Laurențiu Duță, primele declarații după ce s-a vindecat de COVID-19: "Mă vaccinasem cu AstraZeneca"

Publicat pe

Laurențiu Duță de la 3 Sud Est a ieșit din izolare, după ce s-a vindecat de COVID-19. Artistul a făcut primele declarații despre boală, precizând că se vaccinase înainte de contracta noul coronavirus.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Laurențiu Duță a ieșit din izolare după două săptămâni. Artistul a avut o formă ușoară de COVID-19 și a spus că în afară de tusea care i-a dat bătăi de cap timp de aproximativ 10 zile, nu a mai avut alte simptome.

Laurențiu Duță, primele declarații după ce s-a vindecat de COVID-19: "Mă vaccinasem cu AstraZeneca"Laurențiu Duță, primele declarații după ce s-a vindecat de COVID-19: "Mă vaccinasem cu AstraZeneca"

„Am trecut prin COVID. Astăzi este prima zi în care am ieșit din casă, după perioada de izolare.

Din fericire, am avut o formă destul de ușoară, în afara unor accese de tuse chinuitoare, care au durat vreo 10 zile. N-am avut alte simptome.', a declarta Laurențiu Duță la emisiunea Între prieteni' cu Dana Istrate.

Laurențiu Duță susține vaccinarea anti-COVID-19

Cântărețul a mai povestit că la momentul infectării era vaccinat cu prima doză de AstraZeneca. De asemenea, el a ținut să precizeze că nu are de gând să renunțe la a doua doză a vaccinului, fiind de părere că procesul de imunizare este foarte important.

„Susțin vaccinarea, ba mai mult, cred pe mine m-a ajutat faptul că eram vaccinat cu prima doză în momentul în care m-am îmbolnăvit. M-am vaccinat cu AstaZeneca, iar rapelul îl am programat pe 11 mai. Am amânat puțin, dar o să merg până la capăt.', a spus Laurențiu Duță.

Citește și: Laurențiu Duță de la 3 Sud Est, infectat cu COVID-19!Cum se simte artistul

Citește și: Mihai Budeanu, primele declarații după ce s-a vindecat de COVID-19:”Un miracol că am scăpat”

Citește și: De ce nu își face Oana Cuzino operații estetice:„Nu vreau să-mi schimb…'/ EXCLUSIV

Citește și: Tatăl călăreț a dezvăluit de ce a vândut casa primită din donații.„Am dat-o cu aceeaşi sumă cu care am luat-o'

Mihai Budeanu, colegul lui Laurențiu Duță, la un pas de moarte din cauza COVDID-19

Anul trecut, în luna noiembrie, viața lui Mihai Budeanu de la 3 Sud Est atârna după un fir de păr, după ce s-a infectat cu COVID-19. Artistul s-a vindecat în cele din urmă, dar a rămas profund marcat de această experiență care i-a dat viața peste cap.

Mihai Budeanu de la 3 Sud Est a trăit complet diferit experiența COVID-19, care nu a fost una deloc ușoară. A luptat pentru viața lui, cu toate că i s-au dat doar 5% șanse de supraviețuire.

A fost foarte grav. Eu n-am știu multe lucruri. Le-am aflat acasă. Am avut o perioadă în care, dacă pot să spun așa, era să plec.

Am chemat salvarea și testul PCR a ieșit pozitiv. Starea mea s-a agravat de la o zi la alta. Oxigenul începea să scadă din ce în ce mai mult. Am chemat salvarea, m-a luat. Am ajuns la Medgidia, la secția de ATI. Oxigenul era undeva la 50%, undeva foarte jos. Medicii au spus – ‘un miracol că ai scăpat.’, a spus Mihai Budeanu la Vorbește Lumea.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter