Andreea Pirui și Marius de la Puterea Dragostei s-au despărțit! Fosta concurentă ar fi însărcinată

Publicat pe

Andreea Pirui și Marius de la Puterea Dragostei s-au despărțit. Blonda a fost cerută în căsătorie în urmă cu câteva zile și ar fi și însărcinată pentru prima dată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Andreea Pirui și Marius de la Puterea Dragostei s-au despărțit înainte de a fi cerută în căsătorie de ziua ei de naștere. Cei doi aveau o relație cu nebădăi și nu este pentru prima dată când își spun adio, ceea ce înseamnă că o împăcare nu ar fi deloc surprinzătoare.

Se pare că motivul pentru care Marius de la Puterea Dragostei ar fi cerut-o în căsătorie pe Andreea Pirui ar fi că fosta concurentă este însărcinată, potrivit Wowbiz.

Citește și: Mona de la Puterea Dragostei a fost la închisoare. Tatăl lui Nicos face dezvăluiri șocante despre concurenta de la Kanal D: 'O zgudui din temelii'

'A fost extrem de emoționată și de fericită. Se vedea în privirea ei ce simte cu adevărat. Momentul a fost unul de suflet, spectaculos, iar Andreei chiar i-au dat lacrimile. În condițiile în care, cu câteva zile înainte, se separase de Marius și credea că totul s-a terminat! Dar iubirea lor este puternică și s-a văzut și dincolo e competiție. Marius a venit de la București hotărât să o ia de nevastă, pregătit să facă pasul cel mare', a dezvăluit Berna la emisiunea 'Totul despre Puterea dragostei', difuzată pe WOWbiz.ro.

Andreea Pirui și Marius de la Puterea Dragostei s-au despărțit! Fosta concurentă ar fi însărcinatăAndreea Pirui și Marius de la Puterea Dragostei s-au despărțit! Fosta concurentă ar fi însărcinată

Citește și: Bianca Comănici de la Puterea Dragostei speră la o împăcare cu Livian: „Este sufletul meu pereche”

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter