Claudiu Bleonț nu știe dacă a avut COVID-19 sau nu. Ce a descoperit la testul de aticorpi

Publicat pe

Claudiu Bleonț a mărturisit că soția lui, actrița Iulia Lazăr, a fost infectată cu coronavirus. În ceea ce-l privește, actorul spune că nu își amintește să fi fost infectat și el, dar după ce și-a făcut un test de anticorpi, rezultatul a arătat că a suferit de COVID-19.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Claudiu Bleonț, în vârstă de 60 de ani, a făcut o serie de declarații care au uimit pe mai multă lume. Acesta a spus că soția lui, actrița Iulia Lazăr, a suferit de COVID-19. Artistul era convins, până acum, că el nu a fost infectat cu coronavirus. Totuși, cu ocazia începerii spectacolelor, Claudiu Bleonț și-a făcut un test de anticorpi, iar rezultatul l-a surprins.

Claudiu Bleonț nu știe dacă a avut COVID-19 sau nu. Ce a descoperit la testul de aticorpiClaudiu Bleonț nu știe dacă a avut COVID-19 sau nu. Ce a descoperit la testul de aticorpi

Chiar dacă el credea că nu a fost infectat cu coronavirus, rezultatul testului pe care l-a făcut a arătat că artistul are anticorpi pentru COVID-19.

Soția mea, Iulia, a avut Covid. Eu nu știu dacă am avut. Știu doar că acum, când am reluat spectacolele, am făcut un test de anticorpi și a reieșit că am. Eu nu am avut însă simptome de Covid. Poate am avut Covid și eu, dar nu știu când', a declarat Claudiu Bleonț, la emisiunea Exclusiv Vip, de la Prima TV.

Citește și: Cum arăta Andreea Esca când a debutat la PRO TV.Avea 19 ani și era brunetă

Citește și: Văduva lui Leo Iorga se mută din casa în care a locuit cu artistul:„Este șomeră de câțiva ani'

Citește și: Scandal în casa Mireasa.Liviu a devenit violent cu Maria

Citește și: Fiul Andreei Mantea a împlinit 6 ani.David a fost sărbătorit cu fast

Claudiu Bleonț nu a știut că a avut de COVID-19

Claudiu Bleonț a mers la Râmnicu Vâlcea, la Episcopie. Aici, actorul i-a făcut o vizită duhovnicului care i-a cununat pe el și pe soția sa, Iulia Lazăr. Claudu Bleonț a mai fost căsătorit de trei ori, dar acum și-a găsit liniștea în brațele Iuliei, în vârstă de 41 de ani.

Sunt la mânăstire, aici vin fără gânduri, vin cu inima deschisă. Dumnezeu mă ascultă clipă de clipă. Suntem în fața lui mereu', a mai spus actorul.

Claudiu Bleonț și Iulia Lazăr au împreună o fetiță, pe Eva, în vârstă de șase ani și jumătate.

Copilul meu este la școală, îi place. Încerc să o obișnuiesc cu disciplina, face pian, o duc la atletism. Ea privește fiecare clipă ca pe o aventură', a mai declarat Claudiu Bleonț.

Văru Săndel a suferit și el de COVID-19

Un alt actor care a fost infectat cu coronavirus este și Văru Săndel, pe numele lui real Alexandru Pop. Acesta a avut simptome grave, însă nu a mers la spital pentru că soția lui este medic. Drept urmare, aceasta l-a tratat pe Văru Săndel acasă.

Covidul a venit cu un frison și o stare proastă. A patra zi însă mă dureau și implanturile din gură. Era gravă starea mea, dar aveam doctorița în casă. Am luat un antiviral din ăla rusesc, Arbidol. Andrei, copilul meu, a luat și el virusul, dar la el într-o zi s-a terminat. După patru zile, am crezut că s-a terminat. Și dintr-o dată mi s-a făcut rău când mă duceam la baie. Atunci m-am deshidratat, nu mă puteam ridica din pat. A doua zi am leșinat', a povestit actorul, la Prima TV.

Sursa Foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter