Mona de la Puterea Dragostei a fost la închisoare. Tatăl lui Nicos face dezvăluiri șocante despre concurenta de la Kanal D: ”O zgudui din temelii”

Publicat pe

Detalii șocante din trecutul unei concurente de la show-ul matrimonial de la Kanal D au făcut publice chiar de tatăl unui concurent. Mona de la Puterea Dragostei ar fi fost la închisoare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Tatăl lui Nicos a început războiul împotriva concurentei de la Puterea Dragostei. Amănunte șocante au ieșit la iveală despre femaia care s-a înscris să-și găsească dragostea în emisiunea de la Kanal D.

Mona de la Puterea Dragostei ar fi fost la închisoare. Giovanni, tatăl lui Nicos, a declarat recent că ar fi înreținut și relații sexuale cu concurenta. Potrivit spuselor bărbatului, Mona nu ar fi numele ei adevărat, ci s-ar numi Lavinia.

Concurenta de la Puterea Dragostei ar avea un trecut tumultos, iar cu ea ar fi multe poze și filmulețe în ipostaze indecente.

Citește și: Jador a semnat contractul cu Antena. La ce emisiuni va fi văzut artistul: 'O să apară un serial cu viața mea'

„Și-a făcut jocul, i-a ieșit. Astea au venit că sunt leșinate, nu mai merge videochat-ul, cluburile sunt închise, au venit la emisiune, a căzut ăsta micul victimă… Așa te călești cu viața, le mai halești, le mai digeri, s-au jucat cu mintea lui. Nu eram eu in emisiune să se joace cu mintea mea…

Lavinia aia, altă perversă. Aia vrea să zboare Nicos din emisiune pentru că dosarul ei de aici până la mare și înapoi. Nu o cheamă Mona, nu știu de unde și-a pus ea pseudonimul ăsta.

Toți o știu drept Lavinia. O să fiu și eu invitat la emisiunea asta. Nu am văzut niciodată să îi atragă atenția Monei, le e frică de ea, aia e și smardoaică. Cu Mona sunt si filmulete, nu numai poze. Eu i-am zis să aibă grijă cu Lavinia, dar noi am făcut gestul ăsta mai mult pentru copilul ei, nu pentru ea, noi i-am dat foarte multe job-uri, în videoclipuri de maneliști, în cluburi, că știam foarte bine situația ei de acasă.

Mona de la Puterea Dragostei a fost la închisoare

Mona e pușcăriașă, nu are scrupule. I-am tras-o, normal, bărbătește, eu îmi asum că sunt bărbat. Mi-a făcut treaba aia în genunchi și de asta cred că are boală pe Nicolas. A avut și ea un plan. Sunt mai multe, filmulețe, nu poze. O zgudui din temelii. Nicos când a fost la prezentare a spus că a fost la casa de copii, că tata a fost unde a fost, ea de ce nu a spus?', a spus Giovanni, tatăl lui Nicos de la Puterea dragostei într-un live.

Mona de la Puterea Dragostei a fost la închisoare. Tatăl lui Nicos face dezvăluiri șocante despre concurenta de la Kanal D: 'O zgudui din temelii'Mona de la Puterea Dragostei a fost la închisoare. Tatăl lui Nicos face dezvăluiri șocante despre concurenta de la Kanal D: 'O zgudui din temelii'

Bărbatul susține că a ajutat-o în repetate rânduri pe concurenta de la Puterea Dragostei, pentru că aceasta ar fi avut nevoie de bani să-și crească copilul.

Citește și: La scurt timp după împăcarea cu Jador, Ella de la Puterea Dragostei i-a dat o altă lovitură. E vorba despre Iancu Sterp!

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter