Mesajul transmis de Ioana Tufaru de ziua soțului: "De apoape 6 ani mă faci să mă simt cea mai iubită femeie de pe planetă"

Publicat pe

Ioana Tufaru i-a transmis soțului un mesaj emoționant cu ocazia zilei de naștere. Fiica regretatei Anda Călugăreanu a ținut să-i mulțumească partenerului pentru că a făcut-o cea mai fericită femeie din lume!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ioana Tufaru a profitat că este ziua de naștere a soțului pentru a-i transmite un mesaj partenerului ei, care, de aproximativ 6 ani o face fericită!

Fiica Andei Călugăreanu a subliniat cât de important este soțul ei pentru ea, arătându-și recunoștința pentru anii frumoși petrecuți împreună.

Iubirea mea….astăzi este pentru tine… De apoape 6 ani mă faci să mă simt cea mai iubită femeie de pe planetă… Mi-ai dăruit cei mai frumoși ani din viata și cel mai frumos dar de pe pământ pe minunăția de Luca… Pentru toate astea te iubesc cât tot UNIVERSUL!!!! Eu și Luca îți spunem La mulți ani Tati… sa ne trăiești că ne trebuiești!!!!„, a transmis Ioana Tufaru.

Citește și: Lea Michele a născut!Actrița din serialul Glee a devenit mamă pentru prima oară

Ioana Tufaru, la mormântul Andei Călugreanu, la 28 de ani de când a murit

Pe 15 august s-au împlinit 28 de ani de când Anda Călugăreanu s-a stins. Ioana Tufaru s-a dus la mormântul mamei ei, aflat în Cimitirul Bellu din Capitală, ca să aprindă lumânări, să pună flori și să împartă pachete.

Ea petrecut mai bine de o oră la locul de veci al artistei, după care s-a apucat să dea de pomană pachete.

Citește și: Viviana, iubita lui Cornel Galeș, a lipsit de la parastasul său.Care a fost motivul

„Pe mama mi-o amintesc, ca cea mai frumoasă, blândă și bună mamă din lume…. Amintire emoționantă… Ohooo, sunt multe, dacă m-aș apuca sa le povestesc nu aș termina până mâine…. Totuși îmi amintesc mereu cu drag de verile petrecute an de an la mare, la spectacolele ei…. Și apoi de trăsnăile pe care eu le făceam și mă certa, dar pe un ton blând….‘, a spus Tufaru penru ciao.ro.

Citește și: Tragedie în Iași. Doi frați, de un an și jumătate și trei ani, au murit după ce au mâncat struguri trataţi cu pesticide

Mesajul transmis de Ioana Tufaru de ziua soțului: "De apoape 6 ani mă faci să mă simt cea mai iubită femeie de pe planetă"Mesajul transmis de Ioana Tufaru de ziua soțului: "De apoape 6 ani mă faci să mă simt cea mai iubită femeie de pe planetă"
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter