Claudiu Bleonț, de nerecunoscut! Și-a schimbat radical look-ul și a renunțat la actorie pentru a deveni... primar: "Un pas spre o scenă mai mare"

Publicat pe

De la actorie la primărie pare să fie un pas! Cel puțin în cazul lui Claudiu Bleonț, care a decis să se retragă de pe scenă, pentru a deveni primarul comunei Beliș din Cluj, locul unde actorul s-a mutat și pe care îl iubește!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Claudiu Bleonț este cunoscut pentru rolurile și interpretările de excepție pe scena teatrului. În ciuda talentului său, a decis să renunțe la actorie și să se retragă în Munții Apuseni, locul pe care l-a iubit întotdeauna, grație tatălui său.

'La primăria din Beliș, Munții Apuseni. Nu că plec din Craiova, m-am mutat. Am buletin de Beliș. Nu am dreptul să vorbesc în dreptul nimănui și să judec faptului nimănui. Decizia mea s-a născut din inimă. De ce? Iubesc Apusenii dinainte de a mă naște, datorită tatei. S-a născut acolo, avea un cult pentru Apuseni. M-a plimbat de la 5 ani. Am vizitat Belișul de când era jos, înainte să vină lacul de acumulare. Am descoperit că mi-e dor definitiv de natură. Actoria mea face un pas dintr-o scenă a teatrului din București sau Craiova, spre o scenă mai mare, în care dialogul e direct cu cerul și cu Dumnezeu', a declarat Claudiu Bleonț la o emisiune tv.

Citește și: Bodo de la Proconsul, decizie radicală după infarctul suferit. Artistul și familia lui se mută din București:„Mergem pe un drum nou'

Claudiu Bleonț: „Demersul meu este uman”

S-a mutat din 15 martie și a dezvăluit că intenționează să candideze la primărie. Până la acest moment nu s-a decis dacă va candida independent sau dacă va solicita susținere politică, doar a lămurit că nu va face acest demers din considerente politice, ci umane: „Demersul meu nu este în primul rând politic, ci uman. Vreau să-mi fac curat în curte, o curte de 206 kilometri pătrați, aia e casa mea. Pentru mine, ca actor, care trăiesc pentru oameni și datorită unor oameni, autori, sunt pe scenă pentru oameni', a adăugat actorul.

Citește și: Ștefan Stan a dezvăluit sexul bebelușului:„Exact cum ne doream! O să fiu tată de…'

Carismaticul actor nu se ferește și spune mereu lucrurilor pe nume și nu și-a negat niciodată slăbiciunea pentru femeile frumoase: „Fiecare dintre noi poartă o limită şi o nelimită. Suntem un ocean de tentaţii, de ispite, şi o limită care e dată de societate sau de conştiinţă. În această tensiune cred că existe fiecare fiinţă. Sunt un fidel infidel sau un nefidel fidel', a spus actorul la „Agenţia Vip”.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Ce îi mai leagă pe Lidia Buble și Răzvan Simion, inclusiv după despărțire:„Suntem în continuare o echipă'

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter