Andreea Bălan, primele declarații despre procesul cu George Burcea: "Actele sunt depuse cu cererea de custodie exclusivă. Fetele au nevoie..."/ EXCLUSIV

Publicat pe

Andreea Bălan se deschide și face noi mărturisiri, în exclusivitate, legate de divorțul de George Burcea, vorbește despre custodia fetițelor și ce se întâmplă la momentul actual în relația cu fostul partener.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ai depus deja actele de divorț. Când ai făcut acest pas? Ai mai avut vreo discuție cu George, înainte să faci asta? A fost și o ultimă încercare de reconciliere?

Da, înainte să depun actele, l-am mai întrebat o dată dacă este sigur că asta vrea și apoi, pe 1 aprilie, le-am depus, deoarece nu a vrut să se schimbe și nu a fost dispus la reconciliere. Nici nu am vrut să stau agățată și să nu depun actele, mai ales fiind vorba și despre anumite fapte despre care s-a aflat public.

Citește și: VIVA! de Iunie. Andreea Bălan, pictorial exclusiv alături de cele două fetițe.Vedeta a povestit totul despre divorțul de George Burcea și despre cum e să fii mamă singură, la 35 de ani! EXCLUSIV

Este adevărat că vrei custodia exclusivă a feti elor? Dacă da, de ce?

Actele sunt depuse cu cererea de custodie exclusivă, dar, dacă el îmi arată în următoarele luni că se implică, putem ajunge la o înțelegere. Că în această perioadă nu sunt concerte, pe de o parte, a fost OK, întrucât am stat acasă și am reușit să le fac pe Ella și Clara să nu simtă această schimbare ca pe un șoc. Dar fetele au nevoie de tatăl lor constant, să vină și să le vadă mereu și să se ocupe de ele. Clara încă se trezește noaptea de trei ori să bea lăptic și îmi este foarte greu să nu dorm nopțile, iar a doua zi să plec la job și să filmez 8-10 ore. E nevoie să mă suplinească și el.

Va  exista  și pensie  alimentară,  nu?

Pensia alimentară este obligatorie, nu i-o cer eu. Așa e legea. Pentru mine este important să fie alături de fete, deoarece o pensie alimentară nu suplinețte lipsa tatăluiși a soțului dintr-o casă.

Citește și: Primele imagini cu Răzvan Simion după ce a confirmat despărțirea de Lidia Buble.Cum a apărut prezentatorul la Neața

Cum este relația dintre voi doi, în ultimele luni? Cât de des comunicați, cât de des le-a văzut pe fetițe?

Atunci când vorbim, vorbim doar despre fete și foarte puțin. Adică mă anunță când vine… De obicei, vine în fiecare sâmbătă.

Puteți citi interviul integral în numărul de iunie al revistei VIVA!

Citește și: Ce au făcut Lidia Buble și Răzvan Simion după ce prezentatorul TV a anunțat despărțirea.Lângă cine și-a găsit alinarea Răzvan imediat după anunțul dureros

Andreea Bălan, primele declarații despre procesul cu George Burcea: "Actele sunt depuse cu cererea de custodie exclusivă. Fetele au nevoie..."/ EXCLUSIVAndreea Bălan, primele declarații despre procesul cu George Burcea: "Actele sunt depuse cu cererea de custodie exclusivă. Fetele au nevoie..."/ EXCLUSIV

Foto: Marius Bărăgan, Facebook

Citește și: Lidia Buble a negat cu înverșunare problemele din relația cu Răzvan Simion! Incredibil ce a putut să declare acum doar câteva săptămâni: „Ne înțelegem mai bine ca oricând. El este dragostea vieții mele!”

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter