Tatăl călăreț a dezvăluit de ce a vândut casa primită din donații. "Am dat-o cu aceeaşi sumă cu care am luat-o"

Publicat pe

Povestea lui Sergiu Ciobotariu, supranumit și tatăl călăreț, tânărul care a mers călare la maternitate pentru a-și vedea soția și copilul, a revenit în atenția publicului după ce s-a aflat că acesta și-a vândut casa primită din donații. Iată ce explicații a dat acesta în urma acuzațiilor făcute.

Recent s-a aflat că Sergiu Ciobotariu, tatăl călăreț, a cărui poveste a impresionat o țară întreagă atunci când a mers călare la maternitate după ce îi născuse soția, a vândut, casa primită din donațiile strânse de Cătălin Moroșanu. Mai mult, acesta a fost acuzat că din banii primiți și-a cumpărat o mașină de lux…

Tatăl călăreț a dezvăluit de ce a vândut casa primită din donații. "Am dat-o cu aceeaşi sumă cu care am luat-o"Tatăl călăreț a dezvăluit de ce a vândut casa primită din donații. "Am dat-o cu aceeaşi sumă cu care am luat-o"

Tatăl călăreț a recunoscut că a vândut casa

Povestea lui Sergiu, tatăl călăreț, cum i-a rămas numele de atunci, a impresionat o țară întreagă, iar Cătălin Moroșanu a fost prima vedetă care s-a implicat intens pentru ajutorarea tânărului și a familiei sale. Impresionat de povestea tânărului, luptătorul a decis să-l ajute pe temerarul tată să scape de viața grea din ghetou.

Drept urmare, sportivul a inițiat o campanie de strângere de fonduri și a reușit să-i cumpere acestuia o casă din donațiile primite. Un an mai târziu s-a zvonit că bărbatul a vândut casa pentru a-și cumpăra un bolid de lux. Recent, Sergiu Ciobotariu a confirmat zvonurile.

Citește și: Sergiu Ciobotariu, tânărul venit călare la maternitate, a vândut casa primită de la Cătălin Moroșanu! Ce a făcut cu banii

Citește și: Reacția lui Cătălin Moroșanu după ce tânărul care a mers călare la maternitate a vândut casa primită gratis: „Nu s-a dus nici la muncă”

Citește și: Oana Radu își schimbă silicoanele: „E ceva ce mă complexează, ceva cu care e greu de trăit'

Citește și: Adela Popescu s-a simțit rău și a făcut un test COVID-19.„Nu mă puteam da jos din pat…’

Citește și: Mirela Vaida, amenințată din nou:’A spus că vrea să mă vadă în scaun cu rotile’

„Eu sunt la muncă acum, lucrez la Cotnari, la vie. Am vândut casa pe care am primit-o inițial, pentru că nu mă mai puteam descurca acolo. Am dat-o cu aceeași sumă cu care am luat-o, 37.000 de euro. Cu banii, mi-am luat o altă casă, pe Cicoarei, și mi-am ajutat și frații cu restul de bani. Pe casa aceasta am dat peste 20.000 de euro, am acte pe teren, pe tot. Eu nu mă puteam descurca acolo unde eram inițial', a spus Sergiu Ciobotariu, tatăl călăreț, în exclusivitate, pentru bzi.ro.

A vândut mașina după ce s-a ales cu dosar penal

De asemenea, Sergiu Ciobotariu a recunoscut și că își cumpărase o mașină, însă tatăl călăreț a fost nevoit să o vândă, pentru a nu mai fi tentat să se urce la volan… fără permis.

„Iniţial, îmi luasem un Golf 4 şi nu aveam permis. M-a prins Poliţia şi mi-a făcut dosar, de asta am şi plecat de acolo. Am vrut să mă înscriu la şcoala de şoferi, numai că m-au prins la volan cu o zi înainte de a mă înscrie. Acum, nu mai am voie timp de 5 ani să mă înscriu la şcoala de şoferi. Am şi dat maşina, ca să nu mai fiu tentat să urc iarăşi la volan', a mai spus tatăl călăreţ de la Iaşi pentru sursa citată.

În ceea ce privește modul în care a reușit să vândă casa din donații, dat fiind că îi era interzisă înstrăinarea timp de cinci ani, Pentru că nu avea voie să vândă casa cumpărată din donaţii timp de cinci ani, Sergiu mărturisit că a făcut un contract de închiriere pe această perioadă, ulterior imobilul urmând să devină în acte al noului proprietar.

„Cu Cătălin (n.red. Cătălin Moroşanu) am vorbit doar atunci când am vândut casa. El mi-a spus că dacă nu mă pot descurca acolo, să mă mut', a completat Sergiu pentru BZI.


Foto: Facebook, bzi.ro

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter