Claudiu Bleonț are COVID-19. Actorul s-a infectat, iar soția lui a fost negativă

Publicat pe

Claudiu Bleonț are COVID-19. Vedeta a luat, din fericire, o formă ușoară a bolii. El s-a infectat, deși avea făcută toată schema de vaccin. Actorul a stat în izolare și a declarat că soția lui a ieșit negativă în urma testului COVID.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Potrivit informațiilor obținute de Cancan, Claudiu Bleonț este în izolare după ce a fost contaminat cu virusul COVID-19. El se află în Craiova alături de fosta sa soție Beatrice Rancea cu care urma să joace într-o piesă de teatru.

Claudiu Bleonț are COVID-19. Actorul s-a infectat, iar soția lui a fost negativăClaudiu Bleonț are COVID-19. Actorul s-a infectat, iar soția lui a fost negativă

Actorul a  rămas fără miros și gust, însă problemele de sănătate par să  se remedieze. În decursul zile de marți, Claudiu Bleonț și-a recăpătat simțurile: „Soția mea a ieșit negativă la testul COVID. Eu am stat în izolare, nu am mai stat atât în casă niciodată, departe de familie, de teatru”, a declarat Claudiu Belonț, la Antena Stars.

Claudiu Bleonț are COVID-19. Ce declara în vară despre boala care poate fi fatală

Momentan, cunoscutul actor nu a făcut niciun fel de declarații legate de acest subiect. În urmă cu doar câteva luni, Claudiu Bleonț declara că a dezvoltat anticorpi la boală.

Soția mea, Iulia, a avut Covid. Eu nu știu dacă am avut. Știu doar că acum, când am reluat spectacolele, am făcut un test de anticorpi și a reieșit că am. Eu nu am avut însă simptome de Covid. Poate am avut Covid și eu, dar nu știu când’, a declara Claudiu Bleonț, la emisiunea Exclusiv Vip, de la Prima TV, în luna iunie.

Citește și: Claudiu Bleonț nu știe dacă a avut COVID-19 sau nu

Citește și: Claudiu Bleonț, de nerecunoscut! Și-a schimbat radical look-ul și a renunțat la actorie pentru a deveni… primar

Citește și: Cât a slăbit Lorelei Bratu la Asia Express: „Nu m-am întors chiar o silfidă/ EXCLUSIV

Citește și: Cât de implicat e Victor Slav în creșterea fiicei lui. Bianca Drăgușanu: „Se putea mai bine de atât’

Actorul a vrut să se călugărească

Claudiu Bleonţ a dezvăluit că a fost un moment în viaţa lui în care și-a dorit să devină călugăr. Actorul spunea că pentru a face faţă greutăţilor propriei vieţi a ajuns la psiholog:

„E ca şi cum ai lucra în două planuri: undeva există ceva orizontal, care e repetitiv şi ni-l dorim repetitiv ca să te bucuri şi, în acelaşi demers, care e repetitiv să descoperi: «Uau, e nou!» Te reinventezi pe loc.

Caut să mă reinventez, am ajuns într-un teritoriu în care mă învârt în cerc. Noroc că mă duc şi la psiholog. Joc destul de bine personajele.

Îmi spun uneori: «Doamne, ce bine e să joc viaţa altora, dar să o joc pe a mea e greu». E important să fii şi spectatorul vieţii tale – nu-mi iese mereu, e o muncă de atenţie, nu, e o trudă… o trudă a atenţiei. Corpul pe care îl avem este doar un accesoriu', declara Claudiu Bleonț.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter