu, care este unul renumit, va prelua situația și o va gestiona, atât în privat, cât și în spațiul public, dacă va fi nevoie. La notificarea lui, la cea de a treia, deja a primit răspuns pe cale legală. Iar declarațiile lui sfidează orice răspuns legal. În egală măsură îl rog să nu mai îmi pomenească numele în nicio declarație și să nu mai aibă nicio treabă, nicio acțiune de-a lui să nu mai fie legată de persoana mea. Atât!, a declarat Nicoleta Voicu, în exclusivitate, pentru impact.ro.

„A fost umilitor să ajung să trăiesc din pensia părinților”

Scandalul dintre Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda s-a iscat, aparent, din senin… Deși cu puțin timp în urmă artistul mărturisea, pentru sursa citată că, dacă fosta lui iubită i-ar cere bani, s-ar mai gândi, între timp și-a schimbat opinia. Poate și sub imperiul afirmațiilor făcute de artistă într-un interviu recent. Nicoleta Voicu s-a plâns atunci de situația prin care trece din cauza anulării concertelor.

„Cariera mea artistică și toate eforturile mele au fost afectate din punct de vedere financiar, toate evenimentele fiind anulate. Neavând altă sursă de venit, am avut o lună cu un gol financiar. Nu aveam nicio rezervă financiară. Am fost nevoită să plec la ai mei, fiindcă sunt cheltuielile de toate zilele, o minunată factură, o rată la bancă (…) A fost umilitor sinceră să fiu, în sufletul meu, să ajung să trăiesc din pensia părinților mei, care au 83 de ani fiecare”, declara Nicoleta Voicu, zilele trecute, pentru Antena Stars.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă