Viviana, iubita lui Cornel Galeș, a lipsit de la parastasul său. Care a fost motivul

Publicat pe

Cornel Galeș a murit la doi ani și jumătate după ce soția lui, Ileana Ciuculete, s-a stins din viața din cauza problemelor hepatice. Cornel Galeș a decedat în 2019, după un accident de mașină, la 59 de ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Sâmbăta trecută, câțiva apropiați s-au strâns la Cimitirul Străulești, pentru parastasul de nouă luni, al lui Galeș. Viviana, ultima lui iubită, nu a ajuns la slujbă,  aflându-se în Germania, unde lucrează la o firma de turism. Totuși, femeia a plătit pe cineva ca să împartă pachete în numele ei, la cimitir.

Cea care îl găzduise pe Cornel, după moartea cântăreței, a respectat toate tradițiile creștinești de când au murit Ileana și Cornel.

Sâmbătă, ea a făcut colivă și i-a făcut parastas lui Cornel, la biserică, unde a chemat și câțiva prieteni de-ai acestuia, printre ei numărându-se artistul Gore Belinski și impresarul Silviu Lepădat.

Doina, nașa lui de cununie, i-a invitat pe toți la ea acasă unde i-a servit cu aperitive, cu friptură și cu salata de boeuf, mâncarea preferată a regretatului Cornel Galeș. 

Cornel Galeș, fostul soț al artistei Ileana Ciuculete, a murit într-un accident de mașină produs în Spania. Viviana, iubita acestuia, a confirmat decesul.

Viviana, iubita lui Cornel Galeș, a lipsit de la parastasul său. Care a fost motivulViviana, iubita lui Cornel Galeș, a lipsit de la parastasul său. Care a fost motivul

Potrivit declarațiilor Doinei Belu, Galeș era în mașină cu încă două persoane, iar el era la volan. 'Nu avea centură, cineva a intrat în ei și el a murit. Am vorbit cu unul dintre cei care erau în mașină, era în stare de șoc și abia înțelegeam ce spune', a declarat aceasta.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter