Bianca Drăgușanu susține că mama lui Gabi Bădălău crede că se droghează: „Nu mă vrea...”

Publicat pe

Bianca Drăgușanu, acuzată de mama lui Gabi Bădălău că se droghează? În viața divei se întâmplă din ce în ce mai multe lucruri neplăcute. După ce iubitul său s-a afișat recent cu o tânără domnișoară, Bianca primește încă o lovitură. Mama afaceristului este de părere că blondina ar consuma substanțe interzise și nu o consideră o influență bună pentru fiul ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu rămâne una dintre cele mai controversate vedete din showbizul românesc. Aceasta trăiește înconjurată de drame, despre care vorbește în interviurile sale. Recent, tânăra a declarat faptul că mama iubitului său nu o îndrăgește prea mult și consideră că blondina ar avea probleme atât cu alcoolul, cât și cu drogurile. Cu toate acestea, Bianca susține că își respectă atât posibila viitoare soacră, cât și iubitul.

Bianca Drăgușanu se află în acest moment într-un carusel de emoții. După ce iubitul ei s-a afișat cu o altă domnișoară, mama acestuia susține că blondina nu este o influență bună. Diva a vorbit despre întreaga situație, dar și despre relația pe care o are în prezent cu Gabi Bădălău.

Citește și: Claudia Pătrășcanu a jignit-o grav pe Bianca Drăgușanu:”A uitat pe ce sumă a luat-o Gabi în Maldive?”

Citește și: Bianca Drăgușanu, prima declarație despre întâlnirea cu Alex Bodi:„Suntem oameni maturi'

Citește și: Liviu Vârciu, furios că a ieșit în pierdere după botezul fiului:„Am rămas dator, zgârciților!'

Citește și: Carmen Negoiță, primele declarații după eliminarea de la Bravo, ai stil!:„Nu mă regăseam'

Bianca Drăgușanu, acuzată de mama lui Gabi Bădălău că se droghează

Se pare că între Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu există doar certuri bazate pe gelozie sau infidelitate, ci și provocate de părinți. Diva susține că familia afaceristului nu o acceptă nici acum în viața fiului lor. Ba mai mult, mama acestuia o vede pe vedetă precum o influență proastă și crede că are probleme atât cu alcoolul, cât și cu substanțele interzise.

„Mi se pare absurd să judeci un o prin prisma unei imagini. Nu ai cum să mă judeci ca și cum aș fi ceva rău pentru copilul tău. Din ce am înțeles, mama lui crede că eu beau, că mă droghez. (…) Nu vreau să mă dau vreo sfântă, dar dacă mama lui nu mă vrea …În mod real, nu știu dacă problema este a părinților sau nu este a părinților', a mai spus Bianca pentru Xtra Night Show.

Bianca Drăgușanu: „Îmi doresc să mă retrag din relația cu Gabi'

Chiar dacă Bianca Drăgușanu îl iubește pe Gabi Bădălău, diva consideră că este nevoie să se retragă din viața lui. Ea susține că familia acestuia va fi extrem de încântată de despărțire. Se pare că aceștia nu o au deloc la inimă pe divă, după cum susține chiar ea însăși.

„Nu știu dacă o să mai fiu sau nu cu el, că e situația asta …Dacă o fi așa, eu mă retrag din toată situația asta. Am trecut peste o grămadă de chestii pe care mi le-a făcut și m-a durut. (…) Sunt hotărâtă să mă retrag din ecuația asta, spre deliciul familiei lui și poate o să fie fericit cu această fetiță. Eu chiar îmi doresc să mă retrag pentru că nu mă mai regăsesc sub nicio formă.', a spus Bianca pentru sursa citată.

Gabi Bădălău i-a cerut să nu mai vorbească despre el

Bianca Drăgușanu a declarat faptul că Gabi Bădălău i-a cerut să nu mai vorbească despre el în spațiul public. Diva spune că îi va respecta decizia și că nu va mai aduce în discuție nimic despre iubitul său și despre familia lui.

Eu am avut o discuție aprinsă cu el, acum două ore. El m-a rugat foarte tare să nu intru în direct, să nu vorbesc. Dar eu l-am rugat pe el altceva: 'Evită și tu lucrurile astea, că eu nu apar din cauza mea, eu apar din cauza ta, că te expui și tu'. Părinților lui nu le place faptul că sunt expuși de 2 ani numai în scandaluri și numai în procese. (…) E vina lui, manipulează, nu știe ce vrea. Eu îl iubesc foarte tare, dar din respect pentru familia lui, nu vreau să mai vorbesc niciodată despre el sau despre familia lui la televizor', a adăugat blondina.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter