Cum arată și cu ce se ocupă acum Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu. Se descurcă greu financiar

Publicat pe

Ioana Tufaru, în vârstă de 44 de ani, a avut tot mai puține apariții la TV în ultima perioadă. Mulți sunt cei care se întreabă ce mai face și cu ce se mai ocupă fiica regretetei artiste Anda Călugăreanu. Femeia s-ar descurca tot mai greu din punct de vedere financiar.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Dacă până acum ne-a obișnuit cu apariții dese la TV, în care vorbea despre ceea ce se întâmplă în viața ei, acum fiica Andei Călugureanu a devenit tot mai discretă.

Ioana Tufaru, ultima apariție în public la priveghiul lui Ion Dichiseanu

Ultima dată, Ioana Tufaru și-a făcut apariția la Teatru Nottara, la priveghiul marelui actor Ion Dichiseanu, care a avut loc pe 21 mai.

Cum arată și cu ce se ocupă acum Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu. Se descurcă greu financiarCum arată și cu ce se ocupă acum Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu. Se descurcă greu financiar

Îmbrăcată într-o bluză vișinie, cu pantaloni negri și părul strâns în coadă, fiica Andei Călugăreanu a venit să-i aducă un ultim omagiu maestrului.

Nu a dorit să acorde niciun interviu, grăbindu-se să intre în sala în care era așezat sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Ion Dichiseanu.

Citește și: Ce spune Ioana Tufaru despre al doilea copil:”Nu pot fi o mamă în cârje”

Citește și: Mesajul transmis de Ioana Tufaru de ziua soțului:”De apoape 6 ani mă faci să mă simt cea mai iubită femeie de pe planetă”

Citește și: Emilia Popescu a avut COVID-19! Cum se simte acum actrița:„Încercam să mă calmez, dar…'/ EXCLUSIV

Citește și: Gabi Bădălău, acid la adresa lui Alex Bodi:„Eu nu stau de de vorbă prin parcări'

Din ce trăiesc Ioana Tufaru și Ionuț Mardare

Potrivit fanatik.ro, în prezent Ioana Tufaru nu are niciun loc de muncă și primește ajutor social de la stat. Pandemia de coronavirus i-a afectat destul de serios pe cei doi soți, astfel că acum se descurcă destul de greu din punct de vedere financiar.

Partenerul ei de viață, Ionuț Mardare, care lucra la o firmă de salubritate, a intrat și el în șomaj tehnic cu un an în urmă. Salariul său a fost redus cu 25%, astfel că în prezent ar mai câștiga circa 1.000 de lei. Acum, Ioana, Ionuț și fiul lor, Luca de 5 ani ar fi nevoiți să trăiască cu o sumă de aproximativ 1.800 de lei pe lună, din cele două surse de venit, plus alocația copilului lor.

Fiica Andei Călugăreanu a jucat într-o piesă la Teatrul Evreiesc

În trecut, Ioana Tufaru povestea că a jucat într-o piesă de la Teatrul Evreiesc. A muncit timp de trei luni, însă de atunci începuse să o ducă destul de greu cu banii. Acum, cei trei au o locuință și se bucură de ajutorul oferit de Gigi Becali, care a sprijinit-o întotdeauna.

„Au fost trei luni de muncă, grele și obositoare, azi tragem linie, trei luni frumoase cu oameni frumoși. Trei luni în care Teatrul Evreiesc de Stat a fost a doua mea casă.

Actorii de acolo au fost ca o a doua familie, o experiență frumoasă de care sincer îmi va fi dor', povestea Ioana Tufaru la acel moment.

Ioana Tufaru: „Nu îmi mai doresc al doilea copil'

Când a venit pe lume, micuțul Luca avea doar 1,700 kg, însă datorită grijii părinților săi s-a transformat acum într-un puști vesel și plin de energie. Chiar dacă au avut multe probleme financiare, Ioana Tufaru și Ionuț au reușit să-i asigure fiului lor o copilărie fericită și normală. Fiica Andei Călugăreanu a precizat cu ceva timp în urmă că ea și Ionuț nu au de gând să-i mai facă un frățior lui Luca.

Nu îmi mai doresc al doilea copil. În ziua de astăzi este foarte greu să crești un copil. Atât fizic, cât și psihic te solicită foarte mult. Plus că tot timpul trebuie să fii în acțiune, tot timpul apar lucruri noi și trebuie să îi arăți. Pe lângă asta, mă apropii de vârsta de 44 de ani. Dacă mai fac un copilaș, când o să aibă el 15 ani, eu o să fiu bătrână. Nu pot accepta ideea de a fi o mamă în cârje. Este mai bine așa. Îl iubesc pe Luca, este sufletul meu, dar nu îmi mai trebuie un al doilea copil’, a declarat Ioana Tufaru.

Sursa foto: Facebook, Libertatea

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter